Съни бийч по bTV - тема 5 - В очакване на сезон 3

• 34 123
  • 446
  •   1
Отговори
# 195
  • Враца
Тази седмица имаше ли го ?

# 196
Да, имаше го. И на мен ми хареса постъпката на Виктория.

# 197
  • Галифрей
Ол това изненада толкова бързо изведнъж да се развият нещата. Епизода ми харесва. Викито пусна бомбата, радвам се че не ожениха. Не го очаквах от нея браво! 👍
Сега Гомес и компания ще работят при италянеца в съседен хотел.Надявам се Калин и Никола да си го получат.

# 198
Най-накрая Виктория показа гръбнак и отряза наглеца Гомез! Добре подреди и Ивон и Никола.

# 199
  • Бургас
Рестарт— нов хотел и сценката на плажа като за финал. Изнуди дебеланката и с чиста съвест ще се прави на спасител отново Гомес.

# 200
Сцената като избираха спасител беше разтоварваща като преди без драми,схеми,пари

# 201
  • Галифрей
Свежарско е. Този новият спасител е точно като Младен 😁

# 202
  • Варна
Свежарско е. Този новият спасител е точно като Младен 😁
Ще има професионална ревност, май..Joy

# 203
И на мен ми хареса този епизод, за разлика от предишния, който беше пълна безсмислица с тези художници с претенции.
Избора на нов спасител беше забавен 😃😃😃
Не разбрах Крумов какъв зор има да жени дъщеря си за Гомез? Иначе и на мен ми хареса Виктория. Смела постъпка.

# 204
  • Галифрей
Според мен да й угоди харесала й този мъж и го купува. Явно е свикнал ,че всичко се купува с пари.  Тя се опитваше много пъти да се отскубне от това.
Крумов направи сделка с Калин.
Аз имам чувството,че Калин в един момент ще остане без кинти.

# 205
Позагледох се снощи малко в епизода, но нищо не ми хареса. Слаба актьорска игра, вяла, без живец, нищо общо с първия сезон, че дори и с втория. Виктория някак състарена и променена ми се видя, без капка енергия, а жената, която играеше майка й беше с адско слабо изпълнение, три реплики на кръст и те изрецитирани и то лошо. Дарина става все по ужасна. И изобщо слаба работа отвсякъде. Имам чувството, че насила е сниман, и "смешките" им тъпи и "драмите" им никакви. Жалко, защото в първия сезон видях потенциал в този сериал, но не би.

# 206
  • Mediterraneo
Валери Григоров беше на кастинга за спасители Simple Smile

# 207
Гаджето на Мария Бакалова 😃 и син на майка си. Не знам с какво е известно това момче, освен с гаджето и майка си. И сега, където участва в Денсинг Старс. Даже и за  фамилията му не се сетих. Иначе е красив, но май ще го играе тъп като Младен 😃

# 208
  • Бургас
Появата на нов спасител да не е знак, че Младен ще претърпи метаморфоза и ще стане разумен семеен мъж, евентуално и татко?

# 209
  • Mediterraneo
Маняк, честно ли мислиш, че такава метаморфоза е възможна? По- скоро, дано не развалят Младенчо, аз заради него още се мъча да гледам.

Общи условия

Активация на акаунт