Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 10

• 69 802
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
Двойния трансфер не е нещо ново, аз правих такъв преди 5 години. При мен беше неуспешен, но съм чувала за много успешни такива.
Късмет и успех ти желая!

# 256
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Аз съм с двоен трансфер през два дни, захвана се един ембрион и сега е вече на 3 години.

# 257
Колко хубаво , вдъхваш ми вяра 🙏
Аз съм с двоен трансфер през два дни, захвана се един ембрион и сега е вече на 3 години.
[/quote]

# 258
Момичета някоя от вас да знае дали е възможно преднизолона да повиши стойностите на прогестерона?

# 259
Момичета някоя от вас да знае дали е възможно преднизолона да повиши стойностите на прогестерона?

Категорично, не!

# 260
Прочетох го назад в по-стари теми ,едно от момичетата изказа такова мнение ,а аз в момента пия преднизолон и направо се шокирах.....
Благодаря ти , ivanamar☺️

Категорично, не!

# 261
Прочетох го назад в по-стари теми ,едно от момичетата изказа такова мнение ,а аз в момента пия преднизолон и направо се шокирах.....
Благодаря ти , ivanamar☺️

Категорично, не!
Определено не го повишава. Аз пия Медрол, което пак е същия кортикостероид, но прогестестеронът дори ми е твърде нисък и ми включиха допълнително Дуфастон.

# 262
Здравейте момичета.
Вчера беше моя ЗЕТ.Искам да ви попитам по колко Естрофем приемате до деня на теста.

Благодаря

# 263
Здравейте момичета.
Вчера беше моя ЗЕТ.Искам да ви попитам по колко Естрофем приемате до деня на теста.

Благодаря
Аз приемам 3х1, като докторката ми каза, че и след положителен тест на 14-и ден, ще продължавам да го приемам по тази схема, докато не ми каже нещо друго.

# 264
Здравейте момичета.

Благодаря
Аз приемам 3х1, като докторката ми каза, че и след положителен тест на 14-и ден, ще продължавам да го приемам по тази схема, докато не ми каже нещо друго.

Благодаря ти.На мен след първия ми казаха 3×1,а сега 2×1 и се зачудих дали да не си го пия 3×1.

# 265
Слушайте лекаря си. Четох, че прекомерното приемането на естроген след ЗЕТ може да повиши риска от аборти, както и здравословни проблеми по време на бремеността.

# 266
  • София
По-добре си слушай лекаря, все пак преценява и по ехографски и кръвни изследвания. На мен сега преди ЗЕТ ми намали дозата на 3х0.5, утре ми е ЗЕТ, после не знам как ще е.

# 267
Слушайте лекаря си. Четох, че прекомерното приемането на естроген след ЗЕТ може да повиши риска от аборти, както и здравословни проблеми по време на бремеността.
Абсолютно права сте! Трябва да следваме препоръките на лекаря си. Иначе аз съм с високи дози, защото съм с донорска яйцеклетка и в предменопауза, съответно нивата на естроген са доста ниски при мен вече.

# 268
Момичета, обикновено до кога се пие Естрофем след ЗЕТ? Рано ми е за тест още, но ми е останала само една кутийка.

# 269
От моя доктор знам, че поне до 8 г.с. се пие. Може би е добре да си набавите още кутии.
Момичета, обикновено до кога се пие Естрофем след ЗЕТ? Рано ми е за тест още, но ми е останала само една кутийка.

Общи условия

Активация на акаунт