Писма до Дядо Коледа сега "ще пишат" ЯНУАРСКИТЕ деца!

• 11 543
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
Честит рожден ден Gushanka!

# 46
Пеперудка,честити ви крачета!Браво на Мони! А новата спалня със здраве да сеия ползвате в новата къща Peace
И ние днес бяхме на консулт.Противно на очакванията ми нямаше нито една сълза.Беше много весела,обходи кабинета,раздърпа един календар на стената,раздаваше усмивки и доки много и се радва Grinning После на кантара я сложиха седнала и тя само се оглеждаше наоколо.Резултатът е 7,740кг и 67см Wink Толкова този месец.Педито ми каза нещо което леко ме притесни,но тя каза че се случвало и нямало повод за тревога.Вяра имала разширена коремна стен ил изместена леко,ама съм голям заплес Embarassed Та това нещо,в по късна възраст водело до склонност към хернии.Каза по нататък да тренираме коремни преси ThinkingПак ще я питам другия месец да ми каже,че май тоя път се бях ошашкала малко Rolling Eyes Дано наистина няма повод за притеснение,ако някой от вас е чувал нещо кажете...

Хайде и аз чакам да се уточним за снимките и как да ги пращаме.

Лека вечер на всички Peace

# 47
  • Пловдив
Ееееее, момичета , страшни сте!!!!!
Страхотни букети и страхотни пожелания!
Много ме трогнахте!!! Мнооооогооо ви  Two Hearts Two Hearts newsm76 Two Hearts Two Hearts Two Hearts!

Почерпете се за мое здраве!

# 48
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Здравейте, момичета!

При нас нищо ново, като изключим, че Алекс се "зашил" за мен - както и БонТони казва за Ванюшката. Май наистина наборите са се наговорили още от родилния - аз се чудех, като ги изкарваха от асансьора, защо така викаше, а той с набора си говорел и се наговаряли, какви ще ги вършат.

ГУШАНКА - МИЛА МИ ПРИЯТЕЛКО, ОТ СЪРЦЕ И ОТ ДУША ТИ ЖЕЛАЯ ВСИЧКО ДЕТО ТИ Е НА СЪРЦЕТО, ДА ТИ Е В РЪЦЕТЕ! КЪСМЕТЪТ ДА Е ТВОЯ СЯНКА, А МЪЖЕТЕ ТИ ДА ТЕ СЛУШКАТ И МНООООООГО ДА СИ ТЕ ОБИЧКАТ И УВАЖАВАТ!

Честити прощапулници на прощапулилите! ДА са им бързи, стабилни крачетата и все напред, да ги водят!

бръмбърче - честито ви първо зъбче!

Дес - дано няма нищо притеснително!

пеперудка - честити проходили крачета! ДАно по скоро да си влезете в новата къща...всъщност дано да посрещнете първата Коледа с Мони, в новата къща!

За календара
- момичета, значи един еднолистов календар, на картон, ще излезе някъде към 5-6лв - зависи от бройката, която ще съберем! Ако е по-голяма, може и по надолу в цената да слезем. Малките календарчета, са 1лв за до 5бр и 0,85лв за над 20бр. Многолистовите излизат страшно скъпо, така че не мисля, че е добър вариант - около 15-18лв на брой.
Снимките, трябва да са поне 10/15 и 150-200dpi или повече, и може да ги пращате на
bebe012006@abv.bg
Пращайте снимки, за да действаме, че времето лети!

За срещата - кой се наема да тича, да я организира и на коя дата остава!

# 49
Gushanka  честит рожден ден .Желая ти много здраве,радост и късмет в живота Hug.
На проходилите малчовци им пожелавам ,все напред да вървят  Peace

# 50
здравейте януарски майчета и малки януарчета, нашият априлски отбор ви моли да ни подкрепите, като гласувате за нас за :Отбор на годината" ето тук:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=145570.0 Хиляди благодарности  Hug

# 51
  • София/Овча купел 2
  ЧЕСТИТ РОЖДЕН,МИЛА!!!
                         НЕКА ВСИЧКИТЕ ТИ МЕЧТИ СЕ СБЪДНАТ!!!

nenepygka,честити ви крачета.Сега започва вече веселбата  Laughing.

Ние сме вече с цицина.Спъна се,защото се беше разбързала като си мисли че я гони някой,и се удари на вратата.Заболя я,но бързо и мина.

Дес,дано няма нищо обезпокояващо в това  Praynig.

Nellina,много неприятно.Важното е че вече сте добре и дано няма повече посещения на болници.

BON_TONI,сигурна съм,че много скоро ще се гоните с Ваньо.

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 23:22 от niunia

# 52
Добър вечер на всички
             Гласувах ,за Априлските мами Peace
   Дес-Нищо на съм чувала за коремна стена и ......Дано, не е, нещо сериозно Praynig
   Пеперутка-Честито ви, проходили крачета newsm68
   Бръмбарче- toothЗаповядай в отбора на озъбените. Simple Smile
   Дива Орхидея-Ама ти си ми много симпатична.Внасяш положително настроение ,тук. Grinning newsm10 С тези описания, и тук -та ме някоя думичка ,направо ме разбиваш. Joy
    Да ви се похваля -Успях да се навра ,в  дънките  Simple Smile,от преди да забременея.Но имам още килца да свалям. Sad
    От днес Дани е на млечна кухня  Simple Smile
               Лека вечер

# 53
GushankaЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА!БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА

# 54
Честито на днешните мини рожденици    bouquet !

VIVKA мерси   bouquet.Мама Ди са добре праща на всички ви много поздрави.Габка все още е беззъба,започна да ходи,но само по две-три крачки,като се усети нестабилана сяда.Сега се е научила да свири с една свирка и по цял ден я надува,все едно е на стадиона  Joy

Nellina много лошо,от къде я пипнахте таз пневмония.Важното е,че сте си у дома.

nenepygka честити ви крачета и нова спалня  Hug

Дес какви са тез неща,мисля че няма нищо претиснително,но майката си е майка,а и кой ти го казва де  EmbarassedДано няма нищо сериозно  Praynig

Vili4ka като я мъчат толкова,защо не я мажеш с дентинокс или някакъв друг мехлем?Много кофти така.

За календара момичета,какви ще са снимките-само на бебетата или и на майките?

лека и спяща нощ ви желая на всички ви  Hug

# 55
  • Пловдив
Ох, да седна малко да попиша, че отдавна не съм го правила...  Embarassed Досега четох ли четох....

Още веднъж благодаря на всички ви за поздравленията! Много сте мили! newsm03  love001 newsm53

Много се радвам , че на lika и хрумна тази хубава идея за календара! Браво на теб, мила, че се нагърбваш с такава нелека задача! Hug Да уточним - пращаме снимка на бебока в едър план, нали? pepi, май за мамите няма да има място Wink

fanita, и ние все още сме в беззъбия отбор! Wink

Орхидейке, много ще ми е интересно да се запозная с такава колоритна личност като теб!  Smile

Много ми се спи вече...Исках още да пиша, но.... smile3524

# 56
Гушанка, честит рожден ден мила [/color]

Желая ти цялото щастие на света и да го споделиш с 2-мата ти любими мъже Hug
Честити прощъпулници на проходилите януарчета  bouquet
Пеперудка честити ти проходили крачета Heart Eyes Безаварийно тичане на Монката ти пожелавам Mr. Green

Нелина, много неприятно, ма какво ги правите тези пневмонии, вирусни ли са? newsm78
Лалева, браво за дънките Peace Аз отдавна влизам в тях, но как ми седят Sick
Росита, защо така бе мила да нямаш на кой да я оставиш? На мъжа ти не можеш ли? Ще луднеш така, аз моя го чакам с нетърпение да се върне от работа hahaha
Бон тони, Лика и Алекс беше така 2 дни, но няма зъб. Явно само го е мъчил и няма да излиза още newsm78
Телма, радвам се, че с оченцето всичко е наред Hug дано детегледачката да се справя и Боянче да я харесва Peace
Бръмбарче добре дошли в отбора на озъбените Hug
За календара Лика като е еднолистов, това какво значи, ще има по една снимка на всички януарчета , така ли?
Ох, как ще избера една ooooh!
А относно купона предлагам 27-ми януари или 3-ти февруари, и двете дати са съботи.
Добре е да уточним датата скоро, ако някоя от майките, които не са в София има възможност да си планира идването на сам Hug
Според мен трябва да се разберем колко хора ще могат да дойдат, за да знаем какво място да търсим.

И накрая да кажа, че в темата към която е пуснат линк по-нагоре сме номинирани и ние от сдружението Laughing

И малко по темата да ви кажа, внесли сме искане в парламента да увеличат майчинстово от догодина на 180лв. Стискайте палци да стане Praynig

# 57
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Gushanka - да в едър план, ще е най-добре! За мамите наистина не съм сигурна дали ще има място!

клео - а, значи не само наборите, са се наговорили, ами и адаша са го включили в отбора! Калпазани с калпазани ... ревящи!
И аз съм в същата дилема, кой кадър по-точно да бъде, защото вече са сигурно над ... абе отдавна им изгубих бройката!

За календара
- може и по две снимки да пращате, от които едната ще е резерва! Само моля ви в мейла, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО пишете чии са снимките, да не объркам някой в последствие!
За внесеното предложение - дано, дано, даноооо..... Браво на вас! В номинацийте, подкрепих вас НБМ - то се знае! 

За купона
- аз гласувам за 03.02.07г

Айде лека нощ, че ако постоя още малко, утре Алекс ще трябва да ме гледа, докато спя!  Joy

# 58
Нелина, много неприятно, ма какво ги правите тези пневмонии, вирусни ли са? newsm78
Ами опасявам се, че освен всичко друго, от родилното са ни изписали и с подарък - бактерии. 10 дни след като си изпием последната доза антибиотик, ще изследваме носен и гърлен секрет. Ако се изолира нещо, вече ще ги  #2gunfire всички от тази гадна болница "Хигия".

# 59
Лика мила кажи крайния срок за снимките,зада може всеки до тогава д ададе най доброто  bouquet.За купона Гласувам за 3 .02 Peace Peace.За купона никои не каза къде?АЗ предложих  ГУДИС ако искате там  казваите тояните бройки  и аз мога да мина да запаза места.После там на място ще си направим меню Hug.За торта предлагам да е от 100 фр сладки колкото бебета сме толкова вигурки за всяко едни(ядът се но аз си оставям такива за спомен)за момиченцата розовки за момченца сини.Една голяма торта с надпис ЯНУАЧЕТА2006???.КАКВО  мислите вие newsm78

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 08:24 от DIVA_ORHIDEQ

Общи условия

Активация на акаунт