Отговори
# 705
Че е Аполон, Аполон е. Съгласна съм Ели, сега е абсолютен трепач. Явно ролята му в рекламата ще е на турист.

Бирсенката написа, че е новото лице на авиолиниите и че след края на снимките започва подготовка за дизи... Не че вярвам 🥱😂😎 А преди няколко дни всеизвестният блогър Токио пусна мухата, че се знае коя ще е партньорката и дотам 🤷
Каквото такова, вече сме му свикнали на маниера

И малко ретро

В очакване на снимки от Мармарис

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 16:51 от Miraland

# 706
Привет!:joy:
И аз съм за това, че Керем изглежда страхотно на последните снимки. Много подмладен ми се струва на мен.Relaxed
Снимка с фен от днес

# 707
# 708
Благодаря за всичко споделено, момичета. Много е готин патронът.

Пак същото, но с малко допълнение.

Цитат
Керем Бюрсин стана рекламно лице на авиокомпанията Türk Hava yolları (THY). Концепцията на рекламата, в която участва турският актьор, е да поведе Керем на вълнуващо пътешествие из провинциите на Турция, като го оборудва с камера, за да улови уникалната красота на страната. Във всяка провинция гостоприемните местни жители поздравяват звездата, възхищавайки се на положителното му настроение.

# 709
Керо съобщава, че се връща към тренировките, лекарят позволява

От тези дни

😎

# 710
Bell Ето какво изтри Бирсен. И не, няма да е тип романтична комедия. Някои казват хоп, преди да са скочили.  /скрийншота успях да направя, преди да нулира опровержението/

Bell За партньорката със сложно име -  новата генерация млади и талантливи актриси.

# 711
Хафсанур Санджактутан съм я гледала в Между света и мен /на Нетфликс, с Демет и Буура/.
Там тя имаше доста смела като за турски сериал самостоятелна сцена. През лятото се очаква да снимат втори сезон.

# 712
Охо, имаме си партньорка вече, май 😉 Крайно време беше. Да се надяваме на официално потвърждение.

Естествено, че няма да е ромком 😎 официалният му фен акаунт също потвърди, че няма да е. Чакаме сериозна история.

Не е чак толкова трудно името, идва от санджак (област в Османската империя) и добавяме останалото 😁

Знам я въпросната сцена. 🔞 Гледах сериала и чакам 2 сезон. Хафса ми харесва. Подкрепям
 💥🍀

# 713
  • София
И аз много я харесвам! Мисля, че с Керем ще си паснат. Simple Smile Чакаме официално потвърждение и успех на проекта!

# 714
Bell Двама сладури - Ебрар - бъдещата партньорка на Керем и Растин - момчето, което отвява с играта си в "Adım Farah" / "Казвам се Фара" - сериал, който "горещо" Hands Plus1 препоръчвам/

Bell Все пак не съм извън темата - партньори.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 715

Новите снимка и видео с Керем вече обиколиха мрежите. От седмици всичко ври и кипи сред феновете.
Информацията за него, живота и работата му е повече от достатъчна за един документален пълнометражен филм.
Къде истини, къде фейкове, но жуженето във фендома и извън не го не спира.

Картата на маршрута, който са изминали той и екипа показва всеки град и забележителност, през които са минали до днес. Казва се, че ще има малка почивка, после отново поемат по пътя на красотите на Турция.

Чудя се защо нашите галфони не вземат примери от съседите и не правят такива силни реклами на България, амо това е друга тема Confused

Бъдещото партньорство на Керем с  Хафсанур Санджактутан продължава да вълнува феновете и се правят всевъзможи колажи.

Малката госпожица я гледах с Буура Гюлсой и Демет Йоздемир  в "Между мен и света". После игра в "Дармадуман" с Мерт...забравих фамилията. И в двете роли си беше добра и въздействаща, въпреки крехката си възраст. За пикантната сцена в "Между мен и света" няма да пиша, получи й се много добре. Може да играе със сигурност.

Класиката няма забравяне. Прочетох, че на 2.07. се навършват 10 години от излизането на "В очакване на слънцето". Ами да си призная, гледах го околко 10 пъти. Наистина съм фен на този сериал. Въпреки, че се води тийнейджърски сериал в него има доста моменти засягащи възрасните и отношението им към техния и на другите живот.

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 19:59 от DeniAra

# 716
И аз много я харесвам! Мисля, че с Керем ще си паснат. Simple Smile Чакаме официално потвърждение и успех на проекта!
+1 Гледала съм Хафса в Последно лято и в Между света и мен. Според мен е една от най-талантливите млади актриси на съседите.

Днес снимките за рекламата на турските авиолинии са били на каньона в Национален парк Саклъкент (на 45 км от гр. Фетхие)

# 717
Аз пък ще чакам с интерес и рекламата, която снима Керем. Саклъкент, Олюдениз ми се видяха направо извънземни, много въздействащи за мен места.

# 718
Най-накрая чаканата вест - нов сериал. Доволна съм, че и не е ромком. Новата партньорка ми харесва визуално, но не съм запозната с актьорските й качества.

# 719
Остана месец до РД 🎉

Пътуването продължава по красиви места

Очертава се и романтика да има в рекламата

Екстремни моменти

https://twitter.com/thebursinguncel/status/1653674085610651648

Общи условия

Активация на акаунт