Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 10

• 68 738
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Питай ги с какво качество са били и на една сламка ли са били замразени.
Струва ми се, че тук са сгафили нещо, то, че се случва, случва се,  да не преживеят размразяването, но чак  пък и двата ембриона...
Имаш ли други замразени?

# 676
Pisankata благодаря за подкрепата и аз съжалявам за твоя лош опит.

Andji_1 да ще питам. За съжаление нямам други замразени, само тези двата бяха. От 9 извадени яйцеклетки, 8 оплодени, до 5ти ден останаха само 3 ембриона.

# 677
Panda2, ако се решиш на следваща стимулация, сменяй клиниката.
Обстойно разпитвах за шанса на ембриона да не оцелее размразяване в моята клиника и ми казаха 2-5% и рядко им се случва.
А на теб и двете да не оцелеят и то 5 дневни ....

# 678
Обстойно разпитвах за шанса на ембриона да не оцелее размразяване в моята клиника и ми казаха 2-5% и рядко им се случва.
Обмислям го вече. Това наистина е доста малък процент, трябва да съм голяма късметлийка. Благодаря за коментара

# 679
Здравейте.
На мене също ми се случи с 2 ембриона.
Клиниката е в Солун, Гърция. Ембионите също бяха 5 дневни, с много добро качество. След размразяването недадоха признаци на живот.
Направихме трансфер на други 2 ембриона, но резултатът беше 0.
Останаха 3 замразени.
Сега се моля да стигна до трансфер, че все нещо се обърква, и да са добре ембриончетата. Hands Pray

# 680
Обмислям го вече. Това наистина е доста малък процент, трябва да съм голяма късметлийка. Благодаря за коментара

Panda2,
аз бих ти препоръчала не да смениш клиниката, а държавата. Отиди в Турция. Отношение, познания, ниво на комуникация и обслужване - разликата е от небето до земята, спрямо тези в БГ.
Каквото и да предприемеш, стискам палци за положителен резултат накрая! 😊

# 681

Panda2,
аз бих ти препоръчала не да смениш клиниката, а държавата. Отиди в Турция. Отношение, познания, ниво на комуникация и обслужване - разликата е от небето до земята, спрямо тези в БГ.
Каквото и да предприемеш, стискам палци за положителен резултат накрая! 😊
Koteshki Lapi Много ти благодаря за подкрепата. Пратих ти съобщение на лично, за да не спамя тук темата.

# 682
Здравейте, момичета

Престои ми ЗЕТ на 16.05. Тъй като слагам Циклогест, а трансфера ще ми е в 11.30 ч, искам да питам кога да си сложа Циклогеста -рано сутринта или след трансфера? Защото то изтича доста от него и не знам, ако го сложа преди трансфера дали няма да пречи.

# 683
Здравейте, момичета

Престои ми ЗЕТ на 16.05. Тъй като слагам Циклогест, а трансфера ще ми е в 11.30 ч, искам да питам кога да си сложа Циклогеста -рано сутринта или след трансфера? Защото то изтича доста от него и не знам, ако го сложа преди трансфера дали няма да пречи.

Мен ми казаха да го сложа сутрин преди трансфера. Така и направих. Така или иначе те там преди трансфер ме почистваха със някаква течност като вода, но не знам какво точно беше и как се казва. Така че според мен можеш да си го сложиш сутринта преди трансфер.

# 684
Циклогеста се слага ректално сутринта преди преди трансфера ☺
Късмет 🍀🍀🍀

# 685
Здравейте, момичета

Аз си го слагах вагинално рано сутрин в деня на трансфера

# 686
Благодаря, момичета Simple Smile Пожелавам успешен транфер на всички на които ни предстои и после да се местим в отчетните теми

# 687
Здравейте!
ТСХ влияе ли се от приема на естрофем? Simple Smile

# 688
Здравейте!
ТСХ влияе ли се от приема на естрофем? Simple Smile

Мисля, че да.

# 689
При мен ТСХ се влияе и от естрофем и от прогестерон

Общи условия

Активация на акаунт