Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 10

• 69 810
  • 753
  •   2
Отговори
# 225
Момичета, колко трябва да е дебелината на лигавицата за ЗЕТ? Днес е 12ти ден от цикъла и докторът я измери 5-6мм. След два дни пак ме вика.

Моята лигавицата на 11ти ден беше 6мм., след това на 15ти ден - 10мм.
Имате време, само бъдете спокойна. 🌹

# 226
Здравейте,момичета ,пак съм аз...
Днес бях при Док ,но се оказа че отново имам задържан фоликул и ще започна отново с Регулона ,а относно черния дроб да завишените стойности са малко,но е много увеличен ,поне така ми казаха и най-вероятно е от лекарствата и сега не знам какво да правя уж не е много ,но е от лекарствата и ако продължа не знам до къде ще стигнем😞

# 227
  • София
Здравейте,момичета ,пак съм аз...
Днес бях при Док ,но се оказа че отново имам задържан фоликул и ще започна отново с Регулона ,а относно черния дроб да завишените стойности са малко,но е много увеличен ,поне така ми казаха и най-вероятно е от лекарствата и сега не знам какво да правя уж не е много ,но е от лекарствата и ако продължа не знам до къде ще стигнем😞
Дори временно лекарствара. Само остави витамините

# 228
Здравейте Момичета включвам се при вас на 3-ти ден след ЗЕТ!
От снощи имам леки болки в стомаха мога да ги опиша като леки контракции от време на време.
Порових в нета, относно имплантацията но наистана няма нищо явно там.
Моля ако сте имала такъв случай да ме посъветвате какаво може да помага,че ми е малко притеснително.

# 229
Здравейте Момичета включвам се при вас на 3-ти ден след ЗЕТ!
От снощи имам леки болки в стомаха мога да ги опиша като леки контракции от време на време.
Порових в нета, относно имплантацията но наистана няма нищо явно там.
Моля ако сте имала такъв случай да ме посъветвате какаво може да помага,че ми е малко притеснително.
Здравейте. При неуспешния ми трансфер точно на 2,3 и 4 ден бях с такива болки точно като контракции, след което спряха и гърдите да ме болят. Но това не означава, че при Вас ще бъде същото. Може да е добър знак. Знам за момичета с такива болки, които са с положителни тестове после. Не се притеснявайте от всичко. Трудно е, но изчакайте датата на теста, още малко остава. Успех 🙏

# 230
Здравейте и от мен. С голяма мъка се записвам в тази темичка. Тъй като ще ми престои нов трансфер. Казвам с мъка, защото все още не съм се преборила с първата бременност, която ще се окаже неуспешна. За жалост ми престои абразио заради бебче с вродени генетични аномалии. Бебчето ми е в 11 седмица и е с много тежка диагноза, която налага абразио. Така че се нареждам, макар и сърцето ми още да се разкъсва за нов опит, който ще направим надявам се още при следващ цикъл. Имаме две снежинки и ги чакаме с нетърпение.

# 231
Вале, много съжалявам за това, през което се налага да преминеш Heart Желая възможно най-бързо възстановяване и успешен трансфер с успешен финал! Hug

# 232
Валентина, много съжалявам за това, през което преминавате. Бъдете силна! Мога ли да попитам как разбрахте за аномалиите? От фетална морфология или пренатест или?

# 233
Първа забеляза, че нещо не е наред проследяващата лекарка, в последствие се потвърди при феталната морфология.

Валентина, много съжалявам за това, през което преминавате. Бъдете силна! Мога ли да попитам как разбрахте за аномалиите? От фетална морфология или пренатест или?

# 234
Здравейте на всички! Въпросът ми е към тези, които са пили Преднизолон след трасфера си. Преднизолон Кортико или Преднизолон Ф пихте? Моята лекарка пише с краката си и имах проблем да се свържа с нея, затова питам тук.

# 235
Преднизолон ф 🙂

# 236
Преднизолон ф

# 237
  • София
Здравейте момичета, този месец ще се готвя за зет в Мемориал. От тям ми казаха, да им пиша на ден 1 и на ден 2 да бъда на преглед тук в София и да им пратя резултати. Можете ли дя ми препоръчате гинеколози при които сте се преглеждали тези които са правили инвитро в Турция?
Имам си купени лекарства естрофем и т.н. , знам че ако се падне ден 2 уикенда, във Вита имат дежурен кабинет, но от първа ръка ако може някой да ми препоръча
Имена ще съм по-спокойна, може и на лични да ми пишете. Благодаря и успех 🍀

# 238
Аз бях на преднизолон кортико...Най-добре занесете рецептата в аптеката и фармацевтите трябва да разчетат какво е написал вашия лекар...
Здравейте на всички! Въпросът ми е към тези, които са пили Преднизолон след трасфера си. Преднизолон Кортико или Преднизолон Ф пихте? Моята лекарка пише с краката си и имах проблем да се свържа с нея, затова питам тук.

# 239
Здравейте момичета, другата седмица ми предстои ЗЕТ. В момента съм на естрофем 2*2 на ден, но започнах много да подпухвам, особено под очите. При вас имаше ли такъв страничен ефект от него ?

Общи условия

Активация на акаунт