мерси за идеята
.Аз от две години някъде не съм си намъквала дупето в пола
.Сега реших,че съм отслабнала достатъчно за да си подновя гардероба
.БОДЛИВКА хвърли едно око на бързо и се скри
.Къде се изгубихте и вие,как сте?
мерси за идеята
.
.Сега реших,че съм отслабнала достатъчно за да си подновя гардероба
.
.Къде се изгубихте и вие,как сте? 
После с вода и микрофибърна кърпа всичко се изчисти много лесно.

). Зълва ми чака бебе ЯНУАРИ и ходихме за разни неща, нали съм най-компетентна в областта. Юнакът ми отдавна трябваше да е заспал, но нещо се върти... Не бяхме излизали някалко дни и днес се възползвахме от хубавото време с удоволствие.

Отивам да запразня и аз,целувки!!! 
Да си го обичаш все така любимия, а той теб двойно повече 
Ех, младост ,младост, кога отмина ти 

Трябва или да махнем някого или да добавим, защото 13 души на маса не трябва да сядат
Ще купя още малко салатки и мезета и това ще е, не мисля да се престаравам. Представям си какво чистене ще падне на другия ден
Та хайде днес ще ви черпя за 10тото ни месечие 

За Никулден аз по традиция от няколко години пълня шаран, защото мъжът ми умира за него, макар аз да не го ям. Предпочитам морски и океански риби, нали съм морско чедо. Но за любовта си готвя с удоволствие. 
!
Честит мини-ден на Дани! 

.От днес щях да съм на диета,ама се изкуших с тези шоколадови прелести
и от утре ще я почвам. 
Хубав празник ви предстои на вас,зетчето ще има имен ден. А това с елхата много хубаво си го замислила.Много ме блазни идеята да си вземем и ние една такава в саксия,предполагам че няма да е кой знае колко голяма,и после да си я посадим в двора.А колко ли струва една жива елхичка в саксия 
А щом си и на линия от ранни зори,няма какво да казвам.Следващото излизане с цел забавление,ще бъде суперррр