💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 5/

• 33 847
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Серкан. Какво е това?

Серкан. Какво е това?

Няма нужда от думи... Очите казват всичко. Изненада...шок...съмнение...страх...надежда...
Прекрасно изиграно от Керем и Ханде! Браво!

Не бих могла да го кажа по-добре.
Позволявам си да цитирам пост на s...v   # 2861 май 2021, 14:25 ч.

"Успях да "прочета" всички преминаващи чувства по лицето на Еда: очудване, невяра, шок, разочарование от насподелянето, болка, съпричастност, приемане, решителност. В същото време: съжаление и вина от Серкан, че не е споделил тъмнината в която се намира. Безнадежност. И силата на съзнаването, че животът е сега, в този момент. Безмълвният вик на душата му: - в тази пустота, в тази тъмнина, ти си моята звезда, ти си моята светлина, ти си моят живот, ти си всичко, което искам и от което се нуждая."

Момичета, Heart Eyes
Това беше последният епизод от сезон  2020/2021 година. Sunglasses
Ние няма да имаме ваканция, продължаваме следващата сряда, 40 епизод! Grinning

Свършихме преговорът на епизода, за да имате достатъчно време да си поемете дъх до началото на серията по телевизията!  Stuck Out Tongue Winking Eye Приятно гледане! Sunglasses

# 136
Тази Пюрен на краставичар, краставици тръгнала да продава. Joy

Еда и компания такъв стаж имат от Айфер, че номера няма как да мине, но пък се забавлявах от сърце с всички.

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 22:02 от Sisi*9

# 137
Дилеми Kissing Heart
Чудесни думи ни припомни на s..v , винаги е било удоволствие за мен да чета постовете й. Съвсем скоро я видях пак в темата, мисля че покрай рождения ден на Керем. Ти също много добре боравиш с думите. Поста на s..v ми звучи като нещо, което би написала и ти. Heart Exl
От другата седмица семейство Болат се увеличава. Heart Exl

# 138
Започва 3 еп. по бтв Лейди Wink
Купонът продължава .... Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

# 139
  • София
Тази Пюрен на краставичар, краставици тръгнала да продава. Joy

Еда и компания такъв стаж имат от Айфер, че номера няма как да мине, но пък се забавлявах от сърце с всички.

Само чистата душа Енгин попадна в мрежите на Пюрен, но Пъръл бързо го извади от нищото, щтракна му няколко пъти с пръсти, удари му няколко шамара и готово! Grinning

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 22:58 от Dilemi

# 140
Дилеми, най-интересните моменти от сериите ни поднасяше, диалозите, собствените ти размисли и като бонус - песните. При гледането в реално време съм пропуснала превода на тази от 39 еп. Ех, какъв текст...
Радвам се, че ни откри, Дилеми. Някъде към 9-10 епизод ли е било, не помня вече...
Като на шега започна преговора, а ето ни сега в края на сезона...

Пускам БТВ Лейди. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 141
Керем продължава да е активен в Туитър Wink

Gift Heart

# 142
  • София
Дилеми моите адмирации. Отново прекрасен преговор.
Чакам с нетърпение втори сезон. Той ми е любим с участието на малката Черешка.

Керем само с поглед разсъблича...

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 22:32 от БлагаВест

# 143
Голяма красота са тези двамата. Две години по-късно пак гледам и залепвам за екрана. Sparkling Heart

Кой ще я повтори тази химия? Sparkling Heart

# 144
Dilemi благодаря за чудесните преводи, страхотна си. Мъчно ми е за Серкан кой знае какви мисли минават през главата му когато знае че е болен а тъкмо си върна Еда и са заедно, горкия.
Нова от сладката Мая

Керем

Неустоима Ханде

# 145
Успях и аз да изгледам епизода днес. Удоволствие беше да си припомня тези моменти. Heart Eyes

Серкан: Чуй, каквото и да става не говори, не оспорвай нищо, само се усмихвай! Ясно?
Еда: Не разбирам.
Серкан: Хубаво. 🤣😂🤣
Серкан:Търсих те навсякъде.
Еда: Провери ли в обредната зала? Отивам да проверя дали съм записана. 🤣

Какво каза Еда във вчерашния епизод, че никога вече нямало да действа импулсивно, а какво стана на финала на този? Joy
Марги , гледа ли го? Оправи ли си пропуските, няма да спра да натяквам, срамота да не гледаш 1ви епизод. Joy

Едно гифче от мен Heart Exl

# 146
  • София
There's no better  (Няма по-добро)

# 147
Дилеми, огромно благодаря за преговора. Вашите преговори поддържат все още живи приключенията на Еда и Серкан.

Тъкмо свърших да гледам трети епизод от СЧК. Толкова много любими моменти: грижовния робот в самолета, първите дълбоки погледи под звездното небе на плажа и за десерт епичната целувка. Все още ги гледам със същите вълнение и трепет, както и преди две години.

Междувременно имаме нова реклама на БМВ, но този път не ме грабна. Видя ми се статична и по-малко персонализирана в сравнение с последните две. Можеше да се измисли нещо повече при положение, че имат и Чем, който е състезател от Формула 2.
Чарът спасява 😍😍😍

Иначе виждам, че Антонио Бандерас, е харесал публикацията на Керем в Инстаграм с рекламата 🤩

И за леко нощ и за хубави сънища - любимото фенско творчество ❣️

# 148
  • София
Една фенка  е изпратила на Керем едно много оригинално послание. Какво ли не прави несподелената любов.

https://twitter.com/bateaminhaporta/status/1534484986153385985

# 149
Промоционалните филми на Disney Plus с имена като Halit Ergenç, Şahan Gökbakar, Gülse Birsel, Yılmaz Erdoğan, Ata Demirer, Pınar Deniz, Burak Deniz, Eda Ece, Demet Özdemir, Hande Erçel и Can Yaman също ще бъдат в ефир към края на седмицата. (от Бирсен)

Известната турска актриса Филиз Акън е коментирала последната публикацията на Ханде. И преди съм засичала нейни коментари , фен е на Ханде Stuck Out Tongue Winking Eye
Бихме искали да ви видим в нов проект, който харесвате @handemiyy

"Не искам много от живота. Просто искам да знам, че опитах всичко, което исках, имах всичко, което можех, обичах това, което си струваше и загубих само това, което никога не беше мое." Пабло Неруда

Лека нощ и сладки сънища! Nature Dizzy

Общи условия

Активация на акаунт