Писма до Дядо Коледа сега "ще пишат" ЯНУАРСКИТЕ деца!

• 11 543
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Роситка, при вас поне след рева има зъби, миличка! А при нас от 3 месеца само рев, подути венци и НЯМА НОВИ ЗЪБИ  #Cussing out
И ние сме така! 6-те зъба избиха добре, но от тогава насам - мъка, мъка ...  Sad и нищо!
fanita, а ходили ли сте на алерголог? Може да има непоносимост към нещо от Нестлето (те блъскат какво ли не, ... а нали сте чели гафовете на Нестле в Русия и Италия, май беше).
7of9, и тук Милупата е такава, каквато я описваш. Само че опасението ми е не засъхранението в срока, който е посочен, а извън него - защото все остава, а нали съм къщовница  Wink и не ми се изхвърля.
За купона - за сега ми е все едно коя от двете дати ще изберете, там сме.   Peace Ще проуча и по-удобни клубове и ще докладвам като съм готова.
За календара, Лика, мисля, че трябва да дадеш и краен срок до кога да пращаме снимки... за да сме сигурни, че няма да закъснеем за отпечатването, тъй като  печатарите са особено претрупани по това време на годината.  newsm78
Мами, 2 дни няма да съм с компютър - мъжа ми отива в командировка от днес.
Хайде лек ден и от мен!

# 61
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте ,момичета!

Телма, дано да сте случили на човек и Боянче  да я хареса!

бръмбарче, честито ви първо зъбче!Да изникнат без проблеми и останалите! Hug

пеперудка, честито ви проходили крачета! smile3539Смело да крачи в живота Симонка !

Дес, ако само трябва да правите коремни преси значи няма нищо страшно!Много  Hug на госпожичка Вяра!

Laleva80, фитнеса дава резултати- браво!

kleo_80, разбира се , че за вас ще гласувам!Ще стиска ме палци нали за нас го правите  bouquet

Nellina, бързо оздравяване на Йоанка ! Hug

pepi, значи и Габка се присъединява към отбора на ходещите крачета!

Весел ден!

# 62
Включвам се на бърэо да почерпя эа десетмесечието ни:http://cocktail.hit.bg/images/img_029s.jpg[/img]

# 63
  • София/Овча купел 2
DIVA_ORHIDEQ,идеята ти за тортата ми хареса  Peace.А и мястото не е лошо.
Датата не ме притеснява.Когато и да решите ни бройте,там сме Hug.Много ще се радвам да се запознаем.
За календара - и аз се чудя коя снимка да е и най-вероятно ще и направя специално за него.И наистина кажете краен срок,че аз с това местене не знам кога и нет ще имам newsm78.

# 64
7of9, много точно попадение от твоя страна! Laughing Емма все още не я е осенила идеята, че може да се изправи и така си седи  и се смее по цял ден! Ако я науча да държи огледалце картинката наистина ще стане пълна! Laughing За сега сме с доста лежерен темперамент! Simple Smile
Дес, не съм забелязала да е станала по-кисела или неспокойна заради зъбчето! Дано така да продължава! Praynig
пеперудка, честито прохождане! И дано скоро да се гоните с Мони в новата къща! Simple Smile
За купона, и ние ще дойдем!
За календара, ще изпратим снимки!
За Nestle и аз съм чела за някакви гафове и не съм вземала. Купувам  Хип или Семпер, Емма ги харесва! Simple Smile
Моят тиквеник от вчера се оказа....средна работа! Laughing Импровизирах повече отколкото трябва и другата седмица съм на поправителен! Laughing
Днес като гледам слънцето нямам желание за нищо друго освен за дълги разходки!  Simple Smile Само чакам малката да се събуди...

# 65
Честито на празнуващите днес!  bouquet
Ние нашето десетмесечие го "празнувахме" в болницата. Cry

# 66
Честит мини РД на Бети!
Да расте здрава и засмяна! newsm67

# 67
Сега се включвам на спокойствие,эащото эаспа.Много е кисела от сутринта и не дава да й бръкна в устата,эа да й намажа венците с Дентинокса.С бибероната се чеша,ама много наэад,въэможно ли е като има само4 да пробият кътници?

И аэ съм эа 3.02.-эа купона

Орхидейке,мисля,че ще е най-добре да эапаэиш места,ако ти е удобно.

Нелина,нали сега сте добре?Ама какви са теэи пневмонии,аэ като кихне се притеснявам,представям си какво ти е на теб.

Бройката на проходилите се увеличава-БРАВО!

При нас няма иэгледи эа прохождане(малко май сме мърэеливички?).Водя я да ходи тя направи 10крачки и сяда,в проходилката стои эа около20мин.максимум.Когато й дойде времето тогава.

Спретнах набърэо  newsm64-почерпете,се че май със сутрешната почерпка се иэложих?

Wine Glass-това эа эагрявка.

# 68
здравейте момичета  Hug

Честито на  малката Бети, liliq , да ти е жива и здрава душичката и само радост да ви носи   bouquet

Nellina как сте сега,заведи я при Атанасов за секретите,той е добър лекар, а що така таз "Хигия"  newsm78.

brambar4e   на поправката ще се представиш по-добре  Peace,макар,че съм сигурна,че и сега не ви е останал тиквеника  Mr. Green

оставям ви,че докато спи разбойничката ми да си погледна задълженията  Whistling

# 69
lika, наистина ни дай краен срок, защото масово ще се размотаваме за снимките.
Като мине крайния срок, кажи колко човека са се събрали. Ако са достатъчно бебоците, продължаваме напред. Ако не сме, обмисляме дали да прекратим. Продължаваме - да ти пратим предварително парите (ти си сигурен човек). Примерно с пощенски запис или както кажеш (предполагам ще помоля родители ми да го направят, те така или иначе ще идват януари).
Повдигам въпроса за начина на разплащане, защото си много деликатна. Grinning

brambar4e, усмихната кукличка си имаш значи. Милата кротушка.  Гушки и за двете.

galita, колко време ядете една кутия наистина. ooooh! Вярно че я кърмиш...ами освен да я ползваш кашата за панировка или в смес с брашно за нещо друго.  Mr. Green За вас с мъжа ви поне няма да е проблем.

liliq, Боре стои много прав и се придвижва сам по-лека, лека около дивана. Реших да му помогна и да го държа да ходи - рев, рев. И съм го оставила да си се оправя сам. На принципа съм, че за тези неща децата си знаят най-добре.

pepi, как издържаш само задачи да гониш по цял ден.  Thinking

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 14:16 от 7of9

# 70
Честит мини ден на Бети! Да е жива и здрава за радост на мама и тати  newsm67

Добре дошли на наборите в отбора на проходилите крачета!  running

Росита, знам какво ти е!  Hug И аз няма на кого да оставя Калоян, а като татито ни е командировка и вечер сме сами  #Crazy

Нелина, дано този път е за последно! Бързо се оправяйте!  Praynig

Дес, дано всичко да е ОК  fingerscrossed

За купона - навита съм и за двете дати, както и за тортата

За календара - пускам снимки веднага. Само се чудя как ще стане с плащането - когато ги вземем ли ще дадем парите или предварително  newsm78 Гледам и 7от9 е повдигнала въпроса Питам щото от края на седмицата няма да имам пак нет (ще върна РСто за малко в офиса) и не се знае точно до кога  Confused

Качих няколко снимки от прощъпулника, ако искате да погледнете: http://istratkovapetya.myphotoalbum.com/view_album.php

Да се похваля - Калоян май се научи да показва, че е на 1 годинка - малко предварително, ама не знаех, че ще схване бързо  Blush Вчера и днес десетина пъти ми показа като го питам - ако задържи така още ден-два значи го е усвоил  Joy Joy

Очертава се времето да се оправи и ще се организирам за една разходка като се събуди алармата  hahaha

# 71
Милички не ми пречи да запазя място.Капаро не трябва и само да се знаят колко хора горе долу ще сме.Ей това му е добре там.ААа и час предлагам да кажете вие,аз само чакам  да видя колко ще са съгласните за гудис и датата и да се уточни

# 72
Здравейте всички  Grinning,
аз малко позачезнах, но пак ще пиша редовно вече.Колко много сте изписали още не съм дочела старата темичка. Mr. Green
Сега да започвам с поздравите / малко позакъснели  Embarassed /
Честит рожден ден на Гушанка!Много здраве, семейно щастие и късмет!
 newsm59
Честит празник на всички минирожденници!
Честит прощапулник и проходили крачета, Вивка, Петенце, Нюня и Пеперудка!
  bouquet

Вивка, много хубава питка си направила! GrinningБраво на момчето много хубава професия си е избрал! Grinning

Петенце, дано да спинкате спокойно в кошарата и да не ти се налага ти да го приспиваш всеки път. Много хубави снимки! Simple Smile

Галита, браво на вас, все така да спинкате.  Simple Smile

Илиндичка, пожелавам ти една нова кола да получиш за празниците и да си я караш с удоволствие! Grinning

Бръмбърче, честито първо зъбче! newsm47 Безболезнено зъбоникнене ви пожелавам! Hug

Росита и на вас безболезнено зъбоникнене.Много е неприятно иначе  Sad

Нелина, да оздравявате бързо и никакви болести повече! Hug

Пеперудке, честита спалня и скорошно преместване!  bouquet

Дес, дано не е нищо сериозно! Hug

Лика, чудесна идея за календара!Някакви изисквания за снимките, до 200 пикс. нали така.На каква тема да са горе долу или е без значение.
За срещата и аз  предпочитам да е на 3ти.

Лалева, доволна ли си от ДК?Браво за дънките, да смъкнеш бързо и останалите кг. Hug

DIVA_ORHIDEQ можеш ли да кажеш къде се намира, не мога да се сетя къде беше точно?

Ние сме добре.Ники все повече бърбори.Показва ни навън къде лае кучето / бау бау/ и бу-то къде минава..алармите на колите как пищят. LaughingВече стои стабилно на крачета, но се съмнявам скоро да проходи.Имаме нова играчка топка с формички/ от тези дето се пускат вътре/, от 2 м. съм му я закупувала и взеха че ни я подариха. ooooh!Сега се чудя какви играчки да му взимам, че ни предстои имен ден и куп празници още.Елха не съм украсявала, рано е още.Ние обикновено взимаме естествена елха, но май вече изкусвтена трябва да взема.Татко му от сега иска лего, камиончета и влакчета да му купува, но май му е рано още. Mr. Green

Това е засега от нас, като дочета предишната тема пак ще пиша. Simple Smile Надявам се всички да са добре, здрави и щастливи! Hug
Целувки от нас и приятен ден!  bouquet

# 73
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Здравейте, момичета!Тоя моя малчо, ще ме довърши да знаете! Докато дойде време за срещата, нещо чудно от мен да са останали само кожа и кости!
Цяла нощ бяхме, като скачени съдове и мрънкотещи, а най-лошото е че всичко продължи и след като се събуди. Преди малко заспа от изтощение и аз бързам да се разпиша!
Изивнете ме, че не пиша поотделно, но времето ми е ограничено!

За срещата
DIVA ORHIDEQ - аз съм напълно съгласна, да запазиш места, като за мен брой 3местенца /Алекс и аз, и някой придружител, за да мога да отразя събитието/. Ако трябва капаро - казвай да пращаме! Като резервираш, непременно питай за колко време, като часове, важи резервацията!
За час - като се има в предвид, че повечето ни дечица спят следобяд, мисля че е най добре да е сутринта, като предлагам час 10,30 - 11ч   

7of9  - както винаги точна и практична!!!
petence, 7of9 - благодаря ви!

За календара
Дайте да се разберем да ми пращате снимките до неделя включително, за да може в понеделник да имаме някаква яснота, колко дечица ще се съберат!
Пишете и колко броя ще искате!
Ако има някой, който иска отделен календар с неговото детенце, нека ми пише, за да се уточним!
Не мисля, че трябва да има тематика на снимките - просто си харесайте една и я пускайте.
За плащането - предлагам, първо да видим до къде ще я докараме с проекта - да го финализираме, да имаме точна бройка и чак тогава да ми пращате пари! Става и със пощенски запис и по банков път - на който както му е удобно.
За взимането - май за всеки ще е отделна уговорката, но ще го измислим. В краен случай имаме поща, с която за ден-два ще са пристигнали нещата до всяка точка на страната, а чужбина малко повечко.

Айде до скоро, че май пак се започва с ревовете!

# 74
Здравейте майчета Grinning
Като чета май не само у нас е бил купонът снощи ooooh! Няма смисъл да се повтарям,тя Лика го е казала Wink

Значи снимките до неделя - ОК,ще гледам да направя някоя новичка и пращам.
Разбира се че въпросът с плащането е важен,когато кажете ги даваме Peace
Петенце,ама как така ще зачезваш за неопределено време.Аааааа я да ти дават компа,неможе така да ни бягаш Naughty Браво на твойто синче,вече знае на колко ще стане.Сладурански снимчици bowuu

Орхидейче,ама ти от организационни дела нямаш време два лафа от твоите да пуснеш бе душе Joy
Аз съм ЗА каквото определите,и ще направя всичко възможно да дойдем на срещата.

Честито на Бети и на Диди (от вчера, че пропуснах)!Красавици голеееееми да порастнат! Hug

Хайде лека и спокойна вечер на всички Peace

Общи условия

Активация на акаунт