Най-после и аз да седна на компа. Имахме гости, децата играха, главите ни заболяха. Сега героите спят изморени и аз използвам да седна.
Честита годишнина Илиндичка! Все така да се обичате с твоето мъжле!

Gerylyn честит ви 10-ти мини рожден ден! Най-много ви пожелавам да сте здрави и повече да не се тормозите с гадната алергия!
sea woman както и да си изкарала, важното е, че си се разнообразила! А идват много празници и много купони, така че съм сигурна, че ще наваксаш

mishlentze ей браво, че успявате да поизлезете и да отморите поне един ден!
А в тази връзка с мишките се сетих, че днес четох, че Крум Савов чакат близнаци и то момиче и момче. Дупе да им е яко и хубава гледачка дано си намерят
За овесените ядки аз ги варя - слагам им малко кисело мляко и половин плодово пюре и така ги яде Мони, иначе са и много блудкави и я втриса. Но понеже имаме проблем с ходенето по голяма нужда и честичко и давам, най-често в комбинация с пюре от сини сливи

Днес тук имаше гадна мъгла и не се разходихме, за разлика от вчера! Времето беше слънчево и направо чудесно!
А, събудихме се! Ще бягам!
Чао, до скиф

Днес вече трябваше да се излиза въпреки мъглата и студа - по спешност, че Вики издивя у дома - непрестанно мрънкаше
Може и стомахче да я боли нещо 

.Обикаля навсякъде и като се докопа до цветята все си къса листа и похапва-все едно не я храня 

Да са им живи и здрави 
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ , КОИТО НОСЯТ ИМЕТО АНА!