Писма до Дядо Коледа сега "ще пишат" ЯНУАРСКИТЕ деца!

• 11 543
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, милички!

Честити проходили крачета на Ели!

niunia, добре дошла при нас!  Hug

Rosita, честито ти християнче!Да ти е живо и здраво и винаги щастливо!  bouquet

Vivka, за бибката и аз много се смях.Ми така де - ти като ме даваш, човека си я е намерил сам Joy

Малко за нас : Али вече е доста по-добре (да чукна на дърво). Още пие АБ, но определено има подобрение. В петък сме на УНГ и се надявам вече всичко да е наред.Иначе ни тормози тоя 4-ти зъб, но се надявам скоро да се покаже  Peace

Али също вече се отпуска смело и прави по 2-3 крачки и после мнооого внимателно прикляква и сяда на дупето  Joy Явно се страхува. Не мога да кажа , че е проходила, но крачи по малко  Mr. Green

Ами това е за сега от нас!Гушки на всички и приятна вечер!  Hug

# 241
Добра вечер!

От малката не мога да се отделя,эащото е с раэтройство и е много кисела(като лимонче).Това ще да е от 5эъб,който е пробил.Утре ще я эаведа на лекар эа всеки случай,че не сме ходили на контролен эа ушите.Давам смекта, ентерол цял ден ена лечебна хумана и нищо не помага.Дано утре има някакъв реэултат.
эа ушите раэбрах,че яболят като я пипнах и тя эапочна да плаче,а и тя сама се дърпаше эа тях.

Гушанка,и аэ съм против АБ,но след като се налага нямаме иэбор.Честита кола-желая беэаварийно шофиране.

Росита,честито християнче.Нека Бог я эакриля!

Бодливка,честито эъбче,беэ эначение кое е важното е да поникват безболезно!!!

# 242
   Добър ден ,момичета

newsm59 newsm59 НА МАТЮ,КРИСТИАН И СТАНИСЛАВА
    Не смея да се похваля.Но, мога да кажа ,че тая вечер се наспахме Laughing.Дани се събуди в 10:30 ч.

Роси ,честито ви християнче .

Вивка, браво на Али. Само така ,оправяйте се бързо.

На всички пробили зъбчета ,да излизат по бързо и безболезнено. newsm47

Приятен ден ,на всички  bouquet

# 243
  • София/Овча купел 2

ura ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ ДЕЧИЦА!!! ura

Благодаря ви момичета за посрещането,дано скоро се запознаем с някои от вас.
BON_TONI,Ванката колко е пораснал и какъв хубавец е станал Rolling Eyes.Мими като го видя и  newsm03 Heart Eyes.

# 244
 Two HeartsPepi, да ти е жива и здрава порастналата мома!Много да ви радва и слушка с двете ушенца! Hug Two Hearts

newsm59 newsm38Честит Рожден Ден на Веселина на Salai!Безгрижно детство и много късмет и пожелавам на малката принцеса!  Gift  ura

Ние днес сме на консултация,последна за таз година вероятно newsm78 СЪмнявам се че ще има напредък в килограмите и височината,защото 2 седмици минаха от последната,а нали идват празници та няма кой да ни преглежда в края на месеца Crazy

Нещо никой не пише напоследък Sad....жалко Rolling Eyes

Весел ден на всички Peace

# 245
Честит рожден ден на Веселина на Salai! Да порастне голяма и умна принцеса!!!

Честито и на всички мини рожденици, на всички зъбчовци и проходили крачета!!! Честито християнче на Росита!

За рибата - давам и то редовно - сама я готвя на супичка. Дроб и яйца още не съм - ще изчакам до новата година  Laughing

За зълагалката - от известно време не я ползва (сам се отказа). Преди също не и беше фен - нищо не пуска - само заспиваше с нея  hahaha

сега сме на гости на едно малко беб4е и нямам време много да пиша, ама събота и неделя ще се отчета. Ние сме добре, надявам се и всички да сте здрави и весели  Praynig Heart Eyes

# 246
  • София/Овча купел 2
МИЛА ВЕСИ!!!
БЪДИ ВСЕ ТАКА БОРБЕНА ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!!

# 247
Салайче, честито на Веси още веднъж Hug

Росита, честито християнче  bouquet

Ники днес също направи 4-5 крачки сам, така че и него го водя проходил. Сега ще чакам да проходят стабилно и ще правим прощъпулник Party

Благодаря за честитките от името на Ели Hug

# 248
  • София
Здравейте и от мен, момичета, аз до коледа съм на лекции и нямам време за нищо Weary
Гледам и вие сте заети...
Сега пиша от залата в уни-Свищов, има ли и други студентки в нашия отбор?
Моя Мър го гледа свекървата докато съм на лекции, а аз ходя да го кърмя в почивките...
Уж не го виждам само по няколко часа, пък толкова ми липсва...Аз понеже досега съм го гледала сама в София и бяхме като ваденки/ваделки, не знам как се пише/ двамата.
Чак сега разбирам какво му е на татито когато ни няма при него...

Да честитя на роженичетата, на проходилите, на озъбилите се, на кръстените, абе направо на всички празнуващи нещо, ето целувки  love001  love001 Kissing Heart lovekiss Kissing Heart lovekiss Kissing Heart lovekiss
За Мърито да ви разкажа: Научи се да се крие зад завеси или хавлията и само като провлача - Мъъъъриииии, къдееее сиииии? и той си захлюпва каквото има подръка наблизо на главата и после се показва ухилен, много е сладък /пу, пу, на мама то/
Няма зъби, не се пуска сам да ходи, не е кръстен още, но и това ще стане...
Мен вече взе да ме обхваща коледното настроение и само се озъртам по магазините, но само ми текат лигите засега, още е рано за подаръци...
Между другото намислили ли сте какво ще носи дядо Коледа на вашите слънчица, аз мисля играчка някаква - светеща и пиукаща...
Айде, чао, че почва лекцията...

# 249
  • Варна
След прякото включване от залите на Свищовския университет, едно домашно привет wavey и от мен!

ВЕСИ!

ЧЕСТИТ МИНИПРАЗНИК НА СТАСИ, МАТЮ И КРИС!

Вярно, слаба работа сме напоследък. Явно коледната треска е обхванала всички и се щъкате напред-назад по задачки.  То сега си му е и времето де. Като казах време, днес излизахме на разходка. Вкъщи си стояхме няколко дни и моят юнак беше забравил що е това разходка и  има ли тя почва у нас. Шегувам се, просто си заспа блажено детето по едно време и след 30-на минутки се събуди с кански рев.  smile3514 Направо ужас. В това студено време ревът не е препоръчителен. За отрицателно време се изстрелях до нас, станах вир-вода #Silly, а той най-културно си млъкна като наближихме. Ама така е. И режимът ни последно време се развали. По принцип като спи стабилно предиобед, следобед дремва за около час най-много и така до 20 часа. Днес е на две малки по 30 мин и сега така се е разиграл, че не ми се мисли кога и как ще откарваме... След 10 мин: човекът се възкачил на поставката си и се опнал все едно прави слънчеви бани! Е! Работата е ясна!  Thinking

До после пак.

Последна редакция: чт, 14 дек 2006, 15:44 от sea woman

# 250
Хайде днес да отчета активност  Grinning...

Ударихме 8-те кила най-сетне и с цееели 3см е порастнала (69).Аз се бях притеснила че не расте на височина,защото от 3 месеца все беше 66 Rolling Eyes.................но сега съм мнооого много доволна от на мама миньончето Heart Eyes newsm68 newsm44 smile3501
И педито беше много доволна,въпреки че Вяра много много не и позволи да я преслуша Mr. Green

# 251
Честита ПЪРВА годинка на Веселина! Да е здрава и късметлийка!

# 252
Честит първи рожден ден на Веси!
Желая и да е много здрава, да има щастливо и безгрижно детство и голям късмет!!!

newsm59 newsm51

# 253
Здравйте нямах нет затова не писах. Как са мъниците     

# 254

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  НА ПЪРВИТЕ  ДЕЧИЦА

И ЧЕСТИТ МИНИ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕЗИ КОИТО НЕ СЪМ ЧЕСТИТИЛА

ДЕС  а аз се притеснявах че моито е дребно newsm78ние сме7.800-73 см  bouquet

DESIII  КАК СЕ ОПРЯВЯШ С 3 ДЕЦА Outta Joint ooooh! newsm78 #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт