"Emanet" (Наследство) с Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу/Тема 2/

• 119 308
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
За мен лично без Съла не е и няма да бъде същото. Няма как да привикна с друга актриса на нейното място.

# 61
Добра вечер!!!
За 24 часа новата песен на Халил има вече 205 631гледания.

Двойката Съла-Халил имаше невероятна химия.Много силна игра и на двамата!Подхождаха си идеално. Днес гледах епизоди от първи сезон-симетрия,лица,просто като се доближат и телата им се напасват,за да се слеят заедно.Игра с очи,устни,докосвания с ръце,като че ли са създадени да са заедно и се привличат като магнити-силно и здраво.
Която и друга актриса да замести Съла тази химия няма да я има и винаги ще се съпоставя със Съла.Да замениш слаб главен актьор с нов разбирам,но след Съла, която направи невероятна Сехер ,която и да  е не ще надмине постигнатото .

Халил със модния дизайнер Фарух Каракашли,чиито тоалети рекламира.Нови!

От Инстаграма на Халил.

За трети сезон първа снимка

Как почиват част от актьорите на Еманет

# 62
Здравейте момичета.
Тези дни не бях много активна в темата защото бях на море и вече се прибрах. Прочетох всичко което сте коментирали и слагали снимки за което ви благодаря от сърце по този начин поддържаме темата жива.
Така да си кажа и аз мнението за Съла и Халил.
Двамата са много активни напоследък. Всеки със своите ангажименти на това не означава че не да заедно в реалния живот. Може да пазят личния си живот от феновете и от злите папараци .

Новата песен на Халил е прекрасна много е добра.
А това че злобни хора са опитали да провалят браготворителната инициатива на Халил мога да кажа че това са болни мозъци които си нямат друга работа освен да правят мръсотии.

Надявам се истинските фенове на Съла и Халил да продължават да ги подкрепят.
Снимката за сезон 3 с Халил не става ясно дали Съла ще участва или няма да участва в новия сезон. Все пак в края на 2 сезон не стана ясно дали Сехер е умряла? Което буди до някаква степен подозрение за нейното участие.
Наистина е странно че за делото което се водеше срещу Съла вече нищо не се коментира както казвате това може да е възможен пиар свързан с Еманет   и както стана при Халил така сега и при Съла  и накрая да а видим в новия сезон.
Ако евентуално това не се случи и сложат нов герой на нейното място просто сериала никой няма да го гледа и ще има рейтинг 0.
Дано все пак тези продуценти или Назмие се втлещат в финовете и направят нещо по въпроса. Защото именно от нас феновете си изкарват доходите.
Съла и Халил наистина изглеждат много добре когато си публикуват снимки в соц мрежи по нищо не им личи ако имат ивинтуални проблеми по между им.
Ново и от двамата

# 63
azisiq,добре си се завърнала!!!

Малко зад кадър.

https://www.facebook.com/100072995682677/videos/5318646391558809/

Коментарът на Халил за новата му песен.

Коментарът на Халил 👇🥺
"Една специална песен, която отдавна исках да ви поднеса с голямо вълнение "Derin Özledim". То е поверено на вас. Коментарите ви са много ценни за мен, знам, че идват от сърцата ви, ще ги прочета внимателно. Благодаря на съотборниците ми и на всички, които допринесоха"

Има нещо,което се тълкува като негласна подкрепа на Съла към Халил.В двата дни,когато Халил водеше кампанията за бебе Ела и на следващия,когато излезе песента му Съла не е публикувала нищо никъде.Може би не е искала да привлича внимание върху себе си,а Халил да получи необходимото внимание за двете си инициативи!
Те си знаят най-добре!!!

От днес:

Берат е поздравил Халил за новата песен.

Последна редакция: сб, 23 юли 2022, 15:38 от Keski1821

# 64
Keski1821 нали знаеш че в всяко негласно нещо или слух винаги има по малко истина така че това за Съла че не е публикувала нищо умишлено заради Халил може би е вярна.

Ново от сторито на Съла. 

Какво означава?

Съла си е купила нови маратонки

Ново и от Халил

Последна редакция: сб, 23 юли 2022, 22:30 от azisiq

# 65
Здравейте,момичета!!!

Нашата Сила е на 1-во място в списъка с най-популярните актриси на сериали между 11 и 17 юли 2022 г.

Красота!!!

Любими!!!

azisiq,маратонките са изпратени от фенове на Съла като подарък.

Явно в трети сезон ще имат ново музикално оформление с тази певица.

Красиви моменти:

https://www.facebook.com/reel/1006285666672269

Само двамата могат да видят безкрайността с новата песен на Халил.

https://www.facebook.com/100001445504577/videos/376362414632712/

Ах,тази лява ръчичка!

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 11:05 от Keski1821

# 66
Добър ден момичета.
Благодаря ти Keski1821 за информацията относно някои снимки.
Сигурно новата песен към 3 сезон отново ще е много красива. Щом Съла го публикува в своя профил дали няма да ни изненада приятно с появата в новия сезон? Дай Боже.

Ново от Халил

Ново и от Съла

Красавец

# 67
Дамите явно са запалени фенове на Съла и Халил.Снимката със Съла е от вчера,а с Халил от церемонията по награждаването на 18 юни.

А доколкото разбирам утре или тези дни започват снимките на трети сезон.

Интрото е монтаж,но не искам да го видя в този вид.

https://www.facebook.com/100002609837369/videos/468434445119252/

Халил се класира на 1-во място, а #derinözledim се класира на 10-то място в списъка с най-обсъждани теми на Adba An
#derinözledim ❤️ 🔥🥰

В същата класация втора е Съла!

Наскоро една туркиня коментира,че Канал 7 е консервативен религиозен канал и се гледа от много малка аудитория.Колкото много са известни Съла и Халил с Еманет по света ,толкова в Турция почти никой не знае за тях.Коментираше едни снимки на Халил от центъра на Истанбул с режисьора Айхан и казваше,че ако Халил е известен, като други популярни актьори в Турция,в никакъв случай не би могъл да се разхожда така спокойно без охрана.Ако снимаше за ТРТ,АТV,STAR TV и други популярни канали цяла Турция щеше да знае за тях и да са много известни.Но както знаем Карамел прави нискобюджетни продукции,Назмие с лицимерната си религиозност е финансирана от държавата с някакъв бюджет и прