Отговори
# 720

Да раздвижим малко темата с още снимки и кадри от "офиса" на Керем в Анталия.

Той продължава с пътешествията си и за щастие на феновете се снима с всеки/всяка, които пожелаят да застанат до него. Освен това споделя зашеметяващи кадри от страната си.

https://twitter.com/AriHKmiyy/status/1654450661436563458?s=20

Ari 🦋#ASummerScenario
@AriHKmiyy

It could be a lie to say I’m not jealous of you right now  
@KeremBursin
  😂
That looks so amazing. All the places you have been visiting, look so beautiful 🩵 Thank you for sharing them with us

Може да е лъжа да кажа, че не те ревнувам в момента
@KeremBursin
 😂
Това изглежда толкова невероятно. Всички места, които сте посетили, изглеждат толкова красиви 🩵 Благодарим ви, че ги споделихте с нас

Местата, на които Керем ни подканя да посетим Grinning

Аз обаче не му се давам и често го каня да дойде в България с ето такива снимки Grinning

Хич ми не пука, един път пиша на английски, после на български (да си ползва преводача). Може пък да ги види и да вземе да дойде наистина, чудо не било Grinning

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 16:06 от DeniAra

# 721
Покорителят на върховете 💥

Тази снимка е за постер на някой екшън филм. Турският Джон Маклейн 😎

Дени, ами продължавай да му пишеш, пък той ако реши да дойде, ние ще го посрещнем...😉 Бърборанка ще предвожда групата по посрещането 🌼

Ще чакаме да ни покаже снимките от Лейка...

Може да го вземат в Нешънъл Джиографик да води предаване 😀

29 ден от снимките, остават още 8 дестинации

# 722
Редакция с дата 07.05.2023г.

The colors.
The sky.
The white shirt.
The sunglasses.
The golf.
Him.
Everything is so perfect here.

Kerem Bürsin

Цветовете.
Небето.
Бялата риза.
Очилата.
Голфът.
Той.
Тук всичко е толкова перфектно.

06.07.2023г.

@giovannadinapo8
Novembre 6284 è la Legge sulla protezione della famiglia e la prevenzione della violenza contro le donne, che è scritta in colore viola all'interno del suo profilo Twitter, il colore viola è il simbolo di questa legge. Non lo sapevo e l'ho appena scoperto e sono davvero orgoglioso di te più di prima.

Ноември 6284 е Законът за защита на семейството и предотвратяване на насилието срещу жени, който е написан в лилав цвят в профила на Керем в Twitter. Лилавият цвят е символ на този закон. Не знаех и току-що разбрах, наистина се гордея с теб повече от преди.

Turkish James Bond

Не знам дали цитираното по-горе е истина, но го споделям, защото е логично предвид ангажиментите на Керем с защита правата на жените.

Вчера TurkishAirlines са имали събитие в Лос Анджелис. На всички присъстващи е показан видеоклип с Керем от снимачната площадка на рекламния филм на компанията.

Последна редакция: нд, 07 май 2023, 11:11 от DeniAra

# 723
Красота! Ще повторя 😀💥🔥

Керо си е ходещ секс 😂

С фенове

Живот на ръба 😎

# 724
Благодаря за споделеното, момичета!:hugs:
Днес сме на голф игрището⛳🏌Грабвайте стиковете! Smile

Толкова много снимки на различни места… Чудя се дали рекламата ще включва кратки кадри от всяко от тях или ще бъде нещо като документален минифилм. Все по-любопитна съм да видя крайния резултат от този мащабен проект.Blush

Покорителят на върховете 💥

Тази снимка е за постер на някой екшън филм. Турският Джон Маклейн 😎

Влюбена съм в тази снимка! Heart Eyes

# 725
Ето още от красивия шампион в реклама на "Новите спортни обувки на Under Armour FLOW!!"

# 726
# 727

Тази реклама ми харесва повече от предишната. И Дамла е спортен тип като него.

# 728

Председателят на борда на директорите на турските авиолинии Ахмет Болат пред вестник Posta:
"Започнахме да снимаме реклама с Керем Бюрсин. Ние не снимаме тези филми за Турция, те ще се гледат на места, където той е известен.”

Заради  популярността на турските сериали са решили да работят съвместно с продуценти и актьори. Ще бъде заснета реклама и с Енгин Алтан Дюзятан. Хилял Алтънбилек ще ги представя в Мексико. Вероятно ще си партнират и с Джансу Дере, а и с други популярни от екрана лица.

И Тео за цвят Heart

# 729
  • София
Момичета, гледам, че сме на страница 49, та да попитам - някоя от вас дали готви нова тема, да не останем без покривче? Anguished

# 730
Снежка сигурно ще подготви. Няма да останем без тема 😍

Днес Хектор е избирал мебели, за новата къща вероятно 😁

# 731
Заповядайте в новата тема. Издирвам корица и се чудя дали да не загатна за новия сериал в заглавието, но то нищо не знам за него.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1552116.msg46404833#msg46404833

Общи условия

Активация на акаунт