💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 5/

• 33 852
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение, положителни емоции и усмивки Wink

# 151
Добро утро! 💖
Желая Ви прекрасен и ползотворен ден!

Списание Hawa Arabia също включва репортажа и снимките на Ханде за Vogue в своя брой 😍

Продуцентката на СЧК поздравява Ханде и Керем за успеха на сериала по платформата HBO

# 152
Добро утро!
Приятен и ползотворен ден и от мен!

# 153
Stuck Out Tongue Winking Eye Ех, че сте ранобудни.
Скрит текст:
Успях и аз да изгледам епизода днес. Удоволствие беше да си припомня тези моменти. Heart Eyes

Серкан: Чуй, каквото и да става не говори, не оспорвай нищо, само се усмихвай! Ясно?
Еда: Не разбирам.
Серкан: Хубаво. 🤣😂🤣
Серкан:Търсих те навсякъде.
Еда: Провери ли в обредната зала? Отивам да проверя дали съм записана. 🤣

Какво каза Еда във вчерашния епизод, че никога вече нямало да действа импулсивно, а какво стана на финала на този? Joy
Марги , гледа ли го? Оправи ли си пропуските, няма да спра да натяквам, срамота да не гледаш 1ви епизод. Joy

Едно гифче от мен Heart Exl

Да, Мики, все отлагах, но поправих грешката най-сетне Joy Никак не е лош епизода. Даде отговор на някои от въпросите ми, например как се стигна до целувката на финала, а Еда с приятелките, Дженк и Карла се озоваха на същото място, където е и Серкан с екипа...
Посмях се докато с Дженк провеждаха разговор, той ѝ казва, че иска да се разделят, а тя чула-недочула отговаря ДА Satisfied Очакваше предложение за брак, Мело я подготви Satisfied

Пък робота и нас, най-невярващите в любовта от пръв поглед е способен за миг да ни хвърли в размисли.Heart Eyes
Такава загриженост в самолета, обгърна я с толкова нежност, на която самият той не подозираше, че е способен..
А после на плажа усмивката, с която се събуди Еда и той ѝ отвърна Heart Eyes Разтопих се.

Така и не разбрах как стават тези гифчета с преходите, но много ги харесвам. По възможност споделяй по-често. Kissing Heart

# 154
Междувременно имаме нова реклама на БМВ, но този път не ме грабна. Видя ми се статична и по-малко персонализирана в сравнение с последните две. Можеше да се измисли нещо повече при положение, че имат и Чем, който е състезател от Формула 2.
Чарът спасява 😍😍😍

Рекламата не е лоша. БМВ рекламира БМВ.
За мен предните реклами бяха партньорство на БМВ и Керем Бюрсин и по ми харесваха. Дори предходната реклама бих я определила като БМВ представя Керем Бюрсин, който харесва БМВ и е най-добрата. JoyJoyJoy

# 155
Сними, предишната реклама наистина беше за Керем. Успяха в малък клип да представят всички негови хобита. За мен обаче номер едно си остава рекламата с момченцето, което играе малкия Керем, пътуващ с баща си в естествено по - стар модел БМВ. 😍

И добро утро от Керем 😀

Ханде с обеците от марката JCM London

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 09:28 от Анонимен

# 156
# 157
Добро утро, прекрасни!

Благодаря, mikipoli, за новата тема, топла и уютна! Благодаря и на вас, момичета, че я правите разноцветна и красива!
Да бъде спокоен пристан след тежките, изпълнени с напрежение дни!
Благодаря за всичко публикувано, споделено, преведено. Научавам новостите от вас.
Благодаря, Dilemi, за поредния преговорен епизод. Оценявам труда ти.

"Ако един ден ти се доплаче, обади ми се!
Не ти обещавам, че ще те накарам
да се смееш, но мога да поплача с теб.
Ако един ден искаш да избягаш, обади ми се!
Не ти обещавам, че ще те помоля да спреш,
...но мога да бягам с теб.
Ако някой ден не искаш да слушаш никого,
обади ми се и ти обещавам, че ще мълча.
Но ако някой ден се обадиш и никой не вдигне,
ела бързо при мен, вероятно имам нужда от теб..."
  За приятелите ... с любов! Flowers Four Leaf Clover

# 158
  • София
Привет момичета с пожелания за един лек и ползотворен ден. Мечтайте си и бъдете добронамерени. Мечтите много често се сбъдват. Нека и вашите да се сбъднат.

Феновете са невероятни. Обичам техните оригинални хрумки.
 Ако имате клаустрофобия от нещо, записвайте си час при Керем, момичета. 

# 159
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus Relaxed

Бабче, губеше се напоследък с коментарите. Flowers Hibiscus
Свикнала съм с вас и ако някоя не се отбележи започвам да я мисля.

40 милиона прегледа на първи епизод в Youtube. Trophy

https://www.youtube.com/watch?v=14enyXXZrrU

# 160
Добро утро , пчелички. Animal Bee
Страхотно е да влезеш тук и да видиш толкова прекрасни постове със снимки, пожелания, стихове и новини. Hug

Марги - "не е лош епизода", това ли ще кажеш само? Ок, знам, че не си по похвалите, затова те оставям, няма да те тормозя повече. Joy Поне го изгледа, една малка победа за мен, от колко време съм ти казала да поправиш тази грешка! Stuck Out Tongue Winking Eye

Сними, много добре си описала рекламата БМВ представя БМВ, докато в предходната сякаш БМВ представя Керем Бюрсин и как БМВ се съчетава с неговия живот, хобита, възприятие за живота. Много ми беше харесала и на мен предходната реклама, писах и тогава, че изглежда истинска , достоверна, вкарвайки тези малки детайли за Керем, които само феновете му знаят. Heart Exl

Мирка, много хубаво клипче с Ханде си споделила, хареса ми. Sunglasses

Бабче Hug , позабави се нещо този път да се запишеш в темата или просто ние много писахме, гледам , че сме на 11стр за 2 дни. Scream

Гери, благодаря за споделените новини! Още дълго ще има да се говори за SCK. Според мен тази почивка, която си направиха Ханде и Керем беше правилна и здравословна, както за тях в личен план, така и от професионална гледна точка. След сериал с такъв голям успех трябва да се даде време и на зрителите, да могат да ги възприемат в нови роли. Аз все още не знам дали ще ми се получи. Joy

Линде, де да се лекуваха всички болести така! Като на филм си го направиха тогава, но много хубава сцена беше, една от любимите ми. Heart Eyes

Приятен и успешен ден ви желая!

# 161
  • София
Привет! Grinning Лек и спокоен ден ви желая! Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз вече съм във 2-ри сезон!
преди една година 🥹 09.06.2021

Вторият сезон започна с невероятен епизод и най-накрая видяхме нашата "Черешка", която не напуска сърцата ни от този ден. https://twitter.com/ElisabettaCari4

https://twitter.com/i/status/1534780388454944768   керем и мая

Blue Heart
Скрит текст:
https://twitter.com/BaratteNathali1
Тази двойка гарвани са заедно от 12 години. Тя си счупи човката преди 8 години при сблъсък с кола и вече не може да се храни... Той търпеливо я хранеше и никога не я изоставяше... Всяка година имат бебета и тя е добра майка.

# 162
Видях вчера, че още 2 птиченца се записаха в темата, но покрай преговора и епизода, забравих да ги поздравя.
Сиси Hug, Азисия Hug , радвам се, че се разписахте и че темата ви допада. Изобщо не е важно всъщност дали първият пост е хубав, темата я правим ние. Heart Exl

Откраднах си от Слънцето вчера списъка на потребителите по азбучен ред и гледам , че ми се губят в новата тема...Аквамарин, nrgmama, Мира, s..v, Сезария...надявам се, че сте добре и ви очаквам и в тази тема. Stuck Out Tongue Winking Eye

Вече си преброих пиленцата и мога да си ходя. Joy

# 163
Ханде Ерчел: "Не спрях да мечтая"

https://www.numberone.com.tr/2022/06/08/hande-ercel-hayal-etmekten-vazgecmedim/

"Ханде Ерчел, която започна актьорската си кариера с телевизионния сериал Güneşin Kızları, който остави своя отпечатък в един период, а по-късно взе участие в много телевизионни сериали, излезе на преден план с интервютата и позите, които даде за списание Elle. Докато красотата на Ерчел очарова феновете, дойдоха много коментари.

Актрисата, която се самоусъвършенства през годините, е не само едно от незаменимите имена в сериалната индустрия, но и не слиза с красотата си.

Звездата на Ханде Ерчел, която се превърна в едно от търсените лица на списанията, продължава да блести." Nature Star2

"Телевизионният сериал Sen Çal Kapımı, с участието на Керем Бюрсин и Ханде Ерчел, наскоро започна да се излъчва по канала на HBO Max в Латинска Америка. Сериалът за последно се класира на #1 в списъка на HBOMax Топ 10 в Латинска Америка.

https://www.tvdunyasii.com/sen-cal-kapimi-latin-amerikada-zirvede/

# 164
Мики, попарих ти очакванията. Joy Вярно е. Не обичам да хваля, нито да ме хвалят, с вратата влизам през повечето време и вместо вълшебни думички използвам паразитни. Минавам с оправданието, че друга не мога да бъда и си продължавам в същия дух Satisfied А вие отдавна сте го приели всичко това за нормално...
След фотосесия, реклама, интервю реакция също няма Satisfied Не е от безразличие, не ми ли идва отвътре не коментирам...

Какво да кажа още за епизода - динамичен, ненатоварващ... В очакване сме на следващия. Stuck Out Tongue Winking Eye

Считай за достатъчно показателно, че го нарекох сериала веднъж "тиха лудост". Според моя речник това е голяма похвала. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт