Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 10

• 69 438
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Какво ще ви предпишат още е по индивидуална преценка,може и да останете само на тези,може да изпишат още хапчета или инжекции. Ще ви дадът рецепта след трансфера.
Благодаря за отговора - значи просто се прибирам вкъщи? Аз сега вземам естрофем и циклогест - доколкото разбрах и след трансфера ще продължа да ги взимам - какво ви предписаха след това? Благодаря!

# 91
Благодаря за отговора - значи просто се прибирам вкъщи? Аз сега вземам естрофем и циклогест - доколкото разбрах и след трансфера ще продължа да ги взимам - какво ви предписаха след това? Благодаря!
Това дали ще се приберете вкъщи веднага или ще Ви накарат да лежите час, два в клиниката е напълно по преценка на лекаря Ви. Аз също бях на Естрофем, Циклогест и още други лекарства. След трансфера ще Ви дадат протокол с върнатите ембриони, снимка на матката и рецепта с лекарствата. Съветът ми е да питате и да се интересувате без да се притеснявате. Длъжна сте да сте информирана и за най-малката подробност- за ваше добро и за доброто на бъдещото ви бебе. Късмет 🍀

# 92
rdfkst, аз преди трансфера бях на естрофем и кринон гел, така съм и след трансфера и не ми е давана рецепта след трансфера. Не ми е даван и протокол, нито пък снимка на матката. може би е добре да ги има тези документи, но споделям, че не е практика за всяка клиника. При мен процедурата беше към 10 мин, след което лежах 15 мин и ме преместиха в стая за още 1 час и после си тръгнах.

Това дали ще се приберете вкъщи веднага или ще Ви накарат да лежите час, два в клиниката е напълно по преценка на лекаря Ви. Аз също бях на Естрофем, Циклогест и още други лекарства. След трансфера ще Ви дадат протокол с върнатите ембриони, снимка на матката и рецепта с лекарствата. Съветът ми е да питате и да се интересувате без да се притеснявате. Длъжна сте да сте информирана и за най-малката подробност- за ваше добро и за доброто на бъдещото ви бебе. Късмет 🍀

# 93
И последен въпрос - какво мислите за физическата активност след трансфер? Какъв е вашият опит?

# 94
И последен въпрос - какво мислите за физическата активност след трансфер? Какъв е вашият опит?
След първия ми трансфер, който беше неуспешен се прибрах и лежах 10 дена. Ставах само до тоалетна- резултат 0.
След втория ми успешен трансфер се прибрах, починах си един ден, като вкъщи си сготвих, видях се с приятелка,на другия ден вече бях на работа- работя в Лидл и дори само на каса пак не е от най-ненатоварващите дейности- пак се налага да прехвърлиш нещо, клиентите ти се карат и така. Изкарах си до теста 9 дена на работа и веднага след положителния резултат излязох в болнични. Забраниха ми скачане, тичане, рязко клякане, фитнес и вдигане на тежко.

# 95
Момичета,здравейте! Предстои ЗЕТ в Турция, днес на 11 ден ходих на преглед и нещата са следните-фоликул 16.2/18мм и 6мм лигавица. LH=11.93mIU/ml, Estradiol=323.60pg/ml. Как мислите, не е ли много малка лигавицата, а фоликулът е нарастнал доста?По принцип нямам никакъв проблем с нея, а сега ми се вижда доста тънка. На ЕЦ съм, без естрофем. Ще слагам Овитрел за таймиране. Малко ме притесниха тези резултати...чакам отговор от Турция какво ще правим. Има ли време да порастне лигавицата до 19 ден? Вие на колко мм правихте трансфер? Благодаря Heart

# 96
И на мен ми се струва тънка лигавицата ти, мойта на 11 ден беше 10.5, после на 14 ден 12.5, след това не са я мерили, слагах хориомон за таймиране и днес ми беше трансфера. Успех!
Момичета,здравейте! Предстои ЗЕТ в Турция, днес на 11 ден ходих на преглед и нещата са следните-фоликул 16.2/18мм и 6мм лигавица. LH=11.93mIU/ml, Estradiol=323.60pg/ml. Как мислите, не е ли много малка лигавицата, а фоликулът е нарастнал доста?По принцип нямам никакъв проблем с нея, а сега ми се вижда доста тънка. На ЕЦ съм, без естрофем. Ще слагам Овитрел за таймиране. Малко ме притесниха тези резултати...чакам отговор от Турция какво ще правим. Има ли време да порастне лигавицата до 19 ден? Вие на колко мм правихте трансфер? Благодаря Heart

# 97
И на мен ми се струва тънка лигавицата ти, мойта на 11 ден беше 10.5, после на 14 ден 12.5, след това не са я мерили, слагах хориомон за таймиране и днес ми беше трансфера. Успех!
Много успех и късмет на теб! Дано всичко е наред!
Сега се чудя до колко е вярно измерването... Пиша си с още едно момиче, което е в подготовка и ми каза, че има три тотално различни замервания и на лигавица, и на фоликули. Преди мислех, че това е нещо, което едва ли не зависи само от техниката и е доста лесно, но явно зависи и от самия АГ и често стават грешки...

# 98
Амии то е ясно че е до техника,но и до опит на лекаря,ама па толкова да не може да измери една лигавица и фоликул,ми ако е нещо по-сложно? Щом казваш че не си имала проблем с лигавицата и някак странно да е толкова тънка, един път ми се случи да е тънка и се оказа че нямам доминантен фоликул и съответно кьорав месец без О, а такава лигавица трябва да ти е в първите дни след цикъл, мойта беше 5.4 на 6 ден...
Много успех и късмет на теб! Дано всичко е наред!
Сега се чудя до колко е вярно измерването... Пиша си с още едно момиче, което е в подготовка и ми каза, че има три тотално различни замервания и на лигавица, и на фоликули. Преди мислех, че това е нещо, което едва ли не зависи само от техниката и е доста лесно, но явно зависи и от самия АГ и често стават грешки...

# 99
Здравейте момичета.преди 4 дни ми пратиха пункция  извадихме 6 яйцеклетки оплодиха се 2 замразихме само 1 Sad
Има ли други момичета с малко ембриончета в селена съм при даниел Ставрев

# 100
От общо 3 пункции и все по 6 извядени Я, имах само един 5-дневен. В Селена. Вече не съм там. Но ме сте единствена. И аз така си мислех, впоследствие разбрах, че се среща често…. Особено в селена

# 101
Здравейте момичета.преди 4 дни ми пратиха пункция  извадихме 6 яйцеклетки оплодиха се 2 замразихме само 1 Sad
Има ли други момичета с малко ембриончета в селена съм при даниел Ставрев

Здравейте момичета 🍀🍀🍀 нова съм и за първи път пиша.

Мойта пункция беше на 18 юли, бях на ЕЦ и имах един фоликул.... успяхме да изкараме една яйцеклетка, оплодиха я и замръзихме на 5ти ден. Аз съм в Надежда.... и малко ме е страх че е само едно.

Честит нов месец,  много усмивки и положителни тестове през новия месец ви жилая на висчки. 🌻🌻🌻🎈🎈🎈

# 102
  • София/Севлиево
Момичета,това че имате само 1-2 не обрича опита на провал.При последната ми пункция ми извадиха едва 6Я(на предните две винаги бяха над 10).От тези 6 само 4 се оплодиха(при сравнение за първи опит 11,за втори 7) и едва две стигнаха до ден 5(първия път 7,втория 6).Е да,но успях(а при втория опит имах PGS на ембрионите и едва добутах до биохимична от 2 трансфера,да не говорим,че този PGS ми стсипа 2 ембриона и 2 излезе,че са неподходящи).Та последния път нищо не питах,съвсем сляпо се доверих на лекаря си и дори повярвах в неговият оптимизъм и имаше защо.В случая количеството ембриони нямаше никакво значение (а аз не вярвах,че като ми върнат само 1 ще стане). Успех!

# 103
При подготовка за замразен трансфер с Естрофем, измерихме прогестерон на 11 ден - 30нмол/Л... И спряхме подготовката... Какво мислите за този резултата на прогестерона? И на какво се дължи?... Др каза, че е много висок, трябвало да бъде до 5нмол/Л... Разбира се, не поставям под съмнение решението му, но на какво се дължи? Сблъсквали ли сте се с висок прогестерон по време на подготовка...?

# 104
Наистина е висок и е добре че са отложили трансфера,иначе опита щеше да е обречен на неуспех. Когато е висок преди да се започне приема на прогестеронови препарати,то до деня на трансфера лигавицата ще е прекалено презряла и няма да може да се имплантира ембриона...
При подготовка за замразен трансфер с Естрофем, измерихме прогестерон на 11 ден - 30нмол/Л... И спряхме подготовката... Какво мислите за този резултата на прогестерона? И на какво се дължи?... Др каза, че е много висок, трябвало да бъде до 5нмол/Л... Разбира се, не поставям под съмнение решението му, но на какво се дължи? Сблъсквали ли сте се с висок прогестерон по време на подготовка...?

Общи условия

Активация на акаунт