Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 10

• 69 830
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
И мойте са замразени от юни месец. В Селена съм, но утре ще ги размразяват, а са замразени на шести ден. Докато не чуя, че след размразяване са оцелели, ще съм под напрежение постоянно.
Стискам силно палци за теб!🙏😇

# 211
Здравейте, имам един въпрос относно който забравих да питам док. Трябва да вземам Естрофем сутрин и вечер. Приемът му обвързан ли е с хранене и консумация на напитки? Преди/след, някакво време преди/след хранене? Благодаря.

# 212
  • София
Здравейте, имам един въпрос относно който забравих да питам док. Трябва да вземам Естрофем сутрин и вечер. Приемът му обвързан ли е с хранене и консумация на напитки? Преди/след, някакво време преди/след хранене? Благодаря.
има ли плоден сак. Жена на 32. Г. Моя позната

# 213
Хубаво е след храна,защото повечето хапчета дразнят стомаха...

Мисля че вече питахте някъде и ви казахме че сак не се вижда.
има ли плоден сак. Жена на 32. Г. Моя позната

# 214
Отделно снимката е отпреди вече един месец. Този преглед е бил на 12.08.

# 215
И мойте са замразени от юни месец. В Селена съм, но утре ще ги размразяват, а са замразени на шести ден. Докато не чуя, че след размразяване са оцелели, ще съм под напрежение постоянно.
Стискам силно палци за теб!🙏😇
Ние замразихме на 3 ден. Днес ми звъняха и от 6 ембриончета,2 са останали напълно годни. Стискам палци и на теб.🤗

# 216
Здравейте! Ще бъда със  ЗЕТ, На 45 г. съм с донорска Я. Нямам цикъл 2 месеца , а ми е казано от 1-ви ден на 10-ия ден да уговоря час при лекаря си. Колко още да чакам, като няма цикъл, нередовен е .. а и съм пред менопауза...  Също така незная и дали се правят някакви предварителни изследвания и какви са - преди да отида при лекаря си. Ако някой е наясно с въпросите по ЗЕТ трансфера с ДЯ, ще съм благодарна!

# 217
А защо не говорите с лекаря да ви го предизвика?
Здравейте! Ще бъда със  ЗЕТ, На 45 г. съм с донорска Я. Нямам цикъл 2 месеца , а ми е казано от 1-ви ден на 10-ия ден да уговоря час при лекаря си. Колко още да чакам, като няма цикъл, нередовен е .. а и съм пред менопауза...  Също така незная и дали се правят някакви предварителни изследвания и какви са - преди да отида при лекаря си. Ако някой е наясно с въпросите по ЗЕТ трансфера с ДЯ, ще съм благодарна!

# 218
Здравейте ,борбени момичета.
Имам един въпрос относно Регулона, след приема му получих болки в черния дроб и на ехограф беше установено ,че е уголемен....
На някоя от вас да се е случвало до сега и според вас мога ли да продължа за ЗЕТ трансфер в това състояние?

# 219
Здравейте ,борбени момичета.
Имам един въпрос относно Регулона, след приема му получих болки в черния дроб и на ехограф беше установено ,че е уголемен....
На някоя от вас да се е случвало до сега и според вас мога ли да продължа за ЗЕТ трансфер в това състояние?
Пуснете си изследвания на АСАТ и АЛАТ, ако са много завишени ще отложат ЗЕТ и ще Ви дадат добавки да прочисти те черния дроб.

# 220
ivanamar, благодаря за отговора.
Вече имам пуснати, АСАТ е завишен, горна гранична е до 40 аз съм с 46 ,но само той е завишен всички останали като АЛАТ,ГГТ урина и тн. са в норма. В този случай дали ще отменят трансфера?

# 221
ivanamar, благодаря за отговора.
Вече имам пуснати, АСАТ е завишен, горна гранична е до 40 аз съм с 46 ,но само той е завишен всички останали като АЛАТ,ГГТ урина и тн. са в норма. В този случай дали ще отменят трансфера?

Не мисля, че ще го отменят. Много малко е завишен, дори не е нещо притеснително

# 222
Отиди при лекаря и той ще ти каже какво да правиш. Аз така при подготовката за единия от трансферите, не знам дали от вече натрупания стрес, беше период и на смяна на сезони, така го чаках тоя цикъл,за да стартираме подготовката за ЗЕТ и той не идва. Отидох при доктора, при който правех трансферите. Той ме прегледа да види дебелината на маточната лигавица,яйчници и ми изписа хапчета, които го предизвикаха и направихме трансфера.
Така че вместо да седиш и да се притесняваш,отиди на лекар и ще се подредят нещата Simple Smile

# 223
Момичета, колко трябва да е дебелината на лигавицата за ЗЕТ? Днес е 12ти ден от цикъла и докторът я измери 5-6мм. След два дни пак ме вика.

# 224
Малко е тънка, хубаво е да е поне 8-10мм  мойта беше 12мм като я мериха на 14 ден май
Момичета, колко трябва да е дебелината на лигавицата за ЗЕТ? Днес е 12ти ден от цикъла и докторът я измери 5-6мм. След два дни пак ме вика.

Общи условия

Активация на акаунт