💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 5/

• 33 870
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен съботен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 586

Гледах епизода снощи, но точно за тази сцена не им запомних думите, а  имаше закачка някаква 😂😘
Серкан пита нещо от сорта: Няма ли веднъж да не задаваш въпроси, да не търсиш взаимност и просто да кажеш "да". А тя, кратко и ясно - "не"😆
Мики, маргаритките напоследък сами те намират. 😘🤣 Ще ти върна жеста скоро, като цъфнат в моята градинка ще показвам.😜

Благодаря за всички преводи и това, че отделяте от времето си за нас, неразбиращите 🙃🌺
Ами нарича се личен живот... Любимците ни имат право на избор дали ще правят демонстрации, ще се прикриват, ще гримасничат или ще отговарят двусмислено и ще подвеждат напористи журналисти и фенове... Прекрачват се всички граници и си припомних защо от актьорите се интересувам предимно докато ги гледам в конкретен сериал без да се задълбочавам, а после идват следващите...
Реално без да има проблем в медийното пространство ще създадат такъв 🤨 Но на подигравателното отношение като се отвръща с такова, само че по деликатен начин както Ханде в случая - ами всичко е точно. Кой аджеба има полза или вреда от това дали даден човек е с някого или не е. Не за Стефани и Керем, Керем и Ханде, Ханде и Каан или Каан с някоя нова и безизвестна. По принцип. Едни и същи въпроси, различни жертви. Това е. И се повтаря отново и отново 😆

# 587
  • София
Марги  
Това е за теб, поливай ги редовно.

"Някои хора обичат да бъдат воайори. Хората са устроени така, че трябва да знаят всичко. Разликата е само, че някои хора са пристрастени към това. Няма нищо лошо да погледнете светещия прозорец на красивата съседка късно вечер, но не е нормално, ако стоите по цял ден с бинокъл в ръка, дебнейки момент, в който да я видите гола."

ХанКер ни показват това, което искат. Като тези прекрасни снимки от Малдивите.

Но има моменти, които искат да си задържат само за тях. Сами да си изживеят любовта. Но винаги се намират воайори, които без позволение ги снимат и публикуват. Като тези снимки отново от Малдивите...

Точно заради това, те бяха принудени да скрият личният си живот. Нека да им се радваме на професионалните изяви. Другото те ще решат, кога и колко да ни покажат.

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 12:14 от БлагаВест

# 588
Здравейте Animal Bee късно стана за "добро утро" Joy

Марги, много закачки имаше във вчерашния епизод ,имаше хумор , интелигентен хумор. Stuck Out Tongue Winking Eye А финалът бяха думите на Серкан "Каквото и да направя, все е недоволна" 😂

Нова снимка Nature Fire

От Керем снощи

Никой на никого не е длъжен в този живот. Дори децата не са длъжници на родителите си. Не можеш да живееш според нечии очаквания. Най-важното е ние да се възприемаме такива каквито сме , да обичаме първо себе си и после останалите. Щастието е вътре в нас. И двамата ми се виждат щастливи в момента. Какво и кой ги правят щастливи за мен не е толкова важно. Sunglasses

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 13:39 от mikipoli

# 589
Здравейте хубави почивни дни Purple Heart
едно клипче от Анталия за прекрасно настроение
https://twitter.com/foreverhandemiy/status/1537936628634640384?s … UqPq7qEmpV5-SUnnw

Армандо Сандер Фабре е последвал този профил

# 590
  • София
Привет в ранния, мързелив, съботен следобед . Heart Eyes

Вярата е да вярваш в това, което не виждаш, наградата на тази вяра е да видиш това, в което вярваш Heart
https://twitter.com/dima_did

Анталия! Ах, тези вълнуващи, луди, страстни,  незабравими средиземноморски нощи! Grinning

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 16:06 от Dilemi

# 591
Здравейте, прекрасни!

Днес времето е хладно и дъждовно,
да не надникнеш в темата - греховно,
но разговорът днес е спрял,
потокът новини замрял.
Събота е време за отмора,
за семейството и двора.
Кой на фитнес, кой на йога,
трети са на излет , сред природа.
Бабка къщата оправи,
питка да замеси не забрави,
сложи късчета месо и зарзават в гювеча
и към дивана се повлече.
Пак в темата надникна
весела и радостна възкликна:
Миси, Марги, Блага вест, Поли, Сани и Дилеми
са се появили.
Темата отново оживява
като пчелен кошер зажужава.

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 16:31 от бабче-mp3

# 592
На мен една мисъл не ми дава мира от няколко дни... Гледам Ханде и Керем усмихнати и весели на снимките, всеки със своите собствени емоции и ангажименти... Някой тук каза, че е греховно да се забрави такава любов... Други вярват, че тя все още е налице... Трети категорично я отричат...  Е, знам, че сега може да настръхнат всички със словесни копия срещу мен, ама... прежалила съм се... IllIll Не знам дали ви направи впечатление как в едно от интервютата на Керем, когато му зададоха въпрос за Ханде, за секунди видях промяна в цялостната му визия и физиономия... Някак си му се смъкна чаровната усмивка и лицето му придоби тъжен, отчаян и сломен вид... Не мога сега да открия видеото, но на мен това ми направи огромно впечатление... И си мисля - как реагираше Керем, когато му задаваха въпрос за Ханде преди, неуспявайки да скрие задоволството и светналите си очи, опитвайки се да скрие разцъфтяващата усмивка на устните си, и как реагира в това видео... Вие забелязахте ли тази част от заснетото? Не ме разбирайте погрешно... Сигурно най-много аз бих желала двамата да са запазили отношенията си, дори и скрити от нас, с превес на неприкосновеността им.. Но понеже стана въпрос в други постове как приятели на Керем последвали Ханде наскоро и ...   хипотезите пак взеха да излизат наяве , та се присетих за тази реакция на Керем... Странна ми се стори...

# 593
Бабче, прекрасен стих ти сътвори
и настроението ни подобри. Stuck Out Tongue Winking Eye
След няколко дни на голямо вълнение
Ханде и Керем пак ни оставят в неведение.
Чакаме новини от тях да получим,
за новите проекти всичко да разучим.🧐
Гледам, че финалът на темата се задава скоро
и новата къща аз оправям и подреждам, всичко да ви е готово.
Hug

Успях да изгледам първи епизод на "По-красива от теб". Ще оставя мнението си в спойлер.Blush
Скрит текст:
Хареса ми първи епизод. Изгледах го без да превървам нито секунда с мишката, така че може да се отбележи като успех. Джемре е страхотна, много ми хареса в тази роля, а героинята й Ефсун ще е истинска бомба, отново много силен женски персонаж е създала Айше. Историята се завъртя интересно около главните герои , темата за пластичната хирургия също ми се струва интересна и актуална. Бурак Челик обаче нещо не ми допада, не мога да обясня даже какво е, добре си изглежда на външен вид, не е това, просто ми е някак.. скован? Актьорската му игра не ми допада нещо. А за героят му Емир какво да кажа - женкар, всяка вечер с различно момиче, усещам, че много ядове ще берем с него. Joy Хуморът беше чудесно премерен , май има един, който ще играе ролята на Ердем (пародиен образ), но в първи епизод нямаше много реплики и не мога да преценя още . Joy Препоръчвам да погледнете и вие първи епизод. Blush

mury9, радвам се да те видя в темата. Hug Да, сещам се за коя реакция говориш, преди това , когато Ханде я питаха за него, тя пък си наместваше очилата. Joy Мнението ми беше, че и двамата са наранени от края на тази връзка и не им се говори изобщо. Всеки е обиден на другия поради някаква причина. Така си мислех, но не знам, последните събития са съмнителни. Thinking

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 16:46 от mikipoli

# 594
  • София
Бабче, как ги редиш тези прекрасни рими? Голям талант си.
Радвам се, че в темата си имаме няколко поетеси, които се редуват и я правят уникална.

Всяка прилика с действителните лица и събития не е случайна.

Форумът в Туитър от снощи жужи. Керем също се включва много активно в дискусиите. Сутринта за последно е писал в 4:00 часа, като ни е пожелал лека нощ и хубав ден!

А днес се е включил в Spotifi любимото място за слушане на песни от Ханде.

И невероятните попадения на всички, които обичат и вярват в ХанКер.

Армандо наистина е станал почетен член на форума ᴀşk ᴠᴀʀ ʜᴀɴᴋᴇʀ=
Какъв е този интерес и какво го привлича там?

# 595

mury9, радвам се да те видя в темата. Hug Д

Не пиша, но ви чета старателно всеки път... Просто имаме сериозен здравословен проблем в семейството, което ми отнема възможността да пиша и коментирам често. Желая здраве на всички ви! Само и единствено това!

# 596
  • София

Всичко случващо се в последните седмици ми потвърждава отнова това, което винаги съм казвала. В моя живот съм свидетел на такива невероятни случки, събития и обрати, че надали човек някога дори си ги е представял. Разделени с месеци и дори с години хора отново се събират. И дори още по-силно се обичат. Затова има една много хубава приказка: "Никога не казвай никога".

Хубавите дни предстоят. Вярвам в това и както винаги отново го повтарям, Ханде и Керем са родени един за друг. Колкото и да се карат пак ще се сдобряват. Това, че новите му испански приятели са последвали Ханде, казва всичко. Те не я познават лично. Но явно знаят много повече от нас, относно това, какво се случва в живота на двамата.

Още един пример. Тези двамата, Йозге и Серкан, започнаха своята любов след един общ проект. Влюбиха се. Но не след дълго се разделиха. За да се съберат отново и след няколкогодишна връзка се сгодяват. Очакваме сватбата им. Винаги съм се радвала, когато двама души завършват връзката си с брак. Най-прекрасното нещо в живота е любовта.

# 597

Споделеното от mury9 за реакциите на двамата ни любимци при въпроси за другия,
    асоциира едно любимо стихотворение от Недялко Йорданов
 ·
УСМИХВАЙ СЕ...
Усмихвай се... На весел се преструвай...
Макар да ти изглежда безнадеждно.
В килера на Душата арестувай
Тъгата си.... Но погали я нежно.
Завий я топличко... Приспи я някак.
Вземи се във ръце... И покажи се...
Приятели и врагове те чакат
отвън... Да те разгледат.... Усмихни се!
Усмихвай се... Дори да е противно...
Объркани... Те нека да притихнат.
Сензация!.. Последно!.. Експлузивно!..
Той въпреки... Той се яви усмихнат.
Усмихвай се... Дори...Дори, когато
Душата ти от мъка боледува.
И вие отмъстително Тъгата
и в стаята ти през нощта нахлува.
Какво ти коства... Никак не е мъчно...
Опитай... Непременно... На почивки...
Кой беше казал... Всички твои бръчки
са все следи от минали усмивки.

Скрит текст:
И аз погледнах 1 епизод на "По - красива от теб"/ мисля, че правилно запомних заглавието/. Хареса ми - динамичен, леко хумористичен. На места ми идваше в повече високият тон, но го изгледах докрай. Но, като че  ли се върнах в един друг сериал, от преди няколко години, но така и не догледах, заради махленското в него. Та поне трима актьори от "онзи" сериал видях в този. Аз имена на турски актьори трудно помня, но съм добър физиономист. Ако ми остава време ще погледна и следващите серии.

И накрая искам да напиша няколко любими цитата от Ерих Мария Ремарк
" Любовта не трябва да се осквернява с приятелство. Краят си е край."

" Запомнете, рано или късно на всяка жена играта и омръзва , приисква и се да се влюби."

" Най - лошото чувство е разочарованието.
  Не е обидата, нито ревността, нито омразата.
  След тях остава нещо в душата.
  След разочарованието остава само празнота."

" Няма по - чужд човек от този, в когото си бил влюбен."

# 598
Мда... И аз да се изкажа за новия сериал, дело на сценаристката на "Почукай на вратата ми"...

Скрит текст:
Определено ми липсва излъчването на Ханде и Керем... Класата им, лекотата в играта им, непринудеността при пресъздаване на образите... Айше не може много да избяга от себе си, много сходни моменти и детайли виждам в сценария, колкото и различен на пръв поглед да е от Вратата... Моделите са почти еднотипни - бедно момиче на пръв поглед, родом от провинцията- сирак/полусирак, от другата страна богат ерген, професионалист в работата си.. Предишна травма в съзнанието на девойката, обща месторабота на двамата  по стечение на обстоятелствата в един момент... Внезапна целувка, гонене с кола посред нощ.... Спирам дотук, че ще отегча някого... Устойчиви модели, както се казва.. Странно, но не ми правеха впечатление, когато бяха изиграни от Ханде и Керем, защото бях увлечена от аурата им и забравих за сюжета, който също пресъздаваше устойчиви стереотипи... Някак си и визуално трудно възприемам актьорите в новия сериал на г-жа Кутлу, нещичко им липсва... Не бих казала, че е красота, а нещо по-важно - чар... Скучно играят, макар че се вижда, че се стараят.. Много бозав ми е главният герой... Е, и Керем е бозав, ама... Ама си е Керем! ...

# 599
Чааръ отговаря на Керем в туитър
Ние те обичаме повече Kissing Heart

mury9, и на мен ми липсваше химия , не ме омагьосаха от пръв поглед, но не съм и го очаквала. Сюжетът обаче не е лош и ми задържа вниманието. Да видим как ще са следващите епизоди.
Дано здравословните ви проблеми скоро и бързо се разрешат. Flowers Four Leaf CloverHug

Общи условия

Активация на акаунт