Киста в опашната област

• 289
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, синът ми е на 16 г. Повечето време в последните две години изкара на геймърския стол, плюс дистанционното обучение. Преди седмица падна на опашката си и след няколко дена получи киста, която си намери отворче и започна един процес на отделяне на кръв и гной. Вече не го боли толкова, когато съм я почистила и колкото може изстискала. Трябва ни хирург. Моля за мнения за добри лекари за гр. София, ще трябва да го режат вероятно, но ми се ще да е веднъж и проблемът да се отстрани. Благодаря предварително!  
Прочетох за доктор Васев от Токуда добри отзиви, който може да сподели опит ще съм много благодарна.

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 13:36 от Bibun

# 1
  • Варна
Здравейте. Не мога да дам препоръка за София, но мога да споделя, че такива неща нямат общо със заседналия начин на живот. На мен ми се появи такава киста на 18 годишна възраст, точно когато работех като сервитьорка и правех крачки 10 часа на ден. След 3 - 4 години ми се появи отново на съседно място. Първия път ми я махнаха с пълна упойка, а втория път - почти без (само с някакво изветряло спрейче Лидокаин). В различни болници. Явно всеки си работи както си знае.

# 2
Много благодаря за отговора. А лесно ли се възстановихте след интервенциите? Нещо препоръчаха ли ви? Четох за широколист живовляк и разни други билки, дето и вътрешно може да се приемат.. един вид да чистят организма.

# 3
  • Варна
Нямам ясни спомени, беше отдавна. Помня че първия път бях с конци и превръзка и само ходих веднъж за смяна на превръзката и веднъж за сваляне на конците. А втория път не ме шиха. Само ми сложиха едно нещо като фунийка, дренаж било, за да отвежда гнойта ако пак набере.

# 4
И аз имах такава киста, като бях горе-долу на същата възраст. Според мен няма нужда от хирург, щом изтича гной, би трябвало в един момент да се затвори. Помня, че тогава ме мазаха с ихтиол, за да изсмуче гнойта.

Общи условия

Активация на акаунт