👒Нови придобивки в гардероба - 66

• 149 351
  • 709
  •   1
Отговори
# 45
А снимките на роклята откъде са? Може ли линк към тях?

# 46
  • Варна
А снимките на роклята откъде са? Може ли линк към тях?
Ето Simple Smile
https://www.google.com/search?rlz=1C1GCEA_enBG987BG987&sxsrf … bih=961&dpr=1

# 47
# 48
  • Русе
Малко покупки от Reserved

Полата. При мен стои по съвсем различен начин и обмислям дали да не я закупя и в зелено.

Чино панталон

# 49

Може ли да споделите реална снимка на чантата, днес я загледах, но нямам възможност да посетя физически магазин.
Благодаря предварително! Simple Smile

# 50
# 51
  • София
Пристигна днес дългоочакваната доставка от My Protein!

https://www.myprotein.bg/sports-trousers/mp-women-s-velocity-sea … ink/12767784.html
Скрит текст:
Изпратили са ми по погрешка 2 бр. М размер. Имам един свободен, ако някой има интерес.

Последна редакция: пн, 13 юни 2022, 22:02 от kopche

# 52
# 53
  • Варна
mari6a  удобно ли е да те помоля за линк? Не намирам роклята онлайн, а бях видяла една много подобна преди години и много ми беше харесала!
Maje шият на ишлеме в България, по точно във Варна, може и в други градове.
Ако си от Варна мога да ти кажа в кой магазин съм я виждала на живо, но преди години. Магазинът няма сайт, той е към шивашкия завод.

# 54
Nike комплектче от Remix. 💙

# 55
mari6a  удобно ли е да те помоля за линк? Не намирам роклята онлайн, а бях видяла една много подобна преди години и много ми беше харесала!
Ако си от Варна мога да ти кажа в кой магазин съм я виждала на живо, но преди години. Магазинът няма сайт, той е към шивашкия завод.

Не съм знаела, мерси за информацията. Не съм от Варна и май няма и да имам скоро път натам, но едва ли я има в момента, аз знам версията в розово, една позната имаше такава, но както каза и ти - купувана преди години.

# 56
# 57
Може ли инфо къде е магазина. Може к на лично. Благодаря.

# 58
По-интересно е да се разгледа цялата колекция на Maje, не толкова да се преследва самата рокля. Претенциозна е, за поводи, а аз за различни поводи не бих носила все една и съща рокля, което я превръща в рокля-еднодневка. Гардеробът ми е пълен с такива.

Може ли линк към сайта?

# 59
  • София
Няколко неща от последните седмици:
Запатос:

Answear:

Общи условия

Активация на акаунт