Писма до Дядо Коледа сега "ще пишат" ЯНУАРСКИТЕ деца!

• 11 543
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте, момичета!
Ле-ле , темичката ни съвсем опустя!

mishlentze, честито проходили крачета на Ели!

БОДЛИВКА, честито  зъбче на Даринка- Мандаринка!
няма да питам кое  Joy
Neda, видях снимки на Камен в албумчето-голям е сладур!Как сте ?

nenepygka, хубави неща си е грабнала Мони на прощъпулника! Hug

jeni23, бързо да се оправе Алексче Hug(и на на срещата не можахте да дойдете, но следващия път без отсъствия)!

sea woman, петък почти наближи , приготви ли подаръците?

Лисааааана, къде се покри???????

Дес , и ти нещо ми се губиш!

За рибата- давам домашни пюрета и много ги харесва!Отначало бях купила на Нестле-честно казано не ми харесват!
Черен дроб също съм давала и Калоян (като майка )си  го харесва!
Биберон-залъгалка преди да почнат да го мъчат зъбките не искаше!Аз бях сложила при играчките кутийката със залъгалката и един ден отворила се кутийката и човека си налапал биберона и доволен си върти главата на ляво на дясно(сигурно си е мислел , че е направил нещо много важно Joy) и от тогава вечер заспива с нея!

Отивам да си наготвя лещата , че като се събуди змея трябва всичко да е готово!
Весел ден ви желая!

# 226
Привет майчета и бебешорчета Hug
Отдавна не съм се навъртала, последния път беше на Никулден, но нещо ми е изчезнал постинга newsm78
Николчо е много порастнал то се вижда на снимките които качих в новото албумче bowuu
От вчера и нашите крачета крачат по-уверено. Отпуска се да ходи на по-дълги разстояния и скоро май ще търкаляме питка Mr. Green
Незнам дали има други като нас, но ние още нямаме зъбче, дори и там където беше побеляло избледня и сега нямаме никакъв повод да го очакваме скоро Crazy
Дроб не съм давала, а и не мисля че е подходяща храна. Като цяло карантията не мисля че е подходяща за бебчовци Naughty
Иначе риба хапваме редовно. Ники вече не иска да яде своите пюрета и манджи, специално приготвени за него и хапва всичко от нашето меню (естествено не съвсем всичко де, но като цяло готвим неща подходящи и за него). Рибата си я хапва на чорбичка, а на Никулден хапна и от филенцата рибенките Laughing
Биберона не ползва от доста дълго време, сам я отказа. Сега се борим и с нощното мляко, защото много свикна да пие нощем. Първите нощи са доста тежки, но няма как.
Хайде аз пак изчезвам, че работа, работа ...
До скоро Hug

# 227
  • Пловдив
Здравейте и от нас!

Отдавна не съм писала, но нямам и настроение. Криско е на АБ. Остават още два дни. Много зле го изживях, защото не исках да му давам антибиотици. Сега е по-добре, слава богу. Поотслабна малко, но нямаше начин, защото не хапваше нищо, освен кърма. Днес ще поизлезем малко, че има хубаво слънчице. И двамата издивяхме в къщи.  Sad

zaicheto, и ние още нямаме зъбчета. Май има още две -три дечица в януарския отбор, които  ги чакат. Mr. Green

Честито на всички проходили дечица!  Flutter

Хубавото, което се случи тези дни е, че сменихме старата кола с малко по-нова!  car003 Още не съм я карала, но на вид ми харесва! И най-важното - комби е! черпя ви  Coffee beer cook

# 228
Привет майчета и бебешорчета Hug
Отдавна не съм се навъртала, последния път беше на Никулден, но нещо ми е изчезнал постинга newsm78
Николчо е много порастнал то се вижда на снимките които качих в новото албумче bowuu
От вчера и нашите крачета крачат по-уверено. Отпуска се да ходи на по-дълги разстояния и скоро май ще търкаляме питка Mr. Green
Незнам дали има други като нас, но ние още нямаме зъбче, дори и там където беше побеляло избледня и сега нямаме никакъв повод да го очакваме скоро Crazy
Дроб не съм давала, а и не мисля че е подходяща храна. Като цяло карантията не мисля че е подходяща за бебчовци Naughty
Иначе риба хапваме редовно. Ники вече не иска да яде своите пюрета и манджи, специално приготвени за него и хапва всичко от нашето меню (естествено не съвсем всичко де, но като цяло готвим неща подходящи и за него). Рибата си я хапва на чорбичка, а на Никулден хапна и от филенцата рибенките Laughing
Биберона не ползва от доста дълго време, сам я отказа. Сега се борим и с нощното мляко, защото много свикна да пие нощем. Първите нощи са доста тежки, но няма как.
Хайде аз пак изчезвам, че работа, работа ...
До скоро Hug

Писах, писах и всичко се затри - накратко, на Ники му изби и втория горен зъб, водих ги на ендокринолог - само Ели и днес на гастроентеролог и двамата, Ели зарадзи рефлукса, а Ники заради пъпчици по бузките още откакто се е родил ги има. Еднокринолога каза, че всичко е ок, другата докторка даде едни лекарства, но всичко е под контрол.

