Съни бийч по bTV - тема 5 - В очакване на сезон 3

• 34 057
  • 446
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Защо пък решихте, че е гей?

# 406
Какво стана с Ивон и Никола?

# 407
  • София
Поредния малоумен край този сезон на наш сериал...
Явно планират нов сезон, но дълбоко се съмнявам да видим нов такъв след този обидно слаб, чак нелеп сезон.

Сценария няма да коментирам. Под всякаква критика.
Играта на актьорите също, за съжаление.

И как намериха нова жена за Гомето, само за 2 епизода. Представям си ако няма нов сезон, колко нелепо ще е.
3 сезона и толкова моменти с Виктория и хоп сега за епизод и половина и довиждане, срещна голямата любов.

Арабската линия пък изобщо не ми се коментира.
Това дори за комедия е нелепо.

Оценка на сезона: 2 от 10

# 408
  • Галифрей
Какво стана с Ивон и Никола?

Май са  се събрали,защото видях пост в фб как се целуват.

# 409
Нещо не я измислиха добре сюжетната линия с Вики и Гомес. Очаквах в крайна сметка да останат заедно.

# 410
И аз така очаквах,по-логично
Нещо не я измислиха добре сюжетната линия с Вики и Гомес. Очаквах в крайна сметка да останат заедно.

# 411
Дяволо, аз бих дала -2 от 10, но заради силния първи сезон и сравнително поносимата боза от втори, съм почти склонна да се съглася с теб и да им дам 2 от 10. С уговорката, че първи сезон е тоя който изнася на гърба си оценката и суперлативите за сериала са само за първи сезон.

# 412
Защо пък решихте, че е гей?
По движенията, говора, да добавим и гейското облекло, особено гащите...

# 413
Ама моля ви кажете с две думи
Ивон и Никола си станаха семейство?
Гомето отива да отваря бакалия и може да бъде с новото момиче или с Викито (която до края на сериала явно не спря да му ходи по г*за)?
А Дарина и Младен? А Художника?

Между другото имбд казва, че Иван и Андрей са продуценти само на 8 епизода от сериала, не знам това дали е релевавтна информация?

# 414
Явно почти никой не е гледал финала и няма желание да го направи Grinning , затова се питаме едни други. Аз го бях забравила и само темата ме подсещаше, но го спрях някъде на 3-4 епизод.

# 415
Е сега трябва да го гледам ли? 😞

# 416
  • Разпиляна във въображението
С Виктория нещата се разминаха. Нямаше смисъл да остават и да се опитват. Гомез сложи точката, като отиде да се извинява. Намери друга жена, с която да опита. Милен и Дарина ще си имат хотел и близнаци, така спасяват и работата на приятелите си. Ивон и Никола се събраха и станаха семейство. Това е. Какво повече? Има финал на всички главни герои.

# 417
Значи няма смисъл от следващ сезон.

# 418
... Гомез сложи точката, като отиде да се извинява. Намери друга жена, с която да опита...

Накрая ще стигне до Пандишпаньчика!

# 419
Наистина уникално слаб и разхвърлян сценарий.
Този хотел два сезона вече всеки епизод някой го купува и някой го продава. Нищо друго ли не можаха да измислят?
Единственото хубаво май останаха ярки актьорски проблясъци на Аръков, бащата военен и Жорката, защото много добре им пасваха ролите от предни сезони - по 3-4 лафчета на епизод и толкова.
Финалът си остана много отворен за мен, абсолютно на никой отношенията не са завършени, освен Младен и Дарина може би.
А и като че ли накрая ми се видя надпис “следва продължение”.

Общи условия

Активация на акаунт