Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 10

• 69 698
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
Да видях, разбира се. Дори това им обърнах внимание, но....какво да се прави.....ще изчакам.

# 421
Наистина е леко нисък, но той се вдига постепенно и след няколко дни вече ще е по-висок. Щом сте им го изпратили и са казали, че няма проблем, според мен се успокойте и си го пуснете пак заедно с ЧХГ. Тогава би трябвало да е вече по-висок. Иначе ТСХ ви е височко, да, може да се консултирате за вдигане на дозата. По принцип съм чела, че е добре да е до 2.5,а в Мемориал ми бяха казали до 3.
Много успех ви желая, дано всичко е наред този път ❤️

# 422
  • София
Момичета, имайте в предвид, че щом се поставя вагинално/ректално протестерон, освен прогестан декс 25/50, не се хваща реално в кръвта!
Не се шашкайте, че е по нисък, просто не е меродавно да се измери в кръвта, защото поставен вагинално действа и локално, това ми беше обяснено точно в Мемориал, това е причината да не държат на резултати от прогестерон след самия трансфер.
Аз съм на същата терапия, прогестан декс 25 в корема и лутинус 2х2.
Успех!

# 423
Благодаря Ви много момичета, така или иначе вече нищо не мога да направя......каквото е станало, това. И без това много нерви изхабих и...се обвинявах за всичко. Дай боже тази година да  е успешна за всички ни и да се похвалим с напредване на бременността.

# 424
Слънце, можеш да направиш това, което са ти казали момичета вече.
Пусни ЧХГ и прогестерон.
Дай Боже резултата да е положителен, имаш реално какво да коментираш с доктора и за какво да мислиш.
Ако е отрицателен, то тогава само дето си хабиш нервите в момента.
Девети ден след ЗЕТ, даже вече 10ти, според мен ще си покаже.
Аз след ЗЕТ на един 5 дневен направих пиклив тест и показа бледа черта на 6тия ден.
По принцип не поощрявам ранното тестване, но аз чувствах неразположения и затова.

# 425
Не е добро утрото за мен. Направих уринен тест, отрицателен е. Утре ще пусна кръвен, бяха ми казали за събота- 12 ден, но така или иначе вече всичко е ясно.....просто за да го изпратя на клиниката. 😢 Решила бях този път да е последен. Нямам сили вече, психически, физически и финансови.
Успех на всички!!!

# 426
Не е добро утрото за мен. Направих уринен тест, отрицателен е. Утре ще пусна кръвен, бяха ми казали за събота- 12 ден, но така или иначе вече всичко е ясно.....просто за да го изпратя на клиниката. 😢 Решила бях този път да е последен. Нямам сили вече, психически, физически и финансови.
Успех на всички!!!

На мен на 9ти ден кръвният ми отчете положителен резултат, а уринарният  нямаше дори и бледа черта. Така, че не бързай да се отчайваш. Мисли позитивно и докато не си пуснеш кръвен, винаги има надежда. Моят прогестерон на 9ти ден беше 6.6, а трябва да е над 10. Включихме допълнително инжекции, но не беше и със супер високи стойности, а в рамките на нормалните граници за първи триместър. Някой лекари изписват терапия за много високи стойности на прогестерона.

# 427
Дори не мога да повярвам, но ми даде надежда.🥰 Много ти благодаря, поне ще продължа лекарствата, че тъкмо реших да ги спра направо. Ще изчакам теста и.....все пак може и да се случи чудо. Много благодарвя!

# 428
Дори не мога да повярвам, но ми даде надежда.🥰 Много ти благодаря, поне ще продължа лекарствата, че тъкмо реших да ги спра направо. Ще изчакам теста и.....все пак може и да се случи чудо. Много благодарвя!

Слънчице кураж, минавам само да те подкрепя и да ти споделя, че на мен ми забраниха да правя уринален, в никакъв случай ( ако искам да имам за спомен 2 чертички- след 6-7 седмица, за да отчете). Стискам палчета и не спирай лекарствата в никакъв случай.

# 429
Много  Ви блаходаря мили момичета, настръхвам при мисълта, че намирам такава подкрепа във Вас. Знаете, няма думи, които да те успокоят в тези моменти, но съм щастлиеа, че има толкова сърдечни хора. Удещам подкрепата Ви🥰

# 430
Слънце_ В никакъв случай не спирай лекарства преди кръвен!!! Уринарния може и да показва, но съм чела много жени, при които е бил отрицателен толквоа рано,а кръвния е бил положителен. Все пак ги дават за точни на 1 ден от заъснението. Пусни си кръвния и ще стискаме палци да е  + ...Ако не,тогава ще го мислиш...Ние те разбираме, всички или повечето сме били с отрицателни тестове и знаем много добре какво е...Успех Heart

# 431
  • София
Пикливите тестове не трябва да се продават на жени с ин витро... Пълен абсурд са, само те стресират.

# 432
Изобщо не съм съгласна, но всеки може да направи избор за себе си.

# 433
В крайна сметка никой не ни кара да ги правим ........всеки си преценява. Аз също мисля, че не е правилно, но .....Да, ако е положителен ще си отдъхнеш, но ако не е.....започваш всякакви предположения, разбира се надяваш се чв не е верен. И на края....не знам дали си спестяваш нещо.

# 434
Днес пуснах кръвен тест, отрицателен е.....както предполагах. За мен ....вече не знам. Много съжалявам че не си пуснах сама протестерон, в деня на трансфера. Мисля, че беше нисък и тогава, но...Всичко свърши, няма какво да го мисля.

Общи условия

Активация на акаунт