💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 5/

• 33 869
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Привет, момичета!
Много хубави постове прочетох следобед Heart Eyes

mury9, бабче, мики, линде, миси. Flowers Hibiscus
описвате и моите ups and downs настроения. Каквото е писано, ще се случи, каквото им е драснато на Керем и Ханде, ще се сбъдне, въпреки, че като съвременни модерни хора непрекъснато твърдим, че всеки сам създава и "кове" съдбата си.Толкова хора непрекъснато искрено им изпращат положителната си енегрия, съпричастност, пожелания и подкрепа,   А знаците на Вселената... ще видим какво ще се сбъдне. Grinning

Скрит текст:
А новият сериал на Айше Кутлу, който коментирате
запазих си линка, който Мики сложи, но почти сигурно сега няма да го гледам.
Че май и в бъдеще. Grinning
Може да ви стори странно, но SCK e едва вторият сериал, който гледам и ме провокира да споделям мнение. Първият беше преди 10 години /Fatmagül'ün Suçu Ne?/ Интересуваше ме по-скоро проблемът с насилието на жени в Турция, насилсвените бракове и т.н.
Малка корекция: Mask След това, по инерция, започвах да гледам следавщия сериал, който се обсъждаше в темата , /Kara Para Ask/, но не ми харесваше фабулата и почти нищо не помня от филма Neutral Face  дори не си спомням дали до изгледах до края. Затова и в началото не си спомних!  

По въпроса за клишетата, които се използват при правенето на  филми и сериали - та всичко в животите  ни е клише,  вече преживяно от някого, някъде, някога. Почти няма в живота на болшинството от хората нещо уникално, изключително. Но за всеки отделен човек, това което му се случва и преживява  си е единствено, неповторимо и уникално. Та няма как да няма при писането на сценарии и правенето на филми повторения на случки, жестове, любови, омрази. Важното е как ги пресъздават отделните актьори. Някои не ги харесваме и бързо ги забравяме, някои ги помним дълго, дълго, даже завинаги. А някои ни завладяват толкова, че ги имаме едва ли не за близки, познати, вълнуваме се и ни е  грижа какво се случва с тях, и даже се влюбваме с любовта им. Purple Heart

mury9 Flowers Four Leaf Clover бързо,  леко и успешно да минава.

Последна редакция: нд, 19 юни 2022, 00:06 от Dilemi

# 601
Здравейте! Flowers Hibiscus

mury9, надявам се да го преодолеете успешно.

Прочетох ви коментарите за сериала и не съм сигурна дали ще си пусна първи епизод. Satisfied Много ме разглезиха Ханде и Керем и след тях нищо не мога да си харесам.

Още кадри от Мадрид

# 602
mury9, Flowers Four Leaf Clover

феновете творят, след последните събития ... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 603
Дилеми, значи след още 10г ще загледаш трети турски сериал. Stuck Out Tongue Winking Eye
Изненада ме , но определено не си единствената, която е гледала малко турски сериали. Преди сме го обсъждали, повечето бяхме нови потребители във форума или стари потребители, които с години не си бяха ползвали профилите (като мен Joy). Аз съм гледала доста сериали, но само още 2 сериала ме бяха впечатлили толкова, че да ги обсъждам в бг мама.Stuck Out Tongue Winking Eye Но и то беше едно обсъждане..неособено активно. Възродих си и туитъра, заради Ханде и Керем, зимен сън спеше от 2010 година. Joy Не знам изобщо как ще се отказвам от тази пристрастеност -  към тях, към вас, към темата. Когато му дойде времето, ще го мисля. Joy

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 21:13 от mikipoli

# 604
Привет, момичета!

Нося ви интервю на Ханде Ерчел от 2015 г.
https://www.cnnturk.com/kultur-sanat/rolu-almak-icin-5-kilo-verdim?page=1 .
"Ще продължи ли рисуването след училище или актьорско майсторство? - Ще действам. Това беше най-голямата ми мечта, защото... Но също така искам да отворя работилница и да обуча няколко студенти в бъдеще. В бъдеще ще бъда актьор с работилница."

"Между другото, вие участвахте в Мис Чиливалитон на света, проведено в Азербайджан преди три години и заехте второ място. - Беше чисто младежки ентусиазъм. Честно казано, не ми харесва, когато го попадам от време на време. Защото това не е приоритет в моята история, по моя път."

# 605
# 606
Дилеми, аз също не съм гледала турски сериали. Перла със Сонгюл Йоден и Къванч Татлъту, по няколко епизода от Мелодията на сърцето, Слънчеви момичета и Сезони на лалето. Скромно! Satisfied

Между другото Сонгюл е много активна в профила на Ханде. Харесва снимки и коментира редовно, даже на последния пост. Явно поддържат добри отношения.

Flowers Hibiscus

Днес стават 7 години от старта на Слънчеви момичета. Първият турски сериал с над 1 милион туита.

Flowers Hibiscus

# 607
# 608
Ново от Мая

Ханде

# 609
  • София
На Дисней вечерта попитаха Ханде кой герой иска да изиграе и тя отговори "Малефиз" - Господарката на злото. Много ще ми бъде интересно да видя Ханде в такава роля.
Гледам това нейно бижу и виждам прилика с Малефиз.

Последна редакция: нд, 19 юни 2022, 00:01 от БлагаВест

# 610
Какво е да си посланик на марката на Disney Plus Türkiye?

"Честно казано не мога да го опиша, защото когато го чух за първи път, когато имахме тези срещи за първи път, вече имах това вълнение. То е нещо, което никога не свършва и съм невероятно горда, че съм тук в такова сътрудничество."

https://twitter.com/maktubedser/status/1538232510450221056

Лека нощ! Nature Sparkler

# 611
  • София
Уау, уау, уау... Красив злодей...

Цитат
Тя ще бъде страхотна в тази роля ♥️ и има прилика с Анджелина Джоли, така че тя наистина се вписва в този герой. Искам да я видя в различен герой, така че се надявам да я видя като злобна или ако не, героиня злодейка би го направила...

# 612
Още една Злодеида от феновете Stuck Out Tongue Winking Eye

Да играеш отрицателен персонаж си е голямо предизвикателство , но било много забавно , поне така казват актьорите. Stuck Out Tongue Winking Eye

И още фенско творчество

"Предразсъдъците са бреме, което обърква миналото, заплашва бъдещето и прави настоящето недостъпно."– Мая Анджелу

Лека нощ Nature Dizzy

# 613
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Wink

Sparkling Heart

# 614

Ех, Линде, love001
с маргаритките винаги докосвате най-най-тънките струни в душата ми.

Поетесите вървим в комплект - аз със Слънцето, Бабчето с Мики. В кръга на шегата, но отстрани така ми изглежда Joy

Мъри Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт