Съни бийч по bTV - тема 5 - В очакване на сезон 3

• 34 421
  • 446
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
О не..... как така изведнъж 😪, беше страхотен номер 1 във Връзки. Много тъжно....

Тумор в мозъка, в последните си дни е бил в инвалидна количка . Да почива в мир.

# 91
https://blitz.bg/obshtestvo/stana-yasno-ot-kakvo-pochina-nikolay … v_news999428.html
Стойчо-розата🌹😭
Много жалко, съболезнования...
Свекърва ми почина от това ....54г.....

# 92
  • Mediterraneo
Жалко наистина...

# 93
  • Разпиляна във въображението
Имаме дата и час

# 94
  • Галифрей
Ще го гледам но имам пак чувството,че няма да е както преди.. не знам ще видим

# 95
Някой дали може да качва епизодите за българите в чужбина? Mari_Mar все още ли е активна във форума? Имаше някаква драма миналата година...

# 96
  • Mediterraneo
Скоро я "проверявах", последната й публикация е от октомври миналата година, през декември е била последно на линия. Определено ще липсва в новия сезон, аз на нея съм разчитала много да гледам пропуснати предавания от чужбина. Каква драма е имало, изтървала съм? Надявам се да се включи в новия тв сезон!

# 97
Значи графикът се запълва успешно💪
На 25/02 неделя в 20ч по bTV тръгва 3 сезон на Съни Бийч; веднага след него от 21ч по БНТ1 си продължаваме с Вина 2, а от 29/02, четвъртък по Нова мисля, тръгва и Дяволското гърло 2, програма максимум❤💪

# 98
Миналата седмица изгледах наведнъж втори сезон, тъй като навремето успях само 1вия му епизод да преглътна, преди да се откажа.
Сега, след като всичко ми е прясно, отново съм на мнение, че втори сезон много се отклони от това, което правеше сериалът добър в 1ви. Многократно сте коментирали причините, не искам да повтарям и аз, но бих добавила най-вече странната идея изобщо да събират Ивон и Гомез като двойка. Страстта между тях е колкото между два синигера. Ивон и в първи сезон ми беше леко дразнеща, но във втори бие рекордите по мърморене, кисели физиономии и драматично тръшкане, и като го каже това "МИТАЧЕТО" за стотен път....не мога да я понасям.
Дарина и тя големи истерии цял сезон, но поне там беше интересна историята, въпреки че доста антиклимактично се разреши проблема с Художника, много шум за нищо. Да видим в трети сезон какви ще ги върши бившият ѝ с новото неприятно момиче, което го придружава.
Не ми хареса и мъгливия край на сезона - какво реши Гомез е ясно, но какво ще стане с хотела, с Виктория, тя дали е знаела за плановете на баща ѝ и т.н.
Иначе паралелът с историята на Тасев старши и Николета, и Гомес/Виктория беше много на място.
Липсваха ми забавните скечове с разнообразните гости на хотела, то и самата сграда на новия хотел повече докарва на музея Гугенхайм, отколкото на хотел в Слънчака, но...

Не знам колко от вас са на същото мнение, но за мен Гомес и Виктория, както и Ивон с Тасев - младши имаха много по-силна химия, отколкото помежду си.
Въпреки всички негативи, нямам търпение за трети сезон, надявам се, че след като сценаристите следят обратната връзка тук, са си взели забележка!

# 99
Ехее, най-после. Довечера в 20.00 часа.

# 100
Чакам го отдавна.

# 101
Аз не си припомних предния сезон, надявам се да не гледам в недоумение какво се случва в опит да се сетя какво беше Grinning

# 102
Дано припомнят набързо

# 103
Казаха, че ще бъде много забавен.

# 104
  • София
Да видим, за сега не ми е смешно. 😃

Общи условия

Активация на акаунт