Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 10

• 69 846
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,
И аз се включвам с питане, тъй като ми предстои първи ЗЕТ на единствен 6-дневен бластоцист и не съм много наясно.
Моят лекар е в отпуск и ме преглежда колегата му. Днес ми е 11-ти ден от МЦ, видя лигавица 8 мм и предстояща овулация (тези дни, както се изрази). От довечера трябва да започвам прогестерон и в понеделник на трансфер (16-ти ден). Не трябва ли да е минала овулацията преди всичко? С кратък цикъл съм по принцип, но имам известни съмнения относно дали тогава ще е подходящият момент.
Прогестерона от днес е 2.37 nmol/l, а естрадиола е в небесата 1525 pmol/l. Не съм вземала никакви лекарства. Не знам тази стойност ще попречи ли.
Има ли някоя от вас, с която да са процедирали по подобен начин?
Благодаря Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 19:57 от moonwind

# 196
Здравейте,
И аз се включвам с питане, тъй като ми предстои първи ЗЕТ на единствен 6-дневен бластоцист и не съм много наясно.
Моят лекар е в отпуск и ме преглежда колегата му. Днес ми е 11-ти ден от МЦ, видя лигавица 8 мм и предстояща овулация (тези дни, както се изрази). От довечера трябва да започвам прогестерон и в понеделник на трансфер (16-ти ден). Не трябва ли да е минала овулацията преди всичко? С кратък цикъл съм по принцип, но имам известни съмнения относно дали тогава ще е подходящият момент.
Има ли някоя от вас, с която да са процедирали по подобен начин?
Благодаря Simple Smile
здравейте, не, че мога да се похваля с някакъв резултат, но при мен включват прогестеронов препарат 5 дни преди трансфер, като в началото на прогестерона или в този период трябва да е минала овулацията. Аз съм по-специфичен случай, защото съм с късна овулация и с имплантационен прозорец (според АРТ спец.) Около 16-17 ден. Не са ми правили изследване за имплантационния прозорец, но имам успешна бременност с трансфер на 16 ден от началото на цикъла.

# 197
Здравейте, момичета
На 5.09.22г ми беше трансфера, имах само едно ембрионче. От два дни съм леко замайване и необичайно слюноотделяне, малко наболяване ниско. Нормални ли са всички тези признаци?

# 198
Здравейте, момичета
На 5.09.22г ми беше трансфера, имах само едно ембрионче. От два дни съм леко замайване и необичайно слюноотделяне, малко наболяване ниско. Нормални ли са всички тези признаци?
Нормални са, но не си търсете симптоми. Прекалено рано е. Успех !

# 199
Здравейте момичета, включвам се с едно питане, тъй като нещо доста странно ми се случва. Този месец ми предстои ЗЕТ или поне така се надявам. На 05.09 трябваше по календар да ми дойде цикъла,но от 04.09 съм с кафяво зацапване,което е и до днес, тоест цикъл няма,но нямам и симтоми. За първи път попадам в такава ситуация. След консултация с док. днес пуснах естрадиол и прогестерон, не знам как да ги тълкувам. Очаквам утре да ги коментираме. Има ли сред вас момичета, на които да се е случило същото? Означава ли, че трансфера няма да го бъде? Нещо притеснително ли ми се случва? Не съм бременна със сигурност.  След стимулацията през м. юли,имах абсолютно нормален цикъл,както и преди това. Ужасно притеснена съм. Резултатите от изследванията са: Estradiol 64 pg/ml, /Progesterone 1.2 ng/ml
Благодаря предварително!

# 200
Да не си се притиснила нещо и на психическа основа да не идва? Според резултатите нямаш ЗФ, значи ще дойде, няма кэде да ходи. Успех🍀
Здравейте момичета, включвам се с едно питане, тъй като нещо доста странно ми се случва. Този месец ми предстои ЗЕТ или поне така се надявам. На 05.09 трябваше по календар да ми дойде цикъла,но от 04.09 съм с кафяво зацапване,което е и до днес, тоест цикъл няма,но нямам и симтоми. За първи път попадам в такава ситуация. След консултация с док. днес пуснах естрадиол и прогестерон, не знам как да ги тълкувам. Очаквам утре да ги коментираме. Има ли сред вас момичета, на които да се е случило същото? Означава ли, че трансфера няма да го бъде? Нещо притеснително ли ми се случва? Не съм бременна със сигурност.  След стимулацията през м. юли,имах абсолютно нормален цикъл,както и преди това. Ужасно притеснена съм. Резултатите от изследванията са: Estradiol 64 pg/ml, /Progesterone 1.2 ng/ml
Благодаря предварително!

# 201
Благодаря предварително!
На мен ми се е случвала промяна в цикъла точно при промяна на сезона, обикновено пролет или есен, като или ми подранява или закъснява по подобен начин. Поне на мен ми влияе тази смяна на климата. Ако е кафяво и не е ярка червена кръв, от клиниката ми казаха, че не се брои за цикъл. Когато дойде хубаво и ясно изразена кръв, тогава си пуснете на 2ри ден хормони и ако все пак нещо не е ок с тях, най-много да док ви да реши да отложи ЗЕТ.

# 202
Здравейте имам излишни Прогестан 100мг турски. Ако имате нужда пишете.

# 203
Здравейте, имам нужда от prolutex 25 MG

# 204
Момичета, предстои ми ЗЕТ на 12.09, но днес имаме много тежка физическа работа. Това дали по някакъв начин ще попречи на лигавицата?
Благодаря предварително!😇

# 205
Момичета, предстои ми ЗЕТ на 12.09, но днес имаме много тежка физическа работа. Това дали по някакъв начин ще попречи на лигавицата?
Едва ли.Blush Дано да ви е успешен трансфера. Личи си, че най-вероятно ви е за първи път. Моят дълъг път и поредица от трансфери ми притъпи всякъкви вълнения и вглеждания в детайлите. Не се притеснявайте, това е най-важното. Успех:heart:

# 206
Много благодаря!😇 Да, първи опит ми е. 😅

# 207
И моя е на 12.09 🤗😋 Успех 😇. Чакам днес да ми звъннат да ми кажат как вървят ембриони те....

# 208
Успех и на теб!😇  Ти ще си със свеж, значи.
В коя клиника си?

# 209
Успех и на теб!😇  Ти ще си със свеж, значи.
В коя клиника си?
Не не замразен е, вчера ги размразиха. Имах тежка стимулация и се наложи да замразим юни месец. В РЕПРОМЕД ПЛЕВЕН СЪМ!🤗ТИ В КОЯ СИ?

Общи условия

Активация на акаунт