Дванайсет години - равносметка и избор

• 61 952
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
  • BG
Има и Дентална и Фармация.

# 376
  • Русе
Има оценки по Мат на СУ

# 377
А има ли ги някъде бройките, които ще приемат по специалности? За СУ ме интересуват. Кога ги публикуват по принцип? Преди месец-два някъде ми се мярна статия, че ще увеличават бройките по някои специалности, но така и не стана ясно кои.

# 378
  • София
А има ли ги някъде бройките, които ще приемат по специалности? За СУ ме интересуват. Кога ги публикуват по принцип? Преди месец-два някъде ми се мярна статия, че ще увеличават бройките по някои специалности, но така и не стана ясно кои.
И аз търсих, но намерих само постановлението с бройките, където са общо по професионални направления, а не по отделни специалности. Уасг пуснаха техните и бях неприятно изненадана само с 10 места за ландшафтна архитектура.

# 379
  • Русе
Има ги в сайтът на МОН, но май чакаха някакво одобрение. ЗА ФМИ на СУ бяха същите бройките като предходната година.

# 380
  • столицата
На 1 юни е прието решението на МС за бройките, но не го откривам публикувано. Ще следя Държавен вестник и ще пиша като го обнародват.

# 381
Има ги в сайтът на МОН, но май чакаха някакво одобрение. ЗА ФМИ на СУ бяха същите бройките като предходната година.
  Вижте РМС 363 от 01.06.2022г.    Приложение 1.   https://web.mon.bg/bg/101084

Последна редакция: сб, 18 юни 2022, 15:43 от gaMala

# 382
Това е общия план прием.
Всички чакаме разгърнатия план по специалности и квоти.

# 383
  • София
Една статия, свързана с образованието, която не е писана от журналист: https://segabg.com/hot/category-education/obrazovanieto-ni-razma … fXDr5twJibAvgjWKQ

# 384
Ранният избор на профил или професия не дойде със ЗПУО.
Примери от 2013.
Езикови гимназии
Останалите
Просто тогава можеше да се кандидатства и след осми клас, както с изпит, така и по документи.

# 385
Платена такса за участие в класиране в су -с телк 70% отбелязвам, снимка на диплома,снимка на телка следва запиши но не продължава .Къде бъркам?

# 386
Привет! Вчера пуснахме документи в СУ и искаха разширението на снимките да е png или jpg. Вижте да не би да грешите там.

# 387
Здравейте. При опит за изтегляне на файл-диплома за средно образование (от регистъра на МОН, който беше споделен тук), дава няма намерени резултати от търсенето. Някоя с подобен опит?
Имаме серийния номер, ЕГН и издадена вече диплома.

# 388
  • София
Срокът да се качат в регистъра е 3 месеца, много е възможно още да не са налични.

# 389
  • столицата
То голям смисъл ще има след 3 месеца. Също като приложенията към дипломата на чужд език. Ще ги има, ама някой друг път.

Общи условия

Активация на акаунт