Писма до Дядо Коледа сега "ще пишат" ЯНУАРСКИТЕ деца!

• 11 543
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
galita за малко Вики да я хване елхата  Laughing.За фигуралния изобщо не съм се сетила Crazy мерси за идеята Peace.
Аз от две години някъде не съм си намъквала дупето в пола Grinning.Сега реших,че съм отслабнала достатъчно за да си подновя гардероба Flutter.
БОДЛИВКА хвърли едно око на бързо и се скри Crossing Arms.Къде се изгубихте и вие,как сте?

Последна редакция: сб, 02 дек 2006, 15:03 от Лисана

# 151
Ха добър ден,докато не сте изписали темата да се разпиша.. Mr. Green

Честити именни и рожденни дни на всички малки и големи сладури на мноого голяма патерица!  bouquet

Гледам кипи коледна подготовка,аз утре ще украсявам с елха и всичко останало.Миналата коледа Дари беше на 1 ден,та сега тази ще броя като първа с бебка вкъщи. Rolling EyesНякой питаше за спрея за зняг как се чисти,та да кажа че за една нова година на къщата нарисувах всички прозорци на хола и после- а днес да го махна,а утре.. та си откара до следващата година-само смених последната цифра.. Mr. Green Ние и без това не живеем там,и майка ми все ме бъзикаше,че така съм пестяла от спрея и за следващата година Joy После с вода и микрофибърна кърпа всичко се изчисти много лесно. clean
За нас какво да кажа,Дари си хапва сирене,малко масълце и много обича макароните от елда или кус-куса.Не съм въвела още жълтъка,може би след нова година,после ще пробвам и с малко риба.На последната консултация при алерголожката ни разрешиха и киви,оказа се че на бебка много и хареса,в началото давах само от страни където няма семки,но вече го давам цялото.Имаме и зелена светлина за нормално АМ след годинката (за проба взех една кут.Нестле) но имам още от Фризопепа и предпочитам да го изпие него първо,че ако опита друго АМ съм сигурна че няма да помирише Фризопеп! Mr. Green От два дни се е показало ново зъбче(7-мо) и си умира от кеф като я почесвам по венеца.Иначе още не сме проходили,предпочита да лази и да се изправя по всичко,по краката ми също.Бръмчи,кара се,бута ме когато и преча да гледа рекламите..Гърне още не съм купувала,но скоро мисля да я пробвам- искаше ми се поне да е по-стабилна като е права..
За снимката за албума-довечера,най-късно утре ще изпратя.. понеже много се затруднявам в избора.

Поздрави на всички и весел ден! Hug

Последна редакция: сб, 02 дек 2006, 15:18 от БОДЛИВКА

# 152
  • Варна
Здравейте , драги!

Свекърва ми днес дойде да пазарува за третото си бъдещо внуче (АЗ НЯМАМ НИЩО ОБЩО  hahaha). Зълва ми чака бебе ЯНУАРИ и ходихме за разни неща, нали съм най-компетентна в областта. Юнакът ми отдавна трябваше да е заспал, но нещо се върти... Не бяхме излизали някалко дни и днес се възползвахме от хубавото време с удоволствие.

Лисана, определено бежов чорапогащник или модните сега с апликации (ако основата му е отново бежова и фигурите не са с цветовете на дъгата). Ако пък е черен, аз бих сложила тънък копринен. Така не се набива на очи черния цвят и стои много фино. В крайна сметка каквото и да решиш ще бъдеш неотразима!  4470

БОДЛИВКЕ, радвам се, че сте добре! Поздрави на Даринка-Мандаринка!

Овесени ядки не съм давала, но трябва да опитам. Това дете не иска натурално кисело мляко и това си е. Батко му е същия. Да не говорим за майка им, която го пие само на айрян или таратор. Поне се надявах децата да са му фенове.  Rolling Eyes

Коледно още не съм украсила. Чакам да ми сложат абсорбатора и да освободят плануваното място.

Утре  и аз ще изпратя снимките, че как без нас!  #Silly

Довечера съм на дискотека! От далечната си младост не съм стъпвала в такова заведение. И то без мъжа си, представете си!!! Приятелка има РД и реши да го празнува така. Ех, утре ще разказвам (ако мога)  Joy

# 153
  • София
БОДЛИВКА, я кажи от къде взимаш макароните от елда или кус-куса? Аз на диетичните щандове съм виждала пълнозърнести макарони и такива с някакви добавки (спанак, коприва), но от елда не съм попадала.  newsm78
Още една питанка имам - препоръчайте някоя марка пюре с домати, че искам да въведа доматите. На ХИПП видях, че са с масло или сметана и не стават. Gerlyn, доколкото си спомням ти разправяше, че Дани яде на поразия.

