Писма до Дядо Коледа сега "ще пишат" ЯНУАРСКИТЕ деца!

• 11 543
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Здравейте!

За рибата - яде пюре, но както бях писала не отказва и натюр. Черния дроб му е много гаден и това е може би единственото на което се пъни.

mishlentze, браво на твоите мишки за това, което сте постигнали заедно (най-вече волята на мама е за хвалба) с нощното прескочихранене.

Биберон-залъгалка не ползваме.

Ние вчера имахме труден ден. Майка по принцип има малко сърдечни проблеми и по едно време като влезе в криза... Лекари, спешна помощ... Всичко вече е много по-добре и това е най-важното.  Confused

Александър започна да ми заспива с рев, а така добре се бе научил сам, играейки. Така е.

Спокоен ден на всички!

# 211
Здравейте, милички!

Отбивам се набързо да кажа, че бяхме до сега на УНГ.Подобрява се Али, но остава на АБ до петък и тогава пак сме на преглед. Спираме капките за нос, остават само тези за ушите.

Иначе почти се е подало 4-тото зъбче , та пак сме нервни и неспокойни  Crazy

За риба и черен дроб - не съм давала никое от двете.Риба знам, че е добре след годинка, а за черния дроб нямам никаква информация  Thinking

Това е от нас!Весел ден и гушки на всички!  Hug

# 212
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Здравейте, милички!
Много се радвам, че ви е харесал календара и дано наистина да е така, а да не е само от любезност!
Събрах бройките +- 2, така че общо ще са към 30-32бр. Цената финално е 5,20 за бройка за големият календар, а за малките, макар че са на различни дечица - по 0,85лв за бройка!
Слагам инфото и на първа страница, за да се намира лесно!

Мишленце - браво на мишките! Отличничета са ти, а на като Алекс...по 100пъти цокане на нощ и по възможност заврян в преглъдките на мама!

Вили - дано в петък всичко да е минало и да сте забравили и за АБ и за болешките! И, бързо да избива зъбчето, че да не мъчи детето!

Галита - и аз на нещо такова, като това за което ти говориш /пианото/, съм се спряла за подарък на Алекс за Коледа!

Пеперудка - честит ви прощъпулник! Мони много добре се е насочила, да знаеш! Ще видим, живот и здраве, като му дойде времето, Алекс какво ще хване - баща му се е зарекъл, че щял да му сложи пушка и въдица, че ловец и рибар да станел ... само да има късмет, то с това къща храни ли се!!!! Айде да не се отплесвам излишно!
До къде я докарахте с нанасянето?

SeaWoman - няма да се притесняваш, мила! Виж колко много пожелания и положителна енергия пратихме на майчето ти, за именния ден, така че всичко ще се стабилизира!

За рибата и черния дроб - риба ядохме на Никулден, и на Алекс много му хареса, но след това се разболя и не сме повтаряли!

Усмихнат ден на всички!

# 213
Здравейте, мами-януарки GrinningАз ви чета от време-на време и реших да се разпиша в темата ви.Благодаря за честитките!!!Черпя ви за 11-ия мини РД на Паолина(нищо, че с ден закъснение Wink): Да ви е сладко!
Нас ни мъчат зъбки.6-ия е на път и Паолина спи неспокойно.Само гърдата спасява положението нощем.Давам й да посуче малко и тя се унася и заспива.Нооо, се буди доста често...
Честито на вече проходилите мъничета!
Паолина стои изправена, задържа се така известно време и си сяда на памперса.Да видим кога ще започне да прави крачки, аз все нямам търпение Mr. Green
Това е от нас засега.Хубав ден на всички и  Heart Eyes на сладкишчетата!

# 214

mishlentze, браво на твоите мишки за това, което сте постигнали заедно (най-вече волята на мама е за хвалба) с нощното прескочихранене.

Биберон-залъгалка не ползваме.

Ние вчера имахме труден ден. Майка по принцип има малко сърдечни проблеми и по едно време като влезе в криза... Лекари, спешна помощ... Всичко вече е много по-добре и това е най-важното.  Confused

Александър започна да ми заспива с рев, а така добре се бе научил сам, играейки. Така е.

Спокоен ден на всички!

Мерси, мила  bouquet

При вас може да е нещо моментно със заспиването.

А за майка ти, голям ужас сте изживяли, дано се оправи бързичко  bouquet

Аз залъгалката още не мисля да я махам, понеже не са излязли всички предни зъби, излязат ли и с нея ще приключвам, но ще е трудно, Ели блез нея не заспива, а Ники гледа от нея и той се научи Rolling Eyes

Да ви се похваля, че днес освен нови зъби, Ели проходи, направи 5-6 крачки съвсем сама и накрая спря и се огледа без да пада. Смятам го за прохождане Heart Eyes Ники прави по 2-3 крачки, но засега приключва с падане или пък се опира на нещо.

Лика, ти си отличничка, че издържа толкова време да кърмиш Peace Доколкото знам при кърмените деца е нормално да имат здрав апетит през нощта Peace

Моите пък таз инощ се будиха през час Crazy Но - само биба, вода или нищо, кой каквото си избере Mr. Green

Дейзи, честит минирожден ден на Паолина патерица  bouquet

# 215
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Момичета, относно плащането на календарите - пишете ми на ЛС, на кой по какъв начин му е по-удобно плащането - по банков път или с пощенски запис!

Мишленце - ех, как бързо се развиват дечицата! Браво на Ели за самостотелните крачки! Да я водят стабилно и все напред, малките крачета!

# 216
Здравейте мацки,ние се прибрахме  Mr. Green
Включвам се само за да кажа на Лика,че се е справила чудесно и да си кажа бройката-1 за мама Ди и 1 бр. за мен-голями .
Бях предложила имената на децата да се впишат,че са много пораснали и   Embarassed не всички успях да разпозная,но както виждам темата нещо се е изменила и както и да е .
Честито на всички празнували,утре ще съм по-обстоятелствена,че сега съм много изморена,а и стана 1 часа  Shocked
Лека и спяща от мен  Hug

# 217

Мишленце - ех, как бързо се развиват дечицата! Браво на Ели за самостотелните крачки! Да я водят стабилно и все напред, малките крачета!

Благодаря ти, Лика Hug

# 218
  • Варна
Здравейте!  wavey

Много сте ангажирани днес май... Моето юначе спи. Аз забърках една супа и както казва една приятелка "шетам из интернет".

При нас нищо ново и нищо интересно. Чакаме петък рождения ден на Светлин. Правим уговорки за подаръците, въобще сериозна работа.  newsm08

mishlentze, и двамата ми мъже не ползваха биберон-залъгалка. Никога. Не че не съм давала, напротив. Плюеха я  smile3534, сякаш е отрова и след малко настояване от моя страна и отказ от тяхна-ОК, без. БРАВО НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА ЗА ПРОХОЖДАНЕТО!!!  Hug

# 219
пуста му и тема няма изписване Wink
Как сте мами днес в това гадно време, при нас до преди час валеше и днес няма да се излиза.

Мишленце честито на проходилите крачета и все така смело да крачат в живота. newsm51

Ние сме малко по добре вече нямаме кашлица но още и хрипти гласчето.
това е от нас и весел ден на всички малки и големи.

# 220
  • София
Привет момичета Hug
Много слаба активност тази седмица, ама нали всички сме предпразнично заети,та няма да има отсъствия Wink
mishlentze честито проходили крачета на малката принцеса .Много да я слушкат и много уверени да са и крачките. newsm51
Ние май се отказахме да ходим поне засега ама за всичко си има време пък и с тези гипсове... newsm45 newsm12
Е това е засега от нас отивам,че ме викат wavey

# 221
Дроб. Имам крайно отрицателно мнение за него. Не мисля да давам въобще на Борил. Аз самата не му понасям нито мириса, нито вкуса. Но по-съществената причина е, че това е "пречиствателната станция" на организма и идея си нямам животното какво е яло. Тук има био-дроб, но това не променя нещата...за мен.

Биберон. Борето си ползва. Обича да заспива с нея. Понякога я иска и навън, когато му стане досадно или се умори. Хич не ме притеснява, нито ми е смешно, като видя по-големи деца. Явно така им е по-конфортно. От както имам бебе съм станала много по-разбиращо настроена към децата.

# 222
Эдравейте,сладури!

Ние 2дена нямахме нет.

Честито на всички минирожденници,който съмпропуснала.

Давала съм и риба и черен дроб и ги харесваше.Сега с кухнята не купувам пюрета,а като правя риба е предимно пържена.

Эасега толкоэ от нас,че ме дърпа эа крачола.

# 223
Хей какво става, защо никой не пише  Sad
Аз също 2 дена нямах нет, нещо БТК се бяха издънили...
Честито на Ели на мишленце за прохождането и от тук нататък нека са и все по-бързи крачетата!
Биберон-залъгалка ползваме само преди заспиване. Давам и го и понякога като сме на разходка, за да си стои спокойно в количката Simple Smile
Пюре от черен дроб давах веднъж, но не и хареса и не съм повтаряла.
Пюре от риба давах на Нестле, но не съм редовна нещо  Rolling Eyes
Лека нощ на всички и пишетеее!  Wink

# 224
Здравейте рано-рано.. Simple Smile

Да се отчетем от вчерашната консултация-кг.9200(+500гр.) в сантиметрите няма промяна-74..и нов зъб.Ама не ме питайте кой-някой от всичките ще да е. Mr. Green

Биберон-залъгалка не ползваме от 6-тия месец,изведнъж се отказа,а преди това не заспиваше без него.За това пък се приспива с палеца.. Rolling Eyes
Риба и черен дроб ще дам някъде напролет,а и педито вчера също ме посъветва да не бързам с тези храни.

mishlentze честити проходили крачета на Ели! smile3539

Общи условия

Активация на акаунт