Мед. Колеж София

• 487
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте! Аз съм ученичка от 10ти клас. Искам да се насоча по - рано към някаква специалност. Ако сте завършили зъботехника в мед. колеж Йорданка Филаретова, моля споделете мнение, защото не намерих нещо по - конкретно за обучението там. Знам, че има изпит по моделиране, но ме интересува друго.
Там има ли развитие?
Доволни ли сте?
Тази работа добре заплатена ли е?
Заслужава ли си?

# 1
Здравейте! Аз съм ученичка от 10ти клас. Искам да се насоча по - рано към някаква специалност. Ако сте завършили зъботехника в мед. колеж Йорданка Филаретова, моля споделете мнение, защото не намерих нещо по - конкретно за обучението там. Знам, че има изпит по моделиране, но ме интересува друго.
Там има ли развитие?
Доволни ли сте?
Тази работа добре заплатена ли е?
Заслужава ли си?
Заслужава много си само, ако си отвориш собствена лаборатория и зъболекарят, с който работиш ти е съпруг/а Grinning. Разбирай, зъболекарите прибират големите пари. А ако работиш за някого ти дава дъвсем мижави пари. Приятелка, която беше многоооо добра в работата си  и работеше за една от най-големите лаборатории в София, в момента се преквалифицира в учител по скулптура и рисуване, защото заплатата е по-добра.

Общи условия

Активация на акаунт