Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 10

• 67 214
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Здравейте! Преди няколко дни направихме ЗЕТ на 1 бластоцист. В деня на трансфера прогестерона беше 25 ng/mL. Смятате ли, че нивото му е ок? Нямам опит, до сега само свеж трансфер съм правила. Благодаря предварително за отговори!

# 586
Здравейте! Преди няколко дни направихме ЗЕТ на 1 бластоцист. В деня на трансфера прогестерона беше 25 ng/mL. Смятате ли, че нивото му е ок? Нямам опит, до сега само свеж трансфер съм правила. Благодаря предварително за отговори!

Добре е

# 587

Добре е

Каква е разликата между ng/ml и nmol/l ?

# 588
# 589
Добре му е нивото, но като пускаш ЧХГ ако искаш го провери и него. Миналата година се опарих така с паднал прогестерон до 9 ng/mL и вече ще си го следя по-изкъсо. Моят тогава беше 19.48 ng/ml в деня на трансфера и си имаше имплантация и сакче, но дали заради прогестерона, дали заради нещо друго бременността приключи.

# 590
Добре му е нивото, но като пускаш ЧХГ ако искаш го провери и него. Миналата година се опарих така с паднал прогестерон до 9 ng/mL и вече ще си го следя по-изкъсо. Моят тогава беше 19.48 ng/ml в деня на трансфера и си имаше имплантация и сакче, но дали заради прогестерона, дали заради нещо друго бременността приключи.

Моя грешка- ма 7ми ден след трансфер е бил 18.53 nmol/l .... нисък ли е бил?

# 591
18.53 nmol/L е 5.83 ng/mL, което е ниско. Когато на мен ми беше излязъл прогестерон 9 ng/mL, търсих информация в интернет и доколкото си спомням пишеше, че минималното ниво трябва да е около 10.
There is medical consensus that in order for a pregnancy to be viable, a progesterone level of 10 ng/ml is necessary.
Но ти с положителен тест ли беше тогава?

# 592
18.53 nmol/L е 5.83 ng/mL, което е ниско. Когато на мен ми беше излязъл прогестерон 9 ng/mL, търсих информация в интернет и доколкото си спомням пишеше, че минималното ниво трябва да е около 10.
There is medical consensus that in order for a pregnancy to be viable, a progesterone level of 10 ng/ml is necessary.
Но ти с положителен тест ли беше тогава?

Да и на 12тия ден прокървих и всичко приключи... чудя се дали това беше причината

# 593
Момичета,какво мислите за моята картинка-подготвят ме за зет на ец.
6ти ден от мц - 1ф от 15 мм и 1 от 6 мм,лигавица 7,5;
8ми ден(днес)- 1 от 16 мм и 1 от 12 мм, лигавица 8 мм.
А това са ми хормоните от сега:

# 594
Здравейте момичета 🙂 Утре ми претстои първият Трансфер и имам няколко въпроси. Как протича процедурата и дали да очаквам болки? Също бих искала да питам дали трябва утре сутринта да си сложа циклогест преди трансфера? Аз го слагам сутрин и вечер, но не разбрах дали и на деня на трансфера трябва да си сложа?

# 595
Здравейте момичета 🙂 Утре ми претстои първият Трансфер и имам няколко въпроси. Как протича процедурата и дали да очаквам болки? Също бих искала да питам дали трябва утре сутринта да си сложа циклогест преди трансфера? Аз го слагам сутрин и вечер, но не разбрах дали и на деня на трансфера трябва да си сложа?

Няма болка . Сложи си го анално

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 19:08 от ivanamar

# 596

Няма болка . Сложи си го анално

Мерси за препоръката. Така направих 🙂
Току що направихме трансфера не беше болно и сега ще чакаме 🙂

# 597
Здравейте момичета,
Имали ли сте успешен ЗЕТ с бластоцисти клас/скала/grade 3 добро и средно качество?
ПИД няма да се прави.

Вашите бластоцисти кое качество бяха?

Благодаря ви

# 598
Здравейте, момичета, на 9ти ден съм след ЗЕТ на бластоцисти. ЧХГ е 10. Има ли смисъл да продължавам с лекарствата? Според лекарката - да, според мен - не. При миналите трансфери имах дори по-високи резултати, завършили с кухо яйце.

# 599
Охх, че неприятен резултат, а и сте вече на 9 ден.  До колкото знам граничното е 25.  Не знам защо ни подхранват надеждите, хем знаят колко много емоции и медикаменти ни минават през телата. Вие премерете плюсовете и минусите, всеки случай е различен и решете дали да чакате още 2 дни за още една контролна проба.

Здравейте, момичета, на 9ти ден съм след ЗЕТ на бластоцисти. ЧХГ е 10. Има ли смисъл да продължавам с лекарствата? Според лекарката - да, според мен - не. При миналите трансфери имах дори по-високи резултати, завършили с кухо яйце.

Общи условия

Активация на акаунт