👒Нови придобивки в гардероба - 66

• 151 086
  • 709
  •   1
Отговори
# 240
# 241
Пуловерът (много мекичък!) и полата

Къси панталони

# 242
От къде е пуловерът?

# 243
Всичко е Desigual от global brands store
Пуловерът тук https://www.globalbrandsstore.com/bg/p/rairan-pulover-/22SWJF06-STRIPE.html

# 244
# 245
- бански от mimo и чакам едно пончо за плаж и гащеризон от Sinsay

Как е като качество, изработка и материя?
Ами за 20лв. е супер.  Подплатени са и долнището и горното . Има тънки подплънки  ,които може да се махат. Отговаря си на размера-взех Л. Още не съм го ползвала и не мога да кажа как ще му се отрази водата и препаратите от басейни.  Прикачам реални снимки да си прецените  Simple Smile .
Скрит текст:

# 246
  • в Кошера
Скрит текст:
От къде са!🎯

FD Peace

# 247
# 248
Днес както си вървях към работа и от един магазин на витрината гледам една рокля на лимони. Sweat Smile Flowers LemonFlowers Lemon
Та, след работа тя вече е в ръцете ми

Чак се изумявам на себе си как от черни дрехи минавам лека по лека на по-цветни, свежи. Sweat Smile

# 249
# 250
От Sinsay,  ризка и панталонки ❤️
Скрит текст:
  от вискоза  са

# 251

И за половинката

# 252
Днес както си вървях към работа и от един магазин на витрината гледам една рокля на лимони. Sweat Smile Flowers LemonFlowers Lemon

Чак се изумявам на себе си как от черни дрехи минавам лека по лека на по-цветни, свежи. Sweat Smile

Може ли малко повче от тази "лимонка" -  много е свежа. И още една молба - от кой град е този магазин, много е сладка щампата.

# 253
За тийна:

За ММ:

И за мен:

# 254
Скрит текст:

Може ли малко повче от тази "лимонка" -  много е свежа. И още една молба - от кой град е този магазин, много е сладка щампата.

Разбира се! Снимката малко е ужасна (доста се е намачкала в торбичката), но с това разполагам вмомента. Sweat Smile

Закупена е от магазин близо до центъра в гр. Свиленград, не знам името на магазина надали има и онлайн страничка, но жената каза че предимно от Турция зарежда стоката. Имаше я в бял (на снимката) и в цикламен цвят.
Размерът й е oversize, но чисто си бие на S. Sweat Smile

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 00:10 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт