"Emanet" (Наследство) с Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу/Тема 2/

• 119 430
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Хубава вечер с Мелиса и Халииил Heart Eyes

Първи снимки от едно много успешно ново партньорство.Пожелавам успех!

Снимка, споделена от Halil Ibrahim Ceyhan и Мехмет Туна 82 от снимачната
площадка на "Kirli Sepeti"...../Заедно бяха в Дубайi]
Hands Plus1

Селфи на Мехмет  с  Мелиса

Последна редакция: сб, 26 авг 2023, 23:04 от HELEN60

# 571
Успех на новия проект.

# 572
За лека нощ - два красиви колажа Nature First Quarter Moon With Face

# 573
Привет! Two Hearts

Красива и успешна нова седмица,
изпълнена с много новини, нови снимки, клипчета...още нещо...

Ново видео от Съла

Снимките на втория сезон на сериала Kızılcık Şerbeti започват утре.

================

Прохладна вечер  и чудесно настроение, момичета! Nature Moon

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Редакция

Здравейте на 30 август!

Всяка година на 30 август Турция празнува голям официален празник - Ден на победата
( Zafer Bayrami) в чест на решителната победа над нашествениците и в памет на загиналите в битката
при Думлупинар, сложила край на войната за независимост на Турция през 1922 г.

Халил и  Съла  отбелязват на стори 100 г.,република Турция!

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 11:35 от HELEN60

# 574
Здравейте по късните часове!

Днес започнаха снимките за втори сезон на сериала Kızılcık Şerbeti

Успех на Съла и целия екип!!!

И цветя за Съла Sparkling Heart

# 575
Нова на Съла

# 576
Добро утро, момичета!
Добре дошъл, Септември!

Посрещнете го с усмивка и добро настроение,... запазете
красивите спомени от Август в сърцето си и се отдайте на
вълшебният вкус на новият месец..
Nature Sun With FaceFlowers Fallen Leaf Flowers Sunflower

Съла ще е в септемврийския брой на In Style

....И интервю...

https://www.instagram.com/p/CwnSrGryClW/

========================

Вчера пуснаха и втори тийзър на "Kirli Sepeti" с участието на Халил

https://www.instagram.com/p/CwneJjyskEH/

https://www.instagram.com/p/CwngHisIcpj/?img_index=1

https://www.instagram.com/p/Cwn0GIJsmuI/

# 577
Халил и Мелиса са на корицата на списание Gardirop

И Съла за InStyle

Прекрасна

От снимачната площадка

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 20:15 от azisiq

# 578
Привет и прохладна септемврийска вечер!

Прекрасната Съла е на корицата на списание InStyle Септември
Има и интервю

Съла с фен на сета...

.................

azisiq, благодаря за снимките на Халил! Blue Heart

Освен, че Халил е на  корицата на списание Gardirop, 
има и страхотна фотосесия - ето и част от нея...и интервю.

# 579
HELEN60 благодаря за снимките на Халил.
Явно и Халил и Съла се надбягват с тези фотосесии.  И двамата са чудесни и красиви.

# 580
Съботен привет! Blue Heart

Обичана Събота и щастлив уикенд, момичета! Heart Blue Heart

Феновете творят.... Hands Ok Hand

..........................

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 19:49 от HELEN60

# 581
На снимачната площадка

Красавец

# 582
Здравейте!

Първи и втори тийзър на Мръсната кошница с Халил.Ох бе ,баща на момиченце ще е и жена му му изневерява!

За мен и двата тийзъра са еднакви не разбирам защо са пуснати като едно и две

https://www.facebook.com/100005960350714/videos/266787732863357/

https://www.facebook.com/61550114492072/videos/286407214027979/

Нека не забравяме,че Съла беше на корицата и направи фотосесия за Гардероба още миналата година, след като току що бе напуснала Еманет.Що критики отнесе тогава,че е постъпила непрофесионално,а ето че сега и Халил е на корицата на същото списание и той напусна Еманет,но тук критики не чуваме.

Хали не може да се раздели с Еманет.Посетил е колегите си от Еманет  на снимачната площадка

Етооооо,няма край тоя Еманет.Започнало е четенето на Четвърти сезон.Главни герои Нана и Юсуф-какво ли не правят парите.Но и родителите на Берат доста се облажиха от този сериал и трите им деца заработват в Еманет.

https://fb.watch/mQ8-fiHDVs/

И още Халил.

Имаме колективна покана за втори сезон на Боровинката

Догукан също е на корицата на на списание.

Алп и той на корицата на списание.

Ами актуални и търсени са ни хората и това е!

И приблизителен превод на интервюто на Съла

Част от интервюто на Сила, защото тя не дойде на бял свят за разходка и още по-малко за имитация 🤷
Тя се радва, че прави това, което обича и го прави майсторски и все пак избира нещо с обществена употреба, не се тревожи дали ще угоди на това или онова, наслаждава се на работата да бъде полезна, прави роля от значение, а не само имитация за СЛАВА, има хора кой Трябва да ядеш много сол (както би казала баба ми), за да стигнеш до нивото на малкия си пръст.
Учете жените, бъдете примери за нещо полезно за обществото и дали можете да го правите, правейки това, което обичате, още по-добре

Халил на гости сета на Еманет,ще хапва.

ИНТЕРВЮТО НА ХАЛИЛ ИБРАХИМ СИЙХАН ЗА Списание GARDIROP
Имайки предвид дните, които остават, докато той се върне на екрана, със сериала Kirli Sepeti, Халил Ибрахим Джейхан позира и даде интервю за списание Gardirop.
Актьорът направи няколко искрени изявления:
Кодовете за добър актьор са рядкост. Кои актьори вземате за модели за подражание?
Истинският герой е най-важното оръжие на актьора. Мисленето за нагласите и поведението на този герой и познаването на реакциите му в нормалния живот, различни от това, което се появява на екрана, винаги води актьора до по-дълбока искреност Срещата с всеки герой и способността да преживея житейските му условия оставя различен вкус в душата ми, затова всеки герой е много специален за мен.
Правилните кодове се отразяват в сцените, които се появяват на екрана. Има много имена, които вземам за примери в този смисъл, тези, които ме следват отблизо, знаят, че Брад Пит е важен актьор за мен.
Да ви опознаем малко:
Как започна актьорската ви кариера?
Актьорството е област, от която съм повлиян още от дете. Много е хубаво да живееш в тяхната атмосфера, дарявайки живот на различни характери. От гимназията съм предприел много образователни стъпки, за да се усъвършенствам и да изследвам повече светове. По-късно работех в детски театри, а след това се включих в сериали, играейки в предавания и филми.
След преживяване от 3 сезона в сериала Еманет, вече е продължаващо пътешествие към други светове.
Как живее живота HIC, каква е неговата гледна точка за живота?
Аз съм любопитен човек, любопитен съм за много неща и ги изследвам. За мен е много важно да прекарвам време със себе си и да правя нещата, които ми харесват. Вярвам, че животът подхранва човек по много начини.
Никога не мисля, че нещо се случва толкова много в живота ни.
Вместо да губя време с хаос и проблеми, винаги съм склонна да бъда позитивен и се опитвам да предприема стъпки за подобряване на осъзнаването си. Аз съм от тези, които обичат щастието.
Как прекарва деня си Халил Ибрахим? Какво правите, за да почивате и да се рестартирате в дните, когато няма сет? От кои дейности никога не се отегчават?
Разбира се, има и ежедневни рутини. Когато се събудя, винаги си правя кафето и започвам деня така, намирам време за фитнес. Имам книги, сутрин и вечер ги чета. Пиша и композирам, от професионална гледна точка, това ме отпуска. Имам списъци за гледане от световните кина, отделям време да ги гледам. Тъй като съм Sagetator, всичко може да се промени във всеки един момент. Особено прекарване на време със семейството и внуците ми.
Къде е вашето мечтано място в актьорството? В момента ли си на мечтаното място?
Актьорството е променящ се процес, развиващ се с всяка стъпка. Всеки герой, който играя, отваря вратата към нови светове и тези пътешествия ми придават толкова много стойност. Невъзможно е да си представя границите му, но мога да кажа, че с всеки изминал път ме носи все по-дълбоко и съм много щастлив, че го откривам.
Кой е най-забавният проект, по който сте работили досега?
Винаги съм имал много забавни и приятни моменти на снимачните площадки, върху които съм работила досега. Тъй като харесвам работата си, всичко ми е много приятно, трудно ми е да различа.
Най-голямото ви вдъхновение в живота, кои са хората, които ви мотивират?
Да бъда отговорен е най-големият принос, който води живота ми.
Семейните и професионалните отговорности, доверието на хората в мен, чувството на доверие и уважение към мен са най-голямата ми мотивация.
Виждаме, че почти всяка година сте в тренд тема. Вие сте и на върха в списъка с най-популярните мъжки актьори. Печелиш много гласове в конкурси от страната и чужбина. Как се чувстваш?
Това е много щастлива ситуация. Считам го за награда за работата, която върша и за хората, които ме ценят като част от това, което съм, за искреността, която изпитвам към dragi.De в началото на това пътуване, гледах на всеки от тях като на мое семейство. Тези постижения са тяхно дело, от тук изпращам любовта и уважението си към всяко от тях, за всяко от тези постижения.
