Любители на кучета - 129

• 32 484
  • 774
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив

дали да не стана учител, м?

# 286
  • под тепетата
Давай, Шошо! Мъжете определено повече ги слушат!
 На Ози майката е работещо ловно куче. Ози не реагира на единични изстрели. Зари и гръмотевици също не го плашат. А за следите съм свикнала Smile. Онзи ден вдигна два фазана - и мъжкия, и женския, а след тях и три по-дребни, но не знам дали бяха пъдпъдъци или яребици. Отивам да се ограмотя.

# 287
  • София
Моето, което е частично ловно, само веднъж попадна на мишка и се скри зад мен 🤣.

# 288
  • Пловдив
Наздраве! Сега , ако кажеш, че е просеко Yum
 Не съм давала сладолед, ни шоколад. Много съм лоша!
И правилно.
Твоите нали не са през ден ,с диария/повръщане,като някой други?!
:joy:joy:

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 13:53 от whitefang

# 289
Здравейте от Кио Nature Sunny на която вече й е твърде топло!

# 290
  • София
Калиси, много е пораснала. Само за мачкане е. Пухкавичко мече.
Приятелка ми писа, че са приспали кученцето си. Той имаше щастлив живот. Взеха го от улицата и изкара 18 години с тях. Преживя и емиграция. Много ми е мъчно, но беше време.

# 291
whitefang, че мойто ни е с повръщане, ни е с диария през ден, ама му давам сладолед. 😁 Шегата настрана, ама като съм писала или пуснала снимка на Макс ядащ сладолед да не се приема, че е редно да му се дава всеки ден. От началото на тази година е облизал две клечки с останал малко сладолед.

Ехх, че са от хубави по-хубави всички показани муцуни 🤗
И на Макс любимото място за лежане:

# 292
  • София
Нашето момиче, освен, че се оправи навреме, после безпроблемно си пътува двупосочно, че и на плажа добре издържа. Иначе ние тръгнахме с всевъзможни лекарства за нея, даже хладилна чанта влачихме, за да съхраняваме пробиотика по време на пътя Simple Smile

Много, МНОГО, се радвам за Лъки - страшен сладкиш е и наистина има вид на малък беладжия Heart Eyes За Гинчето бях сигурна, че сред толкова обич изобщо няма да има проблем да се възстанови Simple Smile

Знаааам Иланг,ама аз само такъв ям.Няма специално за нея да купувам млечен 😅
Аз ѝ давам едно малко блокче и то рядко.
Има кучешки шоколад, едва ли е същият на вкус (поне това не съм опитвала), но Буба си го хапваше с удоволствие.

Тари, Чоки хареса ли си "сладоледа"? Замразявали сме кисело мляко с банан - Буба обожава и двете - ама не й хареса изобщо и се отказах да пробвам с други неща. Да знам дали да пробвам пак Simple Smile
Иначе, към момента и тя получава по някое облизване на наш (само сметанов) сладолед от време на време - ама докато е още твърд, тъкмо изваден от фризера. Общо-взето, не успява да хапне, по-скоро само да усети хладното и аромата Simple Smile

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 12:07 от ToniShu

# 293
  • Варна
Бизу обича сладолед и му давам, няма проблем, Каду обаче не признава нищо друго освен пържоли и кашкавал, най-вече кашкавал.

# 294
  • под тепетата
Ози се порна пак, този път на лявата кълка Голям артист е - за рана 2 см бяха чупки, жален поглед, куцане, треперушкане. Ще има симетрия в белезите. Днес нищо му няма и пак търчи като бесен.

# 295
  • София
Аз имах травматично събуждане днес. ММ дойде да ме буди, а бебето с него и се метна отгоре ми с "деликатната" си снага. 🤣. Ако не беше върху мен щях да подскоча. Бях облизана доволно, докато успея  да го отлепя.

# 296
И Вълчан си разби крака на едно високо стъпало. Минал е първите метри куцайки, вдигнал е крака, за да покаже на ММ и после все едно не е било.

Малко сутрешно плуване:

В Пепко има едни плаващи рингове при играчките за кучета. Препоръчвам за хвърляне във вода.

# 297
Преди малко като се прибрахме от разходка и михме лапите, забелязах на коремчето едно червено петно, приличащо на кръв, но сякаш е под кожата. Чудя се дали може да е скъсан шев, въпреки че то минаха вече три седмици от кастрацията , а на обяд със сигурно го нямаше. Не е дивяла сега много, че да е от игра. Утре със сигурност ще ходим на вет, че и  бяха излезли и пъпки по корема и я мажем с крем. На някое от вашите кученца дали е имало подобно нещо? Чудя се дали да не идем направо сега до някой спешен кабинет, че нашия вет беше до 7.
Скрит текст:

# 298
Ухаоване от насекомо е. Ще мине до няколко дни.

# 299
Благодаря за бързия отговор Лютиче! Успокои ме Hug

Да ви я похваля, в неделя на обед я оставихме в една вила за кучета да я гледат, че ние бяхме на сватба и момичето каза че бързо се е адаптирала, изобщо не е тъжила за нас и е дивяла с нейните кучета. Даже сутринта като си я взехме не се радваше толкова много, колкото очаквах Grinning

Общи условия

Активация на акаунт