💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 5/

• 33 879
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Линде, нещо са те подвели в информацията. Там беше Дамла, помня , че я видях и на други снимки. Била е с Аслъ, с нея пристигнала, не с Ханде.

Скрит текст:
А тази снимка е от следващия ден 15.06, на рождения ден на Гюлсуну

Като ги гледам съвсем добре си се разбират. Почвам да си мисля, че тези слухове за смяна на агенция, изтичащ договор и т.н. са фенски измислици. Ако Ханде не я устройваха условията , едва ли щеше да стои толкова време в тази агенция. 🤷‍♀️
Да Поли, явно информацията е подвеждаща.

Ето още бижута сътворени от Ханде, взаимствани от обкръжаващата я природа. Прилича ми на Малдивите.

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 20:11 от БлагаВест

# 571
Ново последване от Керем и продуцента Емре Оскай.

Скрит текст:
През 2020 г. Емре Оскай открива собствена продуцентска компания, наречена "Sky Films", разположена в Истанбул. Sky Films е компания за продуцентски услуги, която произвежда съдържание на филми. Sky Films може да ви предложи услуги с висок стандарт с нашите опитни местни и международни екипи.

Oskay има над 15 години опит във филми, продукция, разработване на проекти и финансиране в Турция, Обединеното кралство и Европа. Кариерата му включва водещи роли в няколко продуцентски компании като управляващ директор, изпълнителен съпартньор.

По време на кариерата си Оскай е продуцирал, копродуцирал и продуцирал над 50 местни и международни игрални филми, късометражни и документални филми, заглавия, включващи: "Inflame" (Berlinale Panorama -SWSX), "Mustang" (Quinzaine des Réalisateurs, Оскар/номинации за най-добър международен игрален филм), Земя на Ной (Филмов фестивал в Трибека), Лейди Уинсли, Гостът, Незнам, Флаш устройство, Паскал, Сенки и лица, Невинност на спомените, „Ключовете на небето“, „Мама“, „Уважение II“, „Разкажи ми за своя мрак“, „Nezouh“ и „В добри ръце“.

Flowers Hibiscus

# 572
# 573
Започва излъчване на сериала и в Хърватия под името "Мирише на любов".

"Прекарайте лятото със световния хит "Мирише на любов" само по RTL!
Сериалът е истинско лятно лакомство, което благодарение на интригуваща любовна история, отличен актьорски състав и страхотна продукция прикова вниманието на зрителите по целия свят, а от 27 юни можете да го гледате по RTL!"

https://twitter.com/kerembrsnfans/status/1537850407669874688

https://www.rtl.hr/show/mirise-na-ljubav/ljeto-provedite-uz-glob … b8cb-f2a1ad7be56a

# 574
  • София
Гледам тези снимки на Ханде от Дисни вечерта и виждам една красива Богиня. И веднага в главата ми изплува онова любовно изпълнение от Керем на песента на Елвис Пресли.

Цитат
Ти изглеждаш като ангел,
Ходиш като ангел,
Говориш като ангел
Но поумнях
Ти си прикрит дявол

Прекрасно е това момче. Един невероятен човек.

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 21:16 от БлагаВест

# 575

Цитат
Ти изглеждаш като ангел,
Ходиш като ангел,
Говориш като ангел
Но поумнях
Ти си прикрит дявол
[/size]

# 576
  • София
Миси, невероятен фотошоп. Няма по-точно отражение на текста. Черно и бяло... Ангел и Дявол...

# 577
Започваме, всички на бТВ Лейди за поредния епизод Wink

# 578
Този път успях да гледам в реално време, много забавен епизод.
Серкан успя да изиграе Каан и да открие доносника. Всички се зарадваха много , а когато погледите на Еда и Серкан се срещнаха...

Получихме признание от Селин : "Знаеш ли кое е най - смешното, че аз си мечтаех за такъв Серкан, който ще изостави работата и ще ме отведе. Чаках го с години , а той сега казва тези неща на друга жена пред мен."
В тази сцена ми стана жал за Селин, но бързо ми мина, когато си припомних какво става с героинята й по-нататък. Stuck Out Tongue Winking Eye

Поредна любима сцена: Еда и Серкан се "карат" и "сдобряват". Joy

Еда: "Знаеш ли кое е най-хубавото на фалшивия годеж? Мога да затворя телефона на свекървата си." 😂
А Серкан сякаш се наслаждава да гледа схватките между Еда и майка си. Харесва му, че вече не е в центъра , сега умът на Айдан е зает само с Еда и само на нея звъни, него го забрави. 😏 Joy

Сцените в Анталия идвааат. 💃

Марги, нося ти нещо, излезе ми в инстаграм и не се сдържах.Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

# 579
  • София
Стъпка по стъпка...

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 23:24 от БлагаВест

# 580
Да нарисуваме леля Satisfied

https://twitter.com/KbAskbitti/status/1537393131070664704

Чудесни баща и дъщеря Sparkling Heart

Sparkling Heart

Да ви пожелаем с Керем лека нощ! Nature Sparkler

# 581
  • София
Керем не спи тази нощ. Вижте с кой се е последвал.
И е качил, като музикален съпровод в сторито си "GOLD" от СЧК!

# 582
Стори от Керем

А ето и публикацията
Истински човек отвътре и отвън 🤍

Появи се и в туитър
Зодия близнаци - да кажеш лека нощ и да стоиш буден още 3 часа 😂

Линде, песента е качена от този Мехмет, просто като решерва сторито си идва и с музиката.

# 583
  • София
Поли, много активен, не спи този човек. Пише си с феновете.

Питат го за тези двамата сладури...

А той отговаря:

# 584
Направо е във вихъра си тази вечер, не мога да копирам всичко, просто ще препоръчам да разгледате туитъра му утре сутрин. Joy
Феновете отново напомнят , че беше обещал да качи свои снимки от Leica като направи 10млн в инстаграм. Снимките ги няма още. Joy  "Много си прав 🤦‍♂️🤷‍♂️" отговаря Керем. Да видим ще получим ли снимки скоро. Joy

Попадна ми днес ето тази част от интервюто на Ханде на 13.06 пред агенцията.
https://mobile.twitter.com/ChampgnxKeMiyy/status/1536601424683061248
Понеже аз тогава пуснах превода, пуснах каквото намерих като превод, тази част я бяха спестили, защото явно не са я сметнали за важна, но на мен ми хареса една конкретна реплика на Ханде. Ето превода:

-Имаше ваше скорошно изказване за едно списание : "Жените изпъкват повече с физическите си дадености".
- Ако искаш отново го прочети , Акиф
- Не беше ли така?
- Не , вашите заглавия са различни от това, което казах, но...
(прекъсват ги малко)
- Също така имаше някои негативни критики към вас , когато го четохме, ще го прочета тогава отново отначало. Нали?
- Да. 😂

Лека нощ и сладки сънища! Nature Dizzy

Общи условия

Активация на акаунт