Как бихте описали своя стил? На какво обръщаш внимание, когато избираш нещо, което ти харесва?
Винаги предпочитам удобни и елегантни дрехи. Любовта към марките или модния стил тази година никога не е била мой критерий. Моделирам за много марки, от много години мога да кажа, че имам богато възприятие за стил. Това, което мисля, че ми подхожда, е моят стил.
Има ли проект, за който мечтаеш като актьор, в който би искал да участваш или има име, до което би искал да участваш?
Бих искал да участвам в проект за поклонение. По един проект без край. Бих искал да участвам в проекти, които са правени преди Villar, но които оставят красива следа в живота ни, всеки път, когато ги видим. В този смисъл в Турция има много имена, взимаме за пример велики актьори и сме горди, че участваме в проекти с тях.
Кой би могъл да изсвириш историята на нечий живот? Има ли герой, който си мислите, че никога няма да можете да играете?
Бих искал да изпълня образи, които оформиха историята на Турция и света. Няма да е редно да се дават имена, защото много герои са на сцената на историята. Никога не съм мислил за герой, който никога не бих могъл да играя. Стараем се да отразяваме примери и образи, които трябва или не трябва да са на екрана, важно е да предадем посланието, което ни дава.
Има ли филм или книга, която не можеш да оставиш след себе си, дори и да си го гледал отново и отново?
Има филми и книги разбира се. И пак слушам инструментални произведения и всеки път откривам други светове, като дядо.
За какво се вълнувате най-много напоследък? За филм, изложба или място, което току-що сте открили?
В личния ми живот писането на песни и композирането е едно от сферите, които ме вълнуват най-много. Вкусът на свободата и удоволствието им е много различен. Работил съм с много известни личности по тази тема работих по последната песен на Сердар Ортак. Сега има творби за един много важен наш художник, мога да кажа, че емоцията е висока в последните дни.
Вярвате ли в талисмана, в късмета?
Животът е много важен, що се отнася до късмета, много е важно да го осъзнаваш и да го приемаш правилно. Не всичко се случва в живота ни и трябва да направим правилната крачка. Вярвам в късмета, но повече в силата си да направя нещо за живота си, най-вече аз съм архитекта на живота си. Когато ти предложат шанс, казват, че си късметлия, но нека внимаваме за изборите, които правим.
Нова емоция започна за мен, защото имам 2 филма да правя и един сериал. Имаме филмов проект, за който се договорихме, за следващото лято. От друга страна, все още сме във фаза на оценка. Очаква ме по-интензивен процес. Сред тях и голям проект, който очаквам с нетърпение, е сериалът "Kirli Sepeti". Много съм щастлив, че работя с Фатих Аксой, главен продуцент на филма, нова история е, играя друг герой. До това ще посрещна феновете си с проекти изненади, като композитор и певец, в сферата на музиката, нещо вълнуващо.
Ето какво свидетелства Халил Ибрахим Джейхан по време на интервюто:
Любовта е важен източник на сила и сила за мен и намирането на правилния човек е най-голямото съкровище на живота.
Имам нулева толерантност към предателството и вярвам в романтиката.
Най-непростимото действие в живота ми беше предателство. Дълбоко вярвам в лоялността и доверието. Предателството е нарушение на личните ценности, няма да простя подобна ситуация.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 00:37 от Keski1821

# 583
Добро септемврийско утро, момичета!

Пожелавам ви  красив, вълнуващ и усмихнат ден Понеделник и успешна
нова седмица!

Keski1821, огромно благодаря за интервюто на Халил! Flowers Rose
Любопитна бях да го прочета..
Цитат
Имам нулева толерантност към предателството и вярвам в романтиката.
Цитат
Предателството е нарушение на личните ценности, няма да простя подобна ситуация.
Възниква въпросът : А, неговото предателство към Съла..???

Keski1821, драго ми беше да те прочета! Моля те, минавай по-често. Hands Pray

=================================================

Редакция

От ТV FOX

https://www.instagram.com/p/Cww8T7BMoq7/

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 13:18 от HELEN60

# 584
Халил заедно с Мелиса и със своите колеги се представят свързан с новият им проект.

И видео от Gardirop на което беше на корицата Халил

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 14:53 от azisiq

Общи условия

Активация на акаунт