ОС/AFK ЧААТАЙ УЛУСОЙ, ХАЗАЛ КАЯ - Проекти и Колеги - тема 516

• 27 155
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Потъваш в този поглед и Очи! Sleeping

Страхотен морски зареждащ колаж на любимците. Revolving Hearts Sob Ех , да беше истина , не фантазия. Феновете са креативни . Hands Clap

Дидко , Мерси , че ме редува . Kissing Heart
Нещо ново около колегата Озан има ли ?
Много ми хареса с онази измачкна секси ризка от почивката . Stuck Out Tongue Winking Eye

Русата на Буракджъм не ви ли прилича на Парис Хилтън ?

Heart Eyes

Отново тази слънчева красота . Yellow Heart

Селин е изваяла тяло и с бретона ми харесва .

Tropical Drink

Цитат
Най-голямото аржентинско издание Diario Uno твърди, че въпреки появата на много нови продукти, някои сериали, произведени от Netflix, продължават да предизвикват интерес в света дори няколко години след излизането. Така че първият турски сериал „Защитник“ с Чагатай Улусой остава световна сензация и една от най-популярните творби на Netflix във фантастичния жанр.

P.S. За сравнение, най-популярният турски сериал "Полетът на птицата" има 4 милиона 250 хиляди зрители, докато "Защитникът" е гледан от 10 милиона зрители в платформата през първия месец.

Източника слагам и превод . Ейваллах бе само така ! Hands Clap

Netflix е на мода с един от най-гледаните сериали в света
След премиерата на сериала на Netflix потребителите по целия свят са изумени

Седмица след седмица в Netflix се появяват силно препоръчани заглавия , както и някои предложения, които все още са в сила и са на мода , като турския сериал The Protector . The Protector , първият оригинален турски сериал на Netflix  продължава четири сезона и продължава да бъде световна сензация . През декември 2018 г. беше премиерата на първия сезон и поради успеха му бяха направени още три , които се присъединиха към билборда на Netflix през април 2019 г. и март и юли 2020 г.

The Protector  екшън , съспенс , романтичен , фентъзи и научно-фантастичен сериал с участието на известния турски актьор и модел Чаатай Улусой .

Чаатай Улусой известен в Аржентина с успешните романи Фериха и Меджезир . Също е главен герой в Защитникът .  
Турският актьор в ролята на Хакан Демир е млад търговец , чийто свят се променя, когато разбира, че има връзка с древен и таен орден, натоварен да защитава Истанбул . Хакан е обикновено градско момче, което придобива мистични сили чрез талисман . Въпреки че отначало не желае да приеме съдбата си като последен защитник на града , той трябва да се научи да спира с дарбите си мистериозните и мистични безсмъртни , които поставят Истанбул в опасност . Хакан има трудната задача да изпълни целта, за която не е подготвен, както и да разреши мистерията на миналото си.

Започнаха четенето на сценария на новия филм на Джейда Атеш .
Това е каста

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 16:47 от femmi2

# 91

Тази снимка е много хубава, много....За първи път го харесвам този човек. В снимката се вижда любовта им.
Нищо нагласено, преувеличено, изкуствено, само чиста любов и привързаност. Много рядко виждам такава искреност в снимки на популярни лица сред артистите. Повечето все се пазят, или преиграват в демонстрациите си на много влюбени. Обаче винаги си личи кога има любов и кога само поза.

Феми, блондинката на Бурак наистина прилича на Парис Хилтън. Даже мисля, че го знае и често на снимките си позира като нея. Не знам дали го прави нарочно или отвътре й идва, но е факт.

# 92
И на мен ми хареса фотото без превземки.
Личи искреност  между тях. Не бих ги сравнила с някой други чифтета.

Парис Хилтън не съм гледала актуални снимки дали е променена с времето.  
Жалко за Брус Уилис. Страхотен човек и актьор. Разболя се човека и повече не може да играе. При богатите не е гаранция за нищо.

Съпоставки с шапките. Wink В лицето не е много променен.

тук е уауууу Sunglasses

ко ми изпълни желанието да се покаже по потниче и тренира за мускул

Heart Eyes
сина на Ибо е пораснал . С дълга косица .

Ангелски очи ! Heart

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 18:15 от femmi2

# 93

Феми* тук са страхотни.. Heart Eyes

# 94
Хазалка - Нови

Феме , дори не питай ,че не е за обяснение тази липса ако не е Пеликана даже и миглите няма да му видим ,но това е отделен въпрос.

# 95
Дидко , ще си чакаме филма на Ози по НФ.  Знаеш ли кой е еркека , който ще партнира на Джейда Атеш у филма ? Нерде е играл ?  В предния пост сложих снимки .

Софи , страхотни са на колажа . Това е от една испанска фенка , която писа че никога няма да ги преживее. Дори да не са заедно и да не играят повече двамата няма да спре да твори. И не само тя е така. Лудост!

Хазалка споделя толкова много и ни радва . Green Heart Естествена , красива сред семейство и приятели . Друг път го е правила . Сега личи, че се радва на всичко и Фико промени живота й . Имам усещането, че ще ни зарадва с фотосесия. Новите снимки са от нейният ИГ профил.

тези сладури ме кефят в реала . Все така да са пу, пу .Revolving Hearts

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 13:51 от femmi2

# 96
Феме знам Анъл Алтан мъж на Пелин Акил той също е актьор последно го гледах в Ашк Мантък Интикам иначе го знам от Щерките на Гюнеш.

