Любители на кучета - 129

• 32 454
  • 774
  •   1
Отговори
# 330
  • София
И мойта маймуна вчера за първи път се овъргаля, точно с лявото ухо. Много бързо я дръпнах и не видях нито какво беше, нито върху нея остана нещо. Може да е било малко или някаква миризма. Но са много бързи.

# 331
  • София
Това си е спорт - наш КапонЧо е любител на плужеците и други ароматни неща ...
Скрит текст:

# 332
  • Пловдив
Божей, нищо не спасява от въргаляния. Вързана, невързана... Една секунда невнимание и... Иначе я разбирам, като се запъне на едно място, главата леко захожда на една страна, като самолет към писта. И все лявата страна най-овъргаляна, левичарка е явно моята маймуна.
Мда.. Нагласят се  на врата(холката) да са най-омазани...
Иначе като е вързан,разко и силно дръпване  го разубеждава ... Понякога и само "НЕ" е достатъчно ,но пуснат ли е ,никакъв шанс ... И после му смърди и се мъчи да се "избърше" в чиста трева,
ама смрадта не се маха.

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 11:25 от whitefang

# 333
  • sofia
Кришка, ние направихме теста. Не е митичен, но е скъп наистина. При бебето, алергията е от външни дразнители, почти всичко. Платихме и за имунотерапия. За сега съм доволна. И тя е ужасно скъпа, но май се изравнява с ходенето всеки месец на вет.
За таралежа, веднага на лекар. Убожданията са силно алергизиращи и могат да инфектират сериозно.
Така е, обаче много ни се събра в последните 2 години. Операции, лечения и тн. За това действаме с изключване и чакаме. Ако се наложи, ще правим и тест, естествено.

# 334
Колкото е по-смрадливо, толкова повече ги привлича кучаците. Макс се е въргалял в много гадости, ама баш таралеж не сме виждали умрял. Инак напоследък за щастие не сме се натъквали на мърша и все чист си ходи маймунина.

Преди къпане в баня го водя да разхлажда на Дунава в тия жеги. Бих го водила всеки ден, ама от водата после смърди на блато и риба.

# 335
Добър вечер отдавна не съм писала .
Чери порастна
И решихме да и вземем другарка.

Лили
Взехме я преди два дни Като днес по-голямото куче не си доизяде храната(тя яде гранули овкусени с консерва)Малката дакопа и омаха каквото остана,не беше много но за нейния ръст.След което последва меко изпражнение с някакви бели топченца.В деня на вземането ,тоест преди два дни и дадоха паста обезпаразитяваща.Утре ще посети ветеринар ,но ще ми е полезно като погледнете снимката по-доло да споделите мнение дали е паразит.

Извинявам се за снимката ,но чак утре следобед  имам уговорка с ветеринар.
Благодаря че ме изчетохте .

# 336
  • sofia
Привет от нас!

Желаем ви хубав понеделник и успешна седмица!

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 00:13 от Кришка

# 337
  • Варна

Мое двойно щастие ❤️❤️

# 338
  • тук-там
И моите клюкарки:

# 339
Повелителката на краставичките. Бързо ги надушва Grinning

# 340

Ето я и Хера Heart Eyes

# 341
  • sofia
Така, като гледам, JRT скоро ще са официалното българско куче! Joy

# 342
Много интересна окраска има Хера. Май не съм виждала на живо черноглави.

# 343
  • Sofia
Ама вярно много джакчета в темата

Ние имаме ново попълнение в менажерията

# 344
  • Пловдив
Оли, Тари, колко е сладко! Как се казва? И баткото как го приема?

Общи условия

Активация на акаунт