Писма до Дядо Коледа сега "ще пишат" ЯНУАРСКИТЕ деца!

• 11 543
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте милички wavey
Честит рожден ден на малката Веси, да расте здрава и весела за радост на мама и тати и безгрижно детство   Gift

Честито и на малките минита

ВИВКА и Роси много съжалявам, че неможахме да се срещнем, но просто така се стекоха обстоятелствата.
Роси честито  ти християнче и дано ангелчето и хранителче да е винаги с нея smile3521

Честити проходили крачета на малките мишлета.

Ние също сме от отбора на манекенките 8100/74, но не се притеснявам от това защото си хапваме и не изглежда да и е залепнало шкембито за гърба Wink Wink. Вече се пооправихме от гадната настинка, но не минахме без АБ дори не сме смъкнали на килограми. Голяма е маймуна малката ми принцеса застава отзад на проходилката и си я тика и управлява и така си се разхожда из къщи. А също се научихме и да пълзим чудя се за кога ли newsm78. Като ме види да си слагам гланц на устните и тя си наглася малките устенца и на нея да сложа не че после не го облизва де, но това е друг въпрос.

Това е мамчета за сега и лека и спяща на малките съкровища smile3524

# 256
  • София/Овча купел 2

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА БОЯНА!
      ДА РАСТЕ БЕЗГРИЖНА И МНОГО ОБИЧАНА ОТ ВСИЧКИ!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА СВЕТЛИН НА SEA WOMAN!                 
                         САМО ЩАСТИЕ МУ ЖЕЛАЯ!!!

# 257
Здравейте милички,благодаря ви за честитките към Стаси   Hug и да ви почерпя от нейно име

със сутрешно кафе и сладки да ви е сладко

Честит Рожден Ден на Веселина на Salai!Расти здрава и щастлива и голяма късметлийка!,малко на патерица,но от сърце  Laughing

sea woman Честит Рожден Ден на голямото ти момче Светли!Нека ти е жив и здрав и много,много радост да ви носи  Hug !
а това е специално за него  Peace

Честит първи рожден ден и на Бояна на Rosita.Желая и безгрижно детство с много смях и игри

Честит месец на Калоян на VIVKA ! Нека расте здраво и усмихнато дете!

Да се отчетем от днешната консултация-8,650/+550/ кг и 73 см/+2/.Общо взето нищо ново при нас.Еми това е за днес от мен
Лека и спокойна нощ на всички  Hug

# 258
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на Бояна на Rosita!!!

Да е много здрава, все така чаровна и много много щастлива!

Честит Рожден Ден на СВЕТЛИН на sea woman!!!

Да бъде здраво, усмихнато и умно дете за радост на мама и тати!

# 259
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Честит ПЪРВИ рожден ден на малката ни, но вече кака, макар и за малко, БОЯНА!
Расти здраво, силно, живо, отговорно, обичливо и мноооооого късметлийско дете! Да носиш само радост и поводи за гордост на родителите си!

Честит рожден ден и на баткото на Александър на SeaWoman! Да ти е живо и здраво синчето, мила! Много здраве, щастие, радост и сбъднати мечти да има, хубавото ти момче!
Ето нещо и от мен, за него

# 260
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Честит мини ден-ден на Калоян!

kukuruku - мила, ще се опитам да измисля нещо, но като цяло календара го финализирахме! Много ми е неприятно, ама ...

# 261
Здравйте нямах нет затова не писах. Как са мъниците     

Здрасти Десиии, чакам с нетърпение да пишеш, радвам се, че има още една близнашка майка сред нас. Разкажи как са ти дечицата, големите помагат ли?

Идвай по-често и в близнашкия форум Hug

Сий уомън, днес ли Светлин има рожден ден? Като гледам лентичката май да, да ви е жив и здрав, много умен, разумен, мил и щастлив  bouquet Весел празник Hug

Честит минирожден ден на Калоян  bouquet Много здраве и здрави крачета Hug

Честит първи рожден ден на Бояна, да расте стройна и красива лудетина  bouquet

Пу, че много празнуващи днес Heart Eyes

Мацки, на мен тази седмица ми е тръгнало по лекари, решила съм да приключа всичко в тази година Laughing Бях на компютърна диагностика, имам страхова невроза, радикулит, занижена плътност на гръбнака Rolling Eyes Една болест, която причинява спазми на органите и недостатъчно оросяване на мозък, както и хрема при мен - постоянна от години. Склонност към анемия, сухота на кожата, склонност към ерозия на шийката на матката Rolling Eyes

Повечето неща ми ги позна, та предполагам и за другите е прав. Въпреки всичко ми каза, че по десетобалната съм 9.6, така че не съм много отчаяна Laughing Даде ми за костите хрущял от акула, за кожата Алое Вера и за носа Африн, но каза, че при мен си е перманентно състояние и само ще облекчава хремата. За другото засега нищо Sunglasses

Само моите мишки ли са минали 9-те кила? Ники и 10-те ги мина, де Embarassed Вярно, че са височки - 78 см, но пък като ви чета и взех да се притеснявам newsm78

# 262
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СВЕТЛИН НА SEA WOMAN.
Да е жив и здрав  да слуша мама и татко, и те него.

# 263
Здравейте, милички!

Честит Рожден Ден на Бояна!Да е весела и здрава и много щастлива малка принцеса!

Честит Рожден Ден на батко Светлин! Весел празник !!!

Ей, нашите дечица вече прекрачват първата си годинка .... Кога ги родихме - кога вече рожденни дни празнуват еееех колко бързо лети времето  Wink

Гушки на всички и весел ден  Hug

# 264
Честити Първи Рожден Ден Бояна!!!
Желая много здраве, много весел детски смях да оглася къщата ви и много,  много щастливи мигове с мама и тати!!!

Честити Рожден Ден и на Светлин!
Желая много, здраве, щастливо детство и игри!

След малко ще се включа по-подробно.

# 265

Честит Рожден Ден на Боянка!Да расте засмяна,здрава и обградена от любов разбирателство и много късмет!

sea woman,да ти е живо и здраво голямото момченце!Честит да бъде този ден за батко Светли,много усмивки и най-хубави подаръци да има за него!

Честито на мини рождениците!Да са здравички душчките сладки и много да слушкат! Hug

# 266
Хайде сега да попиша.
Напоследък бях в отвратително настроение и особено състояние на духа и за това не пишех. И мъжа ми беше цяла седмица в чужбина, но днес ако не отменят полета заради мъглата трябва да си дойде. Снощи мислех да попиша, но заспах с малката в 20.30.
Много проходили крачета има вече. Честито! И ние сме в отбора. В понеделник направи първите 3 крачки сама, а снощи вече обиколи цялата стая.
Та скоро и ние ще правим прощъпулник.
Иначе е добре Боянче – сега не се сещам какво да ви разкажа.
Не сме ходили на контролен преглед за окото, но всичко си е наред. И на консултация не съм я водила скоро, преди около месец беше 9400г., 74см, сега е повече съсъ сигурност, защото много яде през деня – както и да го постигат за мен е непонятно. Събота и неделя нищо не яде.
Снимки незнам кога ще кача, но ето в албумчето ни има нови:
www.bokom.shtrak.net/index.php?path=0-3
Мишленце много болежки бе, дано действат медикаментите и да забравиш, че ги имаш.
За Коледа съм решила някакво пияно да купя на Бояна, но това на Чико с масичката ми се струва мнооого скъпо. Тази събота ще обикаляме за подаръци.
Ей наистина като си помисля миналата година по това време как бяхме – носталгия ме обзема.

# 267
  • София/Овча купел 2
Добро утро и от нас.
Вчера Мими ми беше много послушна,защо не е така всеки ден  Crazy Mr. Green.Вечерта си заспа към 11ч без шум и ревове,преди това я къпахме и гък не каза.Надявам се и тази вечер да си заспи нормално,че с това седене до 1-2ч ...Много лоша мъгла на вън,дано се разсее до обяд Praynig,че трябва да излизаме за ядене.
Telma,Бояна е много сладка и каква хубава коса има Heart Eyes пу-пу.Да ти е жива и здрава.

baloniЧестит мини ден ден на Калоян!Да расте здрав и весел и все такъв сладур! baloni

# 268
  • Варна
БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЗДРАВЛЕНИЯТА!!! ПОЧЕРПЕТЕ СЕ ЗА ЗДРАВЕТО НА НАШИЯ БАТКО!!!

# 269
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте момичета!
Май доста съм изпуснала, но сега ще наваксам!
Росита ,да ти е живо и здраво Боянче -християнче!Господ да я пази винаги!
Много се радвам , че се запознах с вас!Надявам се като дойдете пак да се обадите и първото нещо което ще взема , ще е фотоапарата!

Честито проходили крачета на Ники на мишленце  и на Бобче на Телма!Смело да крачат в живота!

Честит първи рожден ден на Веси !
Да е жива и здрава и много да радва мама и тате!

Общи условия

Активация на акаунт