Добро утро, прекрасни момичета! 

късно стана за "добро утро" 
А финалът бяха думите на Серкан "Каквото и да направя, все е недоволна" 😂

Здравейте, прекрасни!

Не знам дали ви направи впечатление как в едно от интервютата на Керем, когато му зададоха въпрос за Ханде, за секунди видях промяна в цялостната му визия и физиономия... Някак си му се смъкна чаровната усмивка и лицето му придоби тъжен, отчаян и сломен вид... Не мога сега да открия видеото, но на мен това ми направи огромно впечатление... И си мисля - как реагираше Керем, когато му задаваха въпрос за Ханде преди, неуспявайки да скрие задоволството и светналите си очи, опитвайки се да скрие разцъфтяващата усмивка на устните си, и как реагира в това видео... Вие забелязахте ли тази част от заснетото? Не ме разбирайте погрешно... Сигурно най-много аз бих желала двамата да са запазили отношенията си, дори и скрити от нас, с превес на неприкосновеността им.. Но понеже стана въпрос в други постове как приятели на Керем последвали Ханде наскоро и ... хипотезите пак взеха да излизат наяве , та се присетих за тази реакция на Керем... Странна ми се стори... 

Хуморът беше чудесно премерен , май има един, който ще играе ролята на Ердем (пародиен образ), но в първи епизод нямаше много реплики и не мога да преценя още .
Препоръчвам да погледнете и вие първи епизод.
Да, сещам се за коя реакция говориш, преди това , когато Ханде я питаха за него, тя пък си наместваше очилата.
Мнението ми беше, че и двамата са наранени от края на тази връзка и не им се говори изобщо. Всеки е обиден на другия поради някаква причина. Така си мислех, но не знам, последните събития са съмнителни.

Д

Препоръчани теми