Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 10

• 67 181
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря ти,Самърче❤❤❤
Тя, пия флебодия и дузодрил по предписание на Стаменов,плюс медрол,зиртек(от който ми се гади много) и програф.Сега слагам и циклогест

# 616
Благодаря ти,Самърче❤❤❤
Тя, пия флебодия и дузодрил по предписание на Стаменов,плюс медрол,зиртек(от който ми се гади много) и програф.Сега слагам и циклогест
Благодаря за отговора,
Чудех се за медрол и програф едновременно, че аз ги редувах, но явно не е проблем щом Стаменов така ги изписва. На мен от прографа много ми падна енергията, но няма как.
Иначе бях и на флебодия и виагра за пиене.
Ще видим каква ще е следващата комбинация, че с лигавицата при мен нещата не се получиха.
Благодаря ти още веднъж и много ти стискам палци този път всичко да е наред. 🤗🍀❤

# 617
Девилче, пила съм чай от малинови листа и доколкото си спомням се пиеше в първата част на цикъла, от началото на менструацията до овулация и после се спира.
Според мен няма смисъл да започваш да пиеш, а и да експериментираш точно преди ЗЕТ, не мисля, че е добре.
Стискам палци още в края на другата седмица да се похвалиш с положителен тест о този път да е до термин Heart
Мноооооого ти благодаря,мила❤❤❤дай Боже да стане това изтормозено и чакано 12г чудо и както казваш - този път да е здраво и до термин 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🤞🤞🤞
Чая го пих от 2ден на мц и го спрях онзи ден(около овуто),сега се наливам с фреш от нар-2 г. оправяме лигавицата,която ми съсипа Иванчева в Надежда,та се опитвам да я подпомогна с каквото мога 😊
но мисля да не пия тогава повече малините,а само нара до сряда. Иначе пия какво ли не за кръвоснабдяване и подтискане на имунната система,вчера ми вливаха интралипид,а в сряда и гинипрал,та сме се подкарали с тежката артилерия този път😊
За 1ви път съм само с 2 циклогеста и никакъв друг прогестерон и се чудя дали се вдига,понеже гърдите ми все още са спокойни 🙄
здравейте, целите да намалите приемът на прогестерон ли? И аз имах такива препоръки от доц Русев. Спазвах ги при трансфера ми миналата година, но отново без резултат. Репродуктивните спец са доста скептични. Дано не съм ви объркала. И аз не знам на кой да вярвам. Пожелавам ви успех.

# 618
Аз Медрол го пия към 19:00 часа а Програф преди да си легна. Така ми каза да ги пия акушерката.

# 619
Тя, медрол по 1 т. сутрин и програф по 1 т. вечер ми е предписано.
София, не, не целя нищо(аз съм хомозигот Протромбин и пай,та ще съм на клексан поне),а се опасявам,че 800 мг циклогест ми е малко прогестерон,защото гърдите нещо са ми необичайно спокойни🙄 имах един странен фоликул(освен доминантния),който уж не беше задържан,но мен все ме човърка,че той ще скапе нещата(не растеше и не спадаше),тя затова се вглеждам и повечко 😩
Благодаря и на двете за пожеланията и палчетата 🙏🏼🤞На Велика сряда отивам да прибирам дългоочакваната и събирана 2 г. реколта😊
Дай Боже на всяка от нас да гушне задраво бебче скоро 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

# 620
Девилче, имаш силно стиснати палци от мен. Стига вече. Предостатъчно неща ти минаха през главата. Трябва това да е вашият път и вярвам в това.
Успех Heart

# 621
Devilche, много, много стиснати палчета от мен. Heart Нека това ти е последния и успешен опит. Заслужаваш го след толкова дълга борба. Давай да бременеем заедно. Нали сме ветеранки и вървяхме по един и същи път. Да си починат малко от нас в този форум. Grinning

# 622
m-Angel, Bobby, толкова много ви благодаря за безкрайната и безценна подкрепа, през тези нелеки години🙏🏼❤ изпълнихте очите ми със сълзи от радост,че ви има! След малко отивам да си прибера 2 от децата и дано, дано дебелеем заедно,Боби 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞и никоя жена да не се задържа тук колкото нас с теб 🙏🏼

# 623
Желая ти успех! Вече е време!

# 624
Девилче , прегръдки и успех ❤️🤗
Ред ти е и ти се пада 🤗🤗

# 625
Манди,Иванамар-чул ви Господ 🙏🏼
БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ И ДУША❤

# 626
Момичета, днес ми е 12ти ден от МЦ и се подготвям за ЗЕТ. Бях на преглед, но не св установи предстояща овулация. Искат да отида на преглед и на 14ти ден и тогава да решим дали ще има трансфер. Има ли някой, на който са му правили трансфер без овулация в съответния месец?

# 627
Аз лично не съм чувала за такъв случай, а и ако няма овулация как ли ще са хормоните.
На мен ми отменя ха няколко месеца подеред трансфера, точно заради липса на овулация, но при мен това не беше изненада.
Ако при теб е инцидентно, то със сигурност бих и чакала следващия цикъл.
Успех.

# 628
Аз лично не съм чувала за такъв случай, а и ако няма овулация как ли ще са хормоните.
На мен ми отменя ха няколко месеца подеред трансфера, точно заради липса на овулация, но при мен това не беше изненада.
Ако при теб е инцидентно, то със сигурност бих и чакала следващия цикъл.
Успех.
Лигавицата е 9 мм, на естрофем съм 3*1

# 629
Щом си с естрофем, не ти трябва овулация, защото не си на естествен цикъл. Спрямо лигавицата ти ще преценят кога да включат прогестероновия препарат и за кога да назначат трансфера. Моите и двата трансфера са без овулация в съответния месец.

Общи условия

Активация на акаунт