Писма до Дядо Коледа сега "ще пишат" ЯНУАРСКИТЕ деца!

• 11 441
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
Честит рожден ден, Gushanka Tada!

Желая ти здраве, късмет, безметежни дни и безкрайни поводи за усмивки и добро настроение! Flowers Sunflower

Тази сутрин ни се случуха две хубави неща.  Първото е , че спахме до 9.30 и второто е, че е пробило първото ни зъбчеGrinning И ние вече сме зъбати! Laughing

Като гледам и днес  за съжаление метеорологията няма да позволи дълги разходки.  Sad ще имам време за кухнята и затова съм си поставила амбициозната задача да направя тиквеник. Laughing Много обичам да си угажда и с удоволствие готвя. Не бих казала, че имам таланта за тази работа, но се старая и в по-голяма част от случайте се получава. Simple Smile
Напоследък ми остава малко свободно време през деня. Емма  няма проблем да си играе сама на пода и то с удоволствие. Вчера украсихме елхата и  сега  тя не откъсва очички от нея! Simple Smile И така постепенно се настройваме на празнична честота... Grinning

# 31
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит рожден ден  ,Gushanka
Бъди много щастлива и обичана жена, майка и съпруга!
Наздраве!

# 32
Здравейте от мен,
аз съм недоспала, изморена и изобщо не съм в настроение Sad Бояна по цяла нощ не спи, съответно и аз покрай нея. Горкичката, много се мъчи, до сега понасяше геройски никненето на зъбки, но кътниците я довършиха ... Плачка от най-малкото, а иначе е с почти непрекъсната усмивка. Ако не я държа на ръце - плаче. Давам чай от маточина, лайка и липа, мажа я с гелчето дентинокс, слагам й хомеопатичните свещички, давам й Нурофен, май само от последното има облекчение, но за кратко.

Много ме радват прощъпулниците.  Simple Smile Тъй като Бояна разрешава неотложните проблеми със зъбките е оставила на заден план ходенето Simple Smile
Вивка, поздравление за питата!!!

Гушанка newsm59 и НАЗДРАВЕ!!

7of9 , Картичките на Уницеф са страхотни, купувам от тях всяка година около Коледа Simple Smile
Телма, дано сте попаднали на точния човек!

# 33
Гушанка  Tada  Желая еврейско богатство, сибирско здраве, френска любов, английска сериозност, циганско безгрижие, американски късмет!

Flowers Bouquet lovekiss Честит мини ден на малките палавници!!!

Фанита, дано мине бързо обрива. Praynig

Пепита78, Бръмбарче - честити зъбчета  newsm47

Телма, дано най-накрая сте случили на бавачка!

Виличка, Росита - дано скоро пробият новите зъбки та да се успокоят малчовците, а и майките им също  Hug

Калоян също е неспокоен последните нощи. Чакам вторите долни зъби, а то като гледам кътниците са подути  #Crazy newsm78 А тук майки дето се срещаме с тях и са с по-големи деца разправят, че при първите зъби били неспокойни, а след това така и не разбрали кога са избили останалите! Как става това незнам   33uu

Аз вчера украсих и Калоян е много доволен - все гледа лампичките и даже като яде в 6.30 ми сочи и иска да ги пусна, реве и се тръшка, а на мама и се спиииии.... Joy

# 34
Петенце, Боби не е неспокойна, просто е нетърпима ...
Иначе не е била спокойна при пробиването на нито един от десетината зъби, които има, но при всяко дете е индивидуално. По-лошото е , че няма абсолютно никой, на когото да я оставя дори за половин час, малко да поотдъхна #Crazy

# 35
Роситка, при вас поне след рева има зъби, миличка! А при нас от 3 месеца само рев, подути венци и НЯМА НОВИ ЗЪБИ  #Cussing out

Ама чакам аз, пък когато пробият-тогава  Joy

# 36
Gushanka, честит рожден ден и от нас. Да зи здрава и весела!

# 37
BODLIVA КЪДЕ СИ гледам случайно твоито име в провалник продаваш ВИБРАТОР #Crazyама каквато съм шматка си мислех за друго и не видях че е масажор newsm78.почнах аз да се смея с глас и около мене се чудят кво става.Аз викам провават вибратори вече а Joy hahahaА те ама нови ли или употребявяни Rolling Eyes Embarassed.Когато погленнах то пишеше че е масажор.А аз за кво си мислех Twisted Evil Shocked Embarassed Mr. Green Heart Eyes Blush

# 38
brambar4e , честито ви първо зъбче!
Понеже се сещам за крема, та в този ред на мисли...сега така ли изглеждате.  Laughing

Rosita, и ние купуваме от тях. Поне да помогнем, така или иначе купуваме да поздравим хора. А тази година вече ги взехме. Много готини. Картичката се сгъва на 3 и има лепенки, които ти да си сложиш на картичката. Т.е. са 10 еднакви, но и различни всъщност, защото сам определяш кое къде да залепиш. Ако Боре беше по-голям щеше и на него да му е забавно. Сега само майка му ще се забавлява...  Grinning

DIVA_ORHIDEQShocked ти не си в ред, да знаеш.  Mr. Green През постинг ги ръсиш едни ... 

# 39
  • София
Привет мами HugНие малко се позагубихме, ама вече сме тук wavey
Gushanka ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН[/color][/u][/b]
Бъди много здрава ,щастлива и обичана.
brambar4e , честито ви първо зъбче! newsm47Бързо да избият и другите,че докато ни настигнете newsm53ние имаме 10 newsm12 Heart Eyes
Телма мила направо кота четях как сте били в болницата и се върнах назад и с нашто ходене . WearyНапълно те разбирам как си се чувсвала.Важното е ,че детенце вече е добре и всичко е зад гърба Ви.Дано никога не Ви се налага повече да ходите newsm17
DIVA_ORHIDEQ добре ,че си ти мила,като чета твойти постинги винаги се смея от сърце и ми идват много добре предвид проблемите които имах напоследък.Благодаря ти продължавай в същия дух много си сладка newsm51 rotfImao  love001
Lika и моя дребосък спи при нас на спалнята почти винаги така и аз и той сме по спокойни ,а и друго е да си го гушкам постоянно,а и ми е по-лесно за папкане smile3541.Иначе през деня спи в креватчето без проблем.Ама май наборчетата са се наговорили още от родилния дом newsm78
Като гледам и много проходили дребосъчета има newsm44 smile3501 smile3501 newsm44Да ги слушкат много крачетата и все по-уверено да вървят.
А да не забравя и всички озъбили се малчугани.Нека по-лесно да избиват тези зъбки newsm47
Иначе ние сме добре в момента ни мъчи да ни пробие 11 зъб и Ваньо се е зашил за мен ,ако не е до мен мрънка.В четвъртък ще сваляме гипса и очаквайте скоро още едни проходили крачета.
Извинявам се ако съм пропуснала някой не е нарочно HugОтивам,че ме вика ще се включа пак.
Целувки на бабораните  love001

# 40
Привет и от нас. Вчера ни изписаха от болницата - пак бяхме с пневмония. #Cussing out

# 41
Нелина,много съжалявам мила.Дано не ви се случва повече Praynig

Орхидея,ти се не спря бе жена Mr. Green
DIVA_ORHIDEQShocked ти не си в ред, да знаеш.  Mr. Green През постинг ги ръсиш едни ... 
Ей това и аз щях да кажа,ама не през постинг а всеки постинг Joy Уникална си Crazy
brambar4e,честито зъбче на Ема  bouquet.При вас май се появи доста неочаквано и най-важното без проблеми.Може да греша,но не съм те чула да се оплакваш от тази кротушанка Hug
Бон Тони,хайде скоро и Ванката да тича с останалите януарски крачета Heart Eyes

# 42
Честит рожден ден Гушанка! Бъди все така обичана от своите мъже и нека те носят на ръце! Щастие и късмет ти желая!
Вивка, петенцето, нюня чесити прощъпулници! Да бягат дечицата все по-смело!
brambar4e честито ви така дългоочакваното първо зъбче!
fanita дано ви минава бързо гадния обрив  Close
BON_TONI айде да ви махат пустия гипс и Ванюшка да си отдъхне и мама и скоро прохождане ви пожелавам! Heart Eyes
А аз да ви се похваля днес с два повода!
Първия и най-важен е, че Мони проходи! Не знам дали е точно прохождане, но прави сама 7-8 крачки, пуска се Simple Smile Като за първи ден е идеално! Ще видим как ще е след няколко дни и ще правим и ние питка живот и здраве!
Другия повод за радост е, че най-после днес ни докараха дългоочакваната с месеци спалня! Малко по малко нещата се нареждат! Ако не за Нова година, поне за РД на Мони да сме си в новата къща.
Бяхме и на консултация. Порастналото момиче на мама пак плака..  Mr. Green Високи сме 75 см и тежим 9600 кг.
А щях да забравя ! Казвайте за календара - колко големи снимки, какви да са и да започваме с идеите и с реализацията!

# 43
Честит рожден ден, Гушанка!   bouquet

# 44
Еххххххххх са ли разбрахте ,че не съм в ред бе аз съм от рождение така #Crazy newsm78 Sad

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 19:22 от DIVA_ORHIDEQ

Общи условия

Активация на акаунт