💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 5/

• 33 858
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Още един сериал с Керем започва скоро в Испания по divinty , същият канал, по който даваха SCK.
От сайта им
Нови илюзии и страхове от миналото се преплитат в сюжетната линия на „В сърцето на града“, сериал, който събира Керем Бюрсин в звездния си актьорски състав , който постигна международна популярност с ролята на Серкан Болат в романтичната комедия „Любовта е във въздуха“ и Лейла Лидия Тугутлу('Сладко отмъщение'). Действието започва, когато Али, привлекателен член на екипажа на товарен кораб, станал свидетел на убийството на майка си в детството си, е принуден да слезе в Истанбул, родния си град. В турската столица съдбата му ще се пресече с тази на Дерин, чаровна танцьорка, в която ще се влюби от пръв поглед. След тази красива жена, Али ще се потопи в приключението на живота си, в което любовта ще го накара да се свърже отново с Истанбул, град, който той смяташе за част от миналото си.

# 166
Нова снимка

https://www.instagram.com/p/CejS0HUDDxe/

Flowers Hibiscus Дилеми, абстрахирай се от шапката и се съсредоточи върху усмивката. Satisfied

# 167
  • Dupnica
Flowers Four Leaf Clover Здравейте приятели! Моят поздрав е от Мечо Пух - любимо и точно! Heart

Благодаря Ви за споделеното и сътвореното от Вас.
Sparkling Heart Специално за Дилеми - преговора,който правиш за нас е повторението,което винаги можем да видим на бързо и да се полюбуваме на момента. Страхотна си и уважавам безкрайно труда ти.Не винаги успявам да съм на линия, но в късните часове винаги чета! Flowers Jack O Lantern
Поли, права си - беше необходима почивка и в личен и в тврочески план за Керем и Ханде. Все още съм и аз във филма и не се отърсвам от този сериал. / сигурна съм, че ще са ми доста странни с други партньори, но това е кариерата им/
Дано да ги видим в друга роля не само като рекламни лица. Stuck Out Tongue

Пожелавам Ви прекрасен ден с любими приятели и до довечера! Чака ни началото на 2/4 епизад Gift Heart

# 168
40М+ на еп. 1 в Ютуб Trophy Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

# 169
Керем и Ханде в Туитър Heart

https://www.newsfindy.com/kerem-bursin-ve-cem-bolukbasindan-bmw- … mansi-6197-haberi

"Като представител на Borusan Otomotiv в Турция, BMW продължава да празнува 50-годишнината на марката BMW M с вълнуващо и спиращо дъха видео съдържание.
Националният състезател Джем Бьолюкбаши, който сяда зад волана на BMW M8 Competition Coupé , е придружен от Керем Бюрсин в съдържанието, подготвено за акаунтите на марката в социалните мрежи .

Марката M, създадена от BMW за производителни автомобили, празнува своята 50-та годишнина и любителите на автомобили споделят това вълнение. В тази посока видеото, споделено в Instagram страницата на BMW Турция, привлече голямо внимание за кратко време. Моментите, в които националният състезател Джем Бьолюкбаши и известният актьор Керем Бюрсин заеха волана на BMW M8 Competition Coupé, един от най-мощните автомобили в продуктовата гама на BMW M , бяха публикувани като Instagram Reels".

# 170
# 171
  • София
Мама Чийдем е харесала последната реклама на Керем.

# 172
Здравейте Purple Heart и аз гласувах с Да защото с моята дъщеря го гледаме отново макар и тя да е гледала доста части от него сега иска да го гледа с българско аудио
Ханде напук на всички нейни "доброжелатели"напредва

и едно хубаво откасче
https://twitter.com/gitmehandemiyyy/status/1534872499032403968?s … FIYKFCoEs470MVxWA

# 173
Боже колко са сладки в влюбен  си
https://twitter.com/i/status/1534881942029615104

# 174
В очакване на еп. 4 Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 175
Интересна статистика от инстаграм, вижда се като влезеш в профила на Керем --> относно този акаунт --> акаунти със споделени последователи

А Мави май ще става лице на марката "Мави". Joy

В очакване сме на епизода. Nature Sparkles
Спойлер от мен. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 176
Ново стори от Керем Wink

Wink

# 177
  • София
2-ри оригинален нормален епизод Grinning

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 23:50 от Dilemi

# 178
Гледате ли епизода Stuck Out Tongue Winking Eye
Малко са клъцнали при превода една ключова реплика.
Вместо "мразя те, Серкан Болат" и "чувствата ни са взаимни, госпожице" са предпочели да е просто "мразя те" и "чувствата ни са взаимни". Прозвуча ми странно.

Сцената в офиса и подписването на договора 🔥
Има ли точка, към която да се придържаха Satisfied

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 22:08 от Margarita N.

# 179
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Гледайки филма със дублаж, установих, че на турски няма как да сътворя едно изречение, но от толкова гледане със субтитри, сега на мен ми се въртят в главата, отделните ключови фрази на турски.Joy Joy Joy

С две думи, оригинала си е оригинал, надявам се да свикна с тези гласове, но за сега не мога, много ми е странно. Blush
Мело предложи на Еда да затворят дюкяна и да отидат на психолог, но като се замисля и аз съм за там. Joy

Общи условия

Активация на акаунт