Отговори
# 675
Темата много изостава нещо. Проекти няма, но Керем отново е в окото на бурята с новата си къща. Много започва да ми пада в очите това момче, не го мислех за такъв...не знам как да се изразя по-меко, че да не е обидно...льольо.
Не знам не може или не иска да се откачи от токсичната среда, която го свързва с Хандето, но губи много позиции.

# 676
Появи се

22 дни ще снимат нещо

Купил си е къщата близо до офиса и до Кемал и Белиза. Това е огромен квартал. Да не би само тя да живее там. Плюс това на жълтите клюкари им дай само да си чешат езиците.

Сега например говорят, че тази мацка му е новото гадже 😉

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 13:14 от Miraland

# 677
Той се върна така, както само той можеше да се върне, по най-добрия начин, с цялата си красива светлина и енергия. ✨🤘🏼🕺🏼

https://twitter.com/StefaniaSG97/status/1644064759220785152?s=20

https://twitter.com/kirazyildzbolat/status/1643993623078539269?s=20

@kirazyildzbolat
So Kerem will be the face of one of the world's most prestigious airlines? His bff Kemal & Lab34 Prod will shoot the promo? A huge global audience will see Turkey through his eyes?
Tabii! Language proficiency, grace, popularity & demand- he's way ahead of others 🤘❤️
#KeremBürsin
Керем ще е рекламно лице на една от най-престижните авиокомпании в света? Неговият приятел Kemal & Lab34 Prod ще заснеме промоцията? Огромна световна аудитория ще види Турция през неговите очи?
Табии! Владеене на езика, изящество, популярност и търсене - той е много по-напред от другите 🤘❤️

Слънчев петък и приключенски почивни дни за всички Heart Eyes
Феновете са в екстаз след вчерашните включвания на Керем и да си призная има защо...скоро в подобен лъснат вид не се е показвал. На мен ми харесва настроението, веселото лице, закачките и даже лиготията във видеото.
Какво нещо е да се обръсне един мъж и да посети фризьор....Керемчо смъкна години от възраста си...Вики направо му се обяснява в любов Heart Eyes

Victoria
@Victorylmva3

Te llevo en mi corazón porque en mi vida no puedo... 😌

#KeremBürsin ❤️

Нося те в сърцето си, защото в живота си не мога... 😌

Последна редакция: пт, 07 апр 2023, 10:01 от DeniAra

# 678
Хошгелдин Керем!
Отпочинал и красив... 😎👌

# 679
Привет!
Днес с мама Чидем имаме РД. Да почерпя от името и на двете ни. Така се е получило 😀
Да сме здрави и млади всички.

А Керем наистина се е подмладил с десетина години. Интересно, защо ли? 😂😂😂

Хубави празници! 🍀

# 680
  • София
Мире, честит празник! Birthday
Здраве, щастие, смирение и много любов желая!

Ето и едно подаръче за теб от мен. Gift Heart

# 681
Бърборанке, благодаря за пожеланията и подаръка 😍

И нещо от мен за теб

# 682

"Здравейте на всички ... Ние сме на много красиво място, това е офисът за днес.
Обичам страната си, обичам всички вас." - Керем Бюрсин

https://www.instagram.com/stories/thebursin/3077234894917762753/

Аууу, в края на днешния празничен ден, Керемчо успя да развълнува мрежите отново.
Споделям каквото ми попадна от Twitter и разбира се сторито му в Instagram.

Весела празнична вечер на всички с имена на цветя с пожелания за здраве, радост и успехи в начинанията Heart Eyes Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 09 апр 2023, 20:30 от DeniAra

# 683
Привет, момичета!

Ау, най-накрая заприлича на себе си. Свеж.. красив. Heart Exl Отдавна не бях го виждала такъв.

Мире, честит рожден ден на патерица! Flowers Hibiscus Здраве и късмет ти желая. Благодаря на мама Чийдем, че ни е дарила с такова прекрасно момче.

Честит празник днес и специални поздрави на всички с имена на цветя. Flowers Hibiscus

Мацката, с която свързват Керем, се казва Мехтап Алгюл, блогърка.

Последна редакция: нд, 09 апр 2023, 22:58 от ·٠•Snejka•٠·

# 684
Снеже, благодаря за пожеланията 🌼

В момента Керем и компания снимат рекламен филм за турските авиолинии. Не мисля, че е просто реклама, защото 22 дни ще обикалят в места с национално и историческо значение. За мен като историк подобна обиколка е нещо невероятно още повече, че това е земя на три империи, в която се преплитат много и различни култури. Ще е интересно да се види крайния продукт.

За Мехтап
Мехтап Алгюл освен, че е блогърка  е и завършила международни отношения, има магистърска степен по маркетинг и по управление на социалните мрежи. Преподава в университет и в момента кара докторантура по философия. 🤷 За блогър има прекалено малко публикации. Не знам дали с Керем са заедно или са просто приятели, обаче е крайно време да срещне образована жена като Мехтап. Но е факт, че се познават от събирането на помощи за земетресението.

Орфе, Хектор и Керем 💔 Орфе беше част и от техният живот...

Утре в семейството влиза Анъл Илтер.

# 685

https://www.instagram.com/stories/thebursin/3078453120179796009/

“This is Turkey. I love you my country. And I hope you all visit it one day.”
— Kerem Bürsin ♥️
| The video is taken on April 9th 2023, in Van Akdamar Kilisesi, one of the places where he was shooting a new commercial for Turkish Airlines and Lab34.

„Това е Турция. Обичам те моя страна. И се надявам всички да го посетите един ден.
— Керем Бюрсин ♥️
| Видеото е заснето на 9 април 2023 г. във Van Akdamar Kilisesi, едно от местата, където той снима нова реклама за Turkish Airlines и Lab34.

Нова порция от сторитата на Керем. Работата за турската авиокомпания е в пълна сила. Всеки ден от тези 22 дневен режим ще е уникален сам по себе си. Подозирам, че ще виждаме различни места всеки ден и един невороятно харизматичен Керем в ролята на посланик на Турция по света....не се оплаквам, радвам се Heart Eyes

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 16:55 от DeniAra

# 686
  • София
Керем е прекрасен в сторитата. Грее като слънце. Липсваше ми тази негова енергия. Heart Eyes

# 687
Керем е прекрасен в сторитата. Грее като слънце. Липсваше ми тази негова енергия. Heart Eyes
Помислих си същото ,че грее . Да не е влюбен ? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 688
  • София
Чета, че си падал по блондинки, значи имам шанс. Trollface

Влюбен е нашият… в родината пак. Grinning

# 689
В Луната е влюбен... В Лунатааа 🌛😄😜🤩😉

Но пък ще се снима с Елза 🤷 по проекта Оливерс.

Общи условия

Активация на акаунт