Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 10

• 69 764
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
Принципно не трябва, но от гледна точка, че съм на работа ми е по-удобно да запазя час. Няма да го мисля от сега Blush

# 346
  • София
Момичета, днес ми е 8 ден от МЦ. Бях на преглед. Лигавица 8 мм ок е нали? Лекаря ми, ми каза, трансфер на 10ти. Сега остава и другите ми изследвания да са ок и да не се налага да отлагаме. Confused

# 347
На мен ми звучи като да е окей! Ще ти стискаме много плета всичко да е точно и да продължите към трансфер 🙏

Момичета, днес ми е 8 ден от МЦ. Бях на преглед. Лигавица 8 мм ок е нали? Лекаря ми, ми каза, трансфер на 10ти. Сега остава и другите ми изследвания да са ок и да не се налага да отлагаме. Confused

# 348
Здравейте ,борбени момичета.
Може ли да споделите какво е мнението ви за лазерния хетчинг?
Благодаря предварително на всички 🥰❤

# 349
Аз лично имам положителен резултат след асистиран хетчинг. Какво точно искате да знаете за метода?

# 350
Интересуваме дали хетчинга дава по-добър резултат за успешна имплантация.
Имам два опита завършили с абсолютно отрицателен резултат без никаква имплантация и търся причини или варианти за да променя това.
Благодаря ви за бързия отговор.
Аз лично имам положителен резултат след асистиран хетчинг. Какво точно искате да знаете за метода?

# 351
Имам два опита завършили с абсолютно отрицателен резултат без никаква имплантация и търся причини или варианти за да променя това.
Според мен хетчингът увеличава шансовете за успешна имплантация, да! Попитайте следващия път лекаря си дали е удачно във вашия случай да се приложи. Успех 🙏

# 352
  • Столицата на "Второто българско царство"
аз имам 4 трансфера, всички ембриони с хетчинг и никаква имплантация 🥺

# 353
  • София
Момичета, днес ми е 10ти ден от МЦ и бях на втори преглед, лигавицата е 10мм и съм на естрофем 3х1. Трансфера ще го правим в Турция, чакам да ми отговорят дали са добри резултатите?
Според вас?

# 354
  • София
Аз бях на 8ми ден от МЦ и лигавицата ми беше 8, док  каза, че е супер. Спомена нещо че е идеално да е 1 мм на ден. Така че предполагам и твоята е идеална. Аз също съм на естрофем 3х1. Предстои ми трансфер на 10.
Да ви се похваля другите изследвания са ок, обаче на едното имунологично нещо май не е наред и ме праща при проф. Николова да ми изпише терапия. Някой ходил ли е при нея?

# 355
Аз имам 5 трансфера, всички с асистиран хетчинг и само две имплантации.

# 356
А ембрио лепило някой да е ползвал ,разбрах че то също спомага имплантацията?

# 357
Аз съм ползвала ембрио лепило. Имаше имплантация, но за кратко. Чела съм, че тези инвитро иновации имат съмнителен успех. Специално за лепилото имаше някакво проучване, че снижавал шанса за успешна бременност с 14%, но помагал в случаите на повтарящата се липса на имплантация в половината от случаите.

# 358
Аз слагах ембрио лепило и pbmc при последния трансфер и е успешен, но при нас като цяло не беше проблем имплантацията,а задържането понеже имам един мисед преди това,а преди това естествено забременяване и ранен аборт.
А ембрио лепило някой да е ползвал ,разбрах че то също спомага имплантацията?

# 359
  • София
Здравейте, днес е 12 ден от МЦ и бях при док. Лигавица 9 мм М type. Не знам добре ли е , зле ли е....
Взеха ми кръв за прогестерон и чакам резултата...дано да е нисък, дано дано Confused
Ако е ок, почвам от утре утрогестан 3х2 и намалявам естрофема на 3х0.5  . 
В понеделник пак трябва да изследвам прогестерона и ако пак всичко е ок, ще правим трансфер на 9ти на 1 бр. 5 дневен ембрион.
Май ще се наложи някакви вливки да ми правят, но какви и колко ще разбера довечера, след консултация с проф. Николова в Токуда.

Общи условия

Активация на акаунт