Съни бийч по bTV - тема 5 - В очакване на сезон 3

• 33 936
  • 446
  •   1
Отговори
# 435
И все пак добрият актьор не се предполага, че ще показва толкова очевидно личното си неудовлетворение.
Да ме вземат за една актриса. Не знам дали ще се справя, но пък имам такова желание 😃

# 436
  • Бургас
Не им давайте идеи за участници непрофесионалисти, че ще вземат да го превърнат в реалити-като нищо ще пуснат кастинг за актьори и сценаристи. Като гледам наличния им състав, може да се справите по-добре!

# 437
  • Разпиляна във въображението
Едни и същи продуценти и сценаристи, които имат едни и същи приятели актьори.

# 438
Аз за Ивон имах такова чувство. Първите епизоди, които си причиних от 3ти сезон, си рецитираше репликите, колкото да си заснеме сцената. Сигурно и Бойко е бил така, щом сте го забелязали. Те е актьорите са разбрали, че образите им, също като сюжета, са тотално съсипани.
Наистина, на Ивон толкова много ѝ прилягаше ролята на аниматорка-купонджийка, а те тотално ѝ смениха образа. И следователно - не се получи :/

# 439
  • Галифрей
Аз така и не раабрах,защото хвърлиха  някакъв труд да събират Гомес и Вики? Като той тръгна с друга мацка

# 440
Аз пък не рабрах защо  Художника отвлече шеф Христов, освен да се скалъпи епизода с шеф Кустев.

# 441
Защо търсиш смисъл? Според сценаристите не е необходимо

# 442
Художникът беше свеж и нестандартен образ, когато се появи.

После вече стана голяма гротеска. А Певецът беше повече от нелеп този сезон. Даже не разбрах с каква цел го вкараха.

# 443
Само ще кажа: “Свърши тази мъка!”
За съжаление и на мен финала ми се видя отворен. Очаквам септември-октомври да са пак на морето и да снимат 4 сезон. Тъкмо Евелин Костова може би до тогава ще е родила.

# 444
  • Бургас
Сега като снимат нов сезон,в този хотел би трябвало да са,нали?
Младен ще сложи риза най-после-нали е собственик вече... Дарина ще роди в някоя вана по средата на стаята, да се види колко са модерни, после камериерките ще дундуркат близначетата, а тя ще истерясва из басейните - все ще намери за какво. Ивон ще го играе влюбена съпруга, само Гомез не знам за коя от всички мераклийки да го тропосам. Жорката ще стане щатен асистент на Кобилкина и няма да имат проблеми с посещаемостта от семинарите й.

# 445
  • Галифрей
Ако ги финансират отново за сезон 4,бих гледала ако разкарат Дарина и още няколко персонажа.  Наемат по-добри сценаристи и върнат предишният блясък на сериала да бъде комедия ала Гранд Хотел.
Гомето с новата си жена бъдат сладки, тогава бих гледала.

# 446
Репликите на Младен са взаимствани от Амадор и неговия "преводач" Лео!

Общи условия

Активация на акаунт