# 97
 Диденце , не ги знам щерките на Гюнеш. Имаше едни за Фазилет. Другата кадъна ми заприлича на актрисата от града с Керо . Джейда какво барби беше. Сега е променена.

Новииии от моренцето:palm_tree:

Heart Eyes

непубликувано от пресконференцията на Ланкоме - Париж. Много ми хареса стилово тук. Обичам циклама и панталонки в реала.
На новите снимки ми боде очите шеранията .  

Тя е морето ! Nature Sweat Drops

цитирам мнения от контакта ,  които ми харесаха  

Цитат
Очарователна красота, женствена и нежна! ❤👍🏻Много атмосферна снимка, просто супер!😍👍🏻👍🏻👍🏻

Цитат
Добре 😍😍Като я гледам, искам да живея в пълния смисъл на думата💙
Purple Heart

Той е морето и небето !

За един поглед към един свят
За усмивка небе
За целувка не знам какво бих дала  ♥️
(Густаво Адолфо Бекер)

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 16:06 от femmi2

# 98
Здравейте , отново пиша аз. Днес е световен ден на риболова. Няма как да не уважим празника с нашия баш рибар:wink:
Не мога в момента да кача снимки. Ако някоя от вас има възможност да сподели снимки.
Предусещам нови появи няма да чакаме дълго.
Ще е готино да му чуем гласчето. Да му е наслука риболова . Animal Fish
В мениджър ара ,като игра себе си нагости младежите с риба изпържена от него и си поговориха.

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 21:05 от femmi2

# 99

Феми, да отбележим подобаващо Световния ден на риболова с най-запаления и страстен риболовец:

# 100
Емкааа ,мила знаех си че няма да пропуснеш запаления риболовец.Animal Fish
Благодаря, че намина в темата. Kissing Heart
Останалите са заети. Рядко влизат в къщичката.
Нека се насладим на лятото ,щото е кратко.
Уаууу каква риба е фанал. Да идва при нас  ще му я изпържим купон на макс. В България има празник на рибата и места където да са лови.
Ех , можеше наистина да ни погостува. Що само в Турция. Той си е с балканска кръв.
Аталай брата съм чувала и на сръбски да си припява.

# 101
Не мислех да пиша и редакцията изтекла. Мрежите отбелязват днешния ден и дата като 10 години и повече от финала на една легенда.
В нашата / тяхна тема ще уважим това.
Незабравимите фемири - ХазЧаг и сериала нарекохте Фериха.
Емоции , вълнение , тъга за нещастният край. Винаги ще остане в нас феновете и зрители тази горчилка.Broken Heart Не по тяхна вина. Бизнес решение.
Няма обяснение за този феномен какво направи с всички нас. Flushed
Няма пълно щастие, но им се радваме на екрана и приятелството.
Ще направят много щастливи куп фенове по света като се съберат отново и този път с хепи енд. Екшън проект или комедиено ,романтичен  филм. Те го могат. Само като се погледнат в очите и става взрив. Nature Fire
Като едно цяло сърце. Heart
През телефона нямам възможност да донеса любими гифки.

Екипа на Шивача е на сета и се подготвят за снимки за втори сезон. Бързо приключи ваканцията на рибаря. НФ и продуцента са се разбързали да го заснемат. По принцип не практикуват така. Има нещо в този проект и сценарии ,освен звездния класен мъжки каст. Не съжалявам, че не е по Дисни плюс. Имат си достатъчно проекти и принципа на излъчване е различен.
Не ми хареса особено и организацията за старта.
НФ си държат на Чаатай като тяхно лице и се пребориха за него. Hands Clap
Бирсен писа догодина стартира още една цифрова платформа в Турция. Много конкуренция, което е добре ще повиши качеството. Така би трябвало.
За Бурак Дениз не се чува нищо какъв ще е проекта му като лице на Дисни.  Харесвам си го като актьор и мъжкар. Наскоро завършиха снимките на сериала с Демет и Буура Гюлсой.

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 16:21 от femmi2

# 102
  • Варненска клюкарка
Аууу, забравих юбилея, главата ми пуши по други теми, затова😆 Бих метнала малко маргаритки и няколко гифки, но и аз съм  през телефона.

# 103
И аз не помня тия неща. Добре ,че са феновете в мрежите. На 19 юни отбелязаха и финала - гала вечерта на Ичерде.  
Също успешен и обичан сериал и Брадърс Йелмаз. След Емировата естествена визия тази на Сарп ми е топ. Брутален!

Феновете си спретват техен финал и сценарии. Любителския, който се преведе от английски ми харесва. Авторката можеше да напише още романтика накрая.  Може би са имали такава идея за продължението Хазал напусна.

Ще позная ли нашия ще се появи. Предчувствие.
Може би ще разпусне някъде след снимки, като преди.

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 22:11 от femmi2

# 104

...Мрежите отбелязват днешния ден и дата като 10 години и повече от финала на една легенда.
В нашата / тяхна тема ще уважим това.
Незабравимите фемири - ХазЧаг и сериала нарекох те Фериха.
Емоции, вълнение, тъга за нещастният край. Винаги ще остане в нас феновете и зрители тази горчилка. Broken Heart Не по тяхна вина. Бизнес решение.
Няма обяснение за този феномен какво направи с всички нас. Flushed

Общи условия

Активация на акаунт