# 154
Макароните от елда аз ги купих, по съвет на Бодливка,от ХИТ Grinning

Последна редакция: сб, 02 дек 2006, 23:13 от Дес

# 155
  • Madrid
Здравейте момичета,страхотно коледно настроение лъха от темата Grinning
Лисанке,бежов! Peace
Ядките ги варя,но и аз се чудих дали да не ги накисвам!
Бодливке,чудесно,че Дари постепенно разнообразява менюто! Hug
Галита,защо не пробваш ти да го свариш домата и така да го въведеш или сега не няма натурални,а натъпкани с нитрати?
Sea Woman, приятно изкарване на теб и дружките ти тази вечер! Party
Аз си обзаведох леко гардероба с дънчици,ботуши и блузка Mr. GreenИмаме годишнина днес с моя мъж,ех...много си го обичам! Mr. Green

Скромно,но от сърце! Hug Hug HugОтивам да запразня и аз,целувки!!! Laughing

# 156
Илиндичка,честита годишнина!Още дъълги,дълги години да се обичате с татито и с всяка изминала година да имате усещането ,че любовта и разбирателството помежду ви са по-силни и по-силни!

# 157

мишленце [/b] - аз отдавна, се каня да те питам, ама все пропускам - какво стана с ноктенцата? Нали имаше някакви опасения?

Лика, на Ели все така са й ноктенцата, доктора каза, че нищо им нямало, да ги мажа с течен витамин А и щели да израстнат по-хубави.

А на Ели единия нокът на средния пръст на десния крак си расте просто накриво и едно такова като че ли има гъбички, чувала съм, че баба Ванга, Бог да я прости, казвала, че за гъбички се слага болното място да постои в утайка от кафе и много помагало. На една позната сестра й се беше излекувала от много упорити гъбички на ръцете, та ще взема да опитам и аз.  Rolling Eyes Макар че може и самия нокът да израства накриво и после новия да израстне по-добре както казва доктора, ама мисля, че няма да навреди опита с кафето newsm78

Илиндичка, честита годишнина  bouquet Да си го обичаш все така любимия, а той теб двойно повече Peace

Сий уомън, весело изкарване на диското, да се забавлявате като за световно, че да ти държи влага по-дълго време Mr. Green

Ние вчера оставихме мишките при майка ми, закарах ги сама и Ели рева истерично през цялото време, докато не спрях на една спирка, друсах я 15 минути и заспа. Какво беше това нещо не знам #Crazy

После ходихме на ресторант с братовчеда на мъжа ми и кумците ни и след това в Библиотеката, свириха БТР. Те са ни любимци и единия китарист ни е приятел. Те свириха и на сватбата ни и стана страшен купон. Не бяхме ги слушали на живо оттогава. Иначе да ви се похваля, че преди 7-8- години съм се снимала в клипа им "Мечти", играх самодива Flutter  Joy Ех, младост ,младост, кога отмина ти Blush

Днес спах до 11.30 Shocked После срещичка с приятелки, изпращахме едната да ражда, термина й е на 16 декември, но ние си имаме традиция след моето раждане да се събираме по-рано, че аз трябваше да родя на 11, а те след като ме "изпратиха" на 6-ти, на другия ден родих Crazy

След това украсявах вкъщи, докато ги няма мишките и вече може да се каже, че остана само елхата да се украси, в Бриколаж щели да докарват елхи в саксии и смятам да си купя и тази година да сме с жива елха. Имаме голяма тераса откъм хола и вратата е едно стъпало по-нагоре. Мишките си умират да се катерят по него и да гледат навън Laughing Така че поне ще имв направя уникална гледка, да не им е скучно Laughing

Лошото е, че се оказа че елхите били с вертикална коренна система, което значи че в саксия нямат пространство надолу и умират ако не се пресадят след Нова година. Така че след празниците ще садим дръвче Wink

В сряда Ники има имен ден и подготвяме тържество само с най-близките - 13 човека #Crazy Трябва или да махнем някого или да добавим, защото 13 души на маса  не трябва да сядат Rolling Eyes

Решила съм да поръчам рибата, гарнитурата и зелена салата от кетъринг, защото ако трябва да готвя за 13 човека ще полудея ooooh! Ще купя още малко салатки  и мезета и това ще е, не мисля да се престаравам. Представям си какво чистене ще падне на другия ден Sick

# 158

Добро утро!

Ех, Дес не съм се скатала аз, но съботата винаги използвам за максимален шопинг крос  Wink Та хайде днес ще ви черпя за 10тото ни месечие

galita, аз вчера правих палачинки с остатъка от 7те зърна 1:1 ги смесих с брашното и станаха супер. Има едно пюре точно на ХИП с пилешко,домати,грах и ориз вътре, но не е от А групата. Няма масло или сметана точно в това. Не помня обаче в БГ дали го има. Тук например от ХИП сини сливи или пък заешко няма, тиквата и тя е с ориз вътре, а там в БГ е чиста. Провери пак.

Овесените ядки в нашата къща много се тачат, нищо че според любимия били конско ядене. Децата ги обожават. Та каката никога не ги яде в сладък вариант, а винаги с масло и сирене като Вяра и наистина е супер. Мама ги хапва със стафиди и ядки, но не в готовите мюслита, а Дани засега ги яде чисти и пак му харесват.
Фините само ги заливам с вряла вода, като за децата в повечко такава. Преди като нямаше фини и аз варях.

Ние изкарахме няколко дни на каша и кърма, че нещо се обрина край устата и аз не разбрах от какво. Едни макарони хапна, уж био и чисти без яйца и други. Телешко яде същия ден, което не му беше за пръв път, но ... Дали не е от зъби и аз незнам. Забелязала съм че всеки път като пробиват и бузките пламват. Сега обаче не мога да видя дали идват зъбки, че са по встрани и не ми дава да му отварям устата, но е с обилно слюноотделяне и  newsm78

Аз прозорци откакто сме с любимия не чистя. Той го прави и то без да му заръчвам, но не се е оплаквал от снежния спрей по тях. Ама може и да е щото му е по-мерак и от дете да рисува с него.

# 159
  • Варна
Хай!  wavey

Леко разочарована (да не кажа повече) от снощния така наречен купон, тази сутрин съм като свежа репичка, точно както всеки друг ден, а си мислех, че ще отнеса до обед след тежък махмурлук. Оказа се, че компанията нещо не ми пасна, а в едно заведение тя ако не ти легне на сърце какво да правиш там и така рано-рано към 01.30 се прибрах. Така че, мишленце, изобщо не ми държи влага снощното излизане и съм готова за нови подвизи!   261uu

Gerylyn, чудни изобретения си завъртяла! А съботния шопинг ритуал ммммммммммммм-страхотно! А Дани сигурно е с по-чувствителна кожа и затова е така. Светлин беше така, но с годините го израстна.  Wink

mishlentze, как хубаво си го решила за събирането на гостите!   chef За Никулден аз по традиция от няколко години пълня шаран, защото мъжът ми умира за него, макар аз да не го ям. Предпочитам морски и океански риби, нали съм морско чедо. Но за любовта си готвя с удоволствие.  Two Hearts

ilindi4ka, честити нови модни придобивки! Да си ги носиш със здраве и с още такива да се сдобиеш след време.

Приятен почивен ден на всички! Релакс, дами (колкото може)!

# 160
  • там където ме зове сърцето!!!
Честити годишнина , Илиндичка !
Пожелавам ви дъълъг и щастлив семеен живот!
Пълна къща с любов и детски смях!
sea woman, съжалявам , че не си си прекарала чудесно!Вярно е , че компанията прави купонаследващия път покани януарски мами 2006 и да видим дали ,ще е скука Joy!

baloni Честит мини-ден на  Дани! baloni

Gerylyn, мммм - вкусотии-благодарско за почерпката!

mishlentze, много са пораснали мишлетата -снимката в подписа ти е много готина!

galita, много е хубава елхата! Peace

Весел ден и много усмивки!

# 161
                          ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА ,ИЛИНДИЧКА!

# 162
Привет и от мен днес bye

Gery,мерси за почерпката  bouquet.От днес щях да съм на диета,ама се изкуших с тези шоколадови прелести Wink и от утре ще я почвам.
Майтапа на страна решила съм го твърдо (даже и режим си избрах)до Коледа да заприличам на нормален човек,мааалко от малко.По Коледа ще спра,но без да прекалявам и след празниците пак.
Снощи Вяра направо ни скри топките Shocked Като се разщъка,аз само вървя след нея да не се тресне в нещо,усети ли обаче че е напрваила абсолютно сама повече крачки веднага се олюлява.Обаче толкова уверена не е била досега.То нали вчера се започна с изправянето в креватчето,май някакъв напредък в развитието отбелязваме Grinning

Мишленце,ама мишките наистаина са станали големи дечица вече.Направоооо,като сравнявам със снимките в предишният ти подпис просто......глеми сладури са станали Crazy Хубав празник ви предстои на вас,зетчето ще има имен ден. А това с елхата много хубаво си го замислила.Много ме блазни идеята да си вземем и ние една такава в саксия,предполагам че няма да е кой знае колко голяма,и после да си я посадим в двора.А колко ли струва една жива елхичка в саксия Thinking
sea woman,ти си винаги такава свежарка ,че едва ли снощната сбирка е помрачила кой знае колко настроението Wink А щом си и на линия от ранни зори,няма какво да казвам.Следващото излизане с цел забавление,ще бъде суперррр Hug
Лисанке,къде си да се похвалиш как мина разходката на поличката и чорапогащника дето вчера ги замисляше.Хммм имало е приятни изживявания знам си аз Wine Glass

Аааа сетих се да кажа - пратих снимки за календара,3 бройки,която най-става да избере Лика,нямам претенции никакви Peace

Ами толкова за сега,после пак ще се включа.От мен отърваване нЕма Mr. Green

# 163
И аз да се включа към вас
13януари Деивид 3.500

Последна редакция: нд, 03 дек 2006, 15:55 от desiii

# 164
Привет на адашката wavey! welcome desiii и бебе Дейвид Hug

Общи условия

Активация на акаунт