Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 10

• 69 625
  • 753
  •   2
Отговори
# 435
Много съжалявам за вас... 😔 Много сили ви пожелавам и една по-добра година!

# 436
Много съжалявам за вас... 😔 Много сили ви пожелавам и една по-добра година!

Благодаря! Дай Боже годината за всички да бъде успешна и ползотворна! Успех!

# 437
  • София/Севлиево
Момичета мисля че това е най-подходящото място да питам нещо.А именно какво означава добре балансиран ембрион с качество между 2 и 3А? Малкият е от ембрион 3А ,искам да дам шанс и на този съвсем скоро.

# 438
И аз се интересувам от тази тема въпреки, че нашите ембриони не бяха класифицирани в ембриодоклада. Преди време си бях скрийн шотнала ето тази табличка, извинявам се, че не помня коя дама я беше публикувала, но вярвах, че някой ден ще ми е полезна да преценя дали и колко са качествени ембриончетата ми.

П. П. А вие как разбрахте вашите как са класифицирани?

# 439
  • София/Севлиево
Днес имах разговор с ембриолог от клиниката ми.И тя ми каза.Тъй по тая таблица нещата изглеждат добре.

# 440
От миналата година се подготвям за Зет и не мога да го направя заради тънка лигавица и задържан фоликул.
Днес 10ти ден от цикъла пак имам задържан фоликул 27 мм. пуснахме хормони и започнах Естрофем. След 10 дни съм на преглед и ако лигавицата е добре ще правим трансфер.
Има ли някоя от вас която е имала задържан фоликул и Зет е бил успешен?
Аз съм правила преди 2 години Зет със задържан фоликул и резултата беше биохимична с кървене. Тогава доктора беше категоричен, че фоликула не е пречел и кървенето не е от него.

# 441
  • София/Севлиево
Имала съм огромни проблеми с тънка лигавица,но никога ЗФ...

# 442
  • Столицата на "Второто българско царство"
аз със ЗФ винаги съм канселирала... пия регулон и следващия цикъл...

# 443
Дали ви излизат пъпки по лицето от Естрофема? Първата стимулация като го пих нямах, но сега ми е втора и ми е нашарено лицето, а аз нямам пъпки по принцип.

# 444
Пих естроферм в продължание на няколко месеца и не ми е излизала нито една пъпка от него..
Дали ви излизат пъпки по лицето от Естрофема? Първата стимулация като го пих нямах, но сега ми е втора и ми е нашарено лицето, а аз нямам пъпки по принцип.

# 445
  • София/Севлиево
И на мен не са ми излизали,но аз го пия в много малко количества,т.к.не мога да го усвоявам добре и прекалено високи дози(или дори обичайните при ЗЕТ) при мен могат да доведат до спонтанен аборт.

# 446
За две години имам 5 ЗЕТ опита и винаги съм била с естрофем,но и на мен никога не са ми излизали пъпки.
Да не се е получил някакъв хормонален дисбаланс от нещо?

# 447
Здравейте, някой има ли представа дали лазерна епилация след ЗЕТ е противопоказна? Thinking

# 448
При бременност не е желателна лазерната епилация,разни други лазерни козметични процедури, процедури или лекарства с етерични масла,като например ароматерапии, аромадифузери, чай от мента,лавандула и др., горещи душове или инхалации. Това ми казаха на мен моите лекари.

Здравейте, някой има ли представа дали лазерна епилация след ЗЕТ е противопоказна? Thinking

# 449
  • София
В последно време се твърди, че не е опасна за бебето, защото лъчите навлизат много плитко в кожата. Друг е въпроса ,че само се твърди, не знам дали е доказано.
Другото нещо е хормоналния дисбаланс... не се знае въобще ще има ли ефект от нея.
И още нещо много важно, предвид, че няма достатъчно изследвания дали е безопасна лазерната епилация, не знам дали в читав салон ще се съгласят да ви направят, като разберат че сте бременна или има възможност да сте бременна.
Та ако пък някой се съгласи, заради едните косми... да си рисковете трансфера и бебето....

Общи условия

Активация на акаунт