Много съм доволна от педиатрията на Димитър Несторов Peace И двете докторки бяха супер Peace

Ако не сте взели още подаръци за децата, направете го тези дни, защото половината хубави неща вече са изчерпани. Аз вчера обиколих за пианото на Чико с поставката и е изчерпано навсякъде. Обиколих 4 магазина. Купих работилницата на Мечо Пух и едно друго свирещо  нещо с формички и всякакви други екстри, на поставка е, не знам как да го нарека точно newsm78

# 229
  • София
Аз вчера обиколих за пианото на Чико с поставката и е изчерпано навсякъде.
Ходи ли в Хиполенд в Скай Сити, в неделя го имаше.

# 230
Сега се сетих да ви питам за възпалението на ушите. Спомням си, че няколко мами се оплакаха, че бебоците им са пострадали...Как разбрахте, че имат възпаление?

# 231
  • Пловдив
На Криско му се беше възпалило леко едното ухо. Той специално от време на време си го пипаше и търкаше.
Педиатърката каза, че ако ухото е възпалено, детето се буди често нощем и не може да спи. Доста било болезнено. Иначе тя го установи със специален уред , с който гледаше в ухото.

Тя каза, че от хремата много лесно се стига до отит.

# 232
Здравейте момичета  Hug

Честито на днешните ни минита,да са живи и здрави и големи късметлии   bouquet !

БОДЛИВКА, честито  зъбче на Даринка!

mishlentze, честито проходили крачета на Ели!

Ние сме добре,все още не сме проходили,но пък това не ни пречи да сме все по белите  Mr. Green

За рибата давала съм,и пържена,и панирана и на пюре,всякак и тя много я обича.А е и доста полезна  Naughty

Черен дроб също давам -и пилешки и свински,мисля,че няма никакво значение,че е пречиствател,защото пък е много полезен, спомага за естественото повишаване хемоглобина,а и телешкия и пилешки ч.д. са добри източници на витамин А,желязо,а също и калций.И мое мнение е,че-предпочитам чрез храна да си добавя необходимите витамини,отколкото на хапове  Mr. Green

Биберон-залъгалка да разбира се,че ползваме-без него сме за никъде

# 233
Привет маменца-качих и аз най-после снимчици на Мати.Пуснах и за календара дано не съм закъсняла-за мен 5 бр от големите.
Аз все още не съм захранила с яйце и риба.Все ощи сме в отбора на беззъбите дечица
Целувки от мен за всички януарчета красиви

# 234
  • Варна
Здравейте!

Малкият днес ме вдигна в 6, защото снощи заспа в 19.30, а вчера следобед не спа и въобщееее .... Смятам след малко и аз да полегна.

Честито зъбче на Дари! БОДЛИВКЕ, радвам се, че при вас нещата са ок.  Hug
Мишленце, подаръци имам още да купувам. Ще взема да те послушами  да не оставям за последния момент (както правя обикновено).

Сега се сетих да ви питам за възпалението на ушите. Спомням си, че няколко мами се оплакаха, че бебоците им са пострадали...Как разбрахте, че имат възпаление?

Обикновено, ако има болки в ушите, детето реагира рязко, ако го натиснеш зад меката част на ухото. Това може да го провериш ти, а лекарят вече с устройство с лампичка и подходящите му там апаратури. Възпаленита уши се лекуват с антибиотици, защото неправилното лечение води до непоправими усложнения. Това знам аз.

# 235
  • София/Овча купел 2
Здравейте мамчета и бебчовци!

Ние сме вече в големия град.В началото се бях отчаяла за квартирата и квартала,но сега вече свикнах.Оказа се,че имам доста близо магазин в който има от памперсите,които ползваме,а и пак там има храна на Junior Menu.Храната много ни допадна и всичко си изяждаме.Вчера установих,че до нас има и ясла и в понеделник сутринта отивам да разпитам кога трябва да се запишем и да я разгледам.Има и някакъв детски център на блезо,но още не сме го посетили Mr. Green.

Рибата сме я започнали отдавна,но не давам редовно.
Дроб ядем редовно,най-вече под формата на пастет - много го обичаме.
Бибата я ползваме най-вече за заспиване,а и докато спи не я оставя.Предполагам,че я успокоява заради зъбките.

Да питам какво става с партито,решихте ли вече къде и кога ще бъде?Извинявам се,чко е коментирано и се повтарям,но нямам време да чета какво сте писали,въпреки че учудващо не е много newsm78.

# 236
Здравейте на всички.
Браво на Ели за  проходилите крачета . newsm68Дани, също може да го включите  в отбора Laughing
 Риба и черен дроб съм давала .
  Биберон-Никога не е ползвал
  От няколко дни ,тук в къщи вечер не се спи #Cussing out.Защото на Дани ,точно тогава много му се играе Не знам ,какво му стана ,зъбки ли са newsm78дали пък не си обърка режима.
   Много, съм изморена и пиключвам.
                           Лека вечер

# 237
Здрасти от мен Simple Smile
Бояна е вече кръстена . На 09 декември я  кръстихме я в Русе, в църквата Успение Богородично. Двата попа пяха страхотно, и въпреки че в началото малко плачка, беше като омагьосана от тях, особено когато започнаха да пеят ".... За многое лета..." Единият поп се увлече в подстригването на коса Simple Smile
Извадихме голям късмет, защото се разминахме за половин час с ужасната катастрофа. За съжаление други хора не са имали късмет....

Едното от най-хубавите неща в Русе беше, че се запознах на живо с Vivka и Калоян Simple Smile Бояна много хареса Кико и той я хареса, дори я целуна., въпреки че тя преди това почти му изяде солетите... Бяхме си забравили фотоапаратите, но беше страшно сладко за мен да видя такава целувка Simple Smile

Риба и черен дроб не съм давала. Риба ще дам след годинката /т.е. съвсем скоро/.
Бояна ползва биберон основно при заспиване и напоследък много настървено го хапе от всички страни.
До сега е направила само 2 крачки сама. Не иска да ходи Simple Smile Развива високи скорости при пълзенето Simple Smile
Днес поръчах тортата, която е на тема "Снежанка и седемте джуджета", дано да стане такава, каквато изглежда Simple Smile Ще празнуваме рождения ден главно у дома. Мислех да празнуваме в детски клуб, но ми се струва, че е прекалено малка да разбере какво ще се случи, така че оставяме за догодина- живот и здраве!
За Коледа и Нова година ще ходим в Бургас, пак ще сме на път Simple Smile
Приятна вечер от мен!

# 238
  • София
Здравейте мами Hug
Rosita честито християнче.Нека нейния ангел хранител я пази винаги.Хайде чакаме снимки smile3509
niunia Добре дошли в София .Дано по-бързо да се приспособите.Ама много пораснала Мимка пу пу newsm51
Laleva80 чеситто Ви проходили крачета много уверен да е малкия юнак от сега с крачките.Хайде стягай се иптка да месиш Wink cook
Ние днес сме много кисели тръгнали са ни 4 зъба наведнъж и сме мрънчовци,ама с мама се успокоява та затова Ви оставям и Ви пожелавам лека вечер. Hug

# 239
Привет на всички!
Нюня,добре сте се завърнали в добрата стара столица Grinning Дано да ви е добре тук Peace Виждам, че свиквате с новият квартал,а и Мимка щом е харесала папото друго не е важно Hug
Гушанка,не се тормози мила.Дано Криско скоро да е много добре и никога не повтаряте антибиотика Praynig Честита ви нова кола,със здраве да си я карате и никакви инциденти да няма с нея bouquet
Вивче,много смях с тая биба дето Калоянчето я е напипал.И наша Вяра така веднъж я гледам пъчи се с една,а тя в будно състояние устата и не мож затвори с нищо Mr. Green - изровила я из играчките Joy
 Two HeartsРоси,честито ви християнче!Да ви е жива и здрава и много послушна Two Hearts!

Та....за дроба какво казахте нещо.......... newsm78 hahaha Joy
Карантия или не факт е, че е много полезен,а доколко е подходящ всяка от нас давалите дроб е проучила и преценила, че е добре да се дава в непромишлени количества Mr. Green

Хайде лека и мека  love001

Последна редакция: ср, 13 дек 2006, 22:53 от Дес

Общи условия

Активация на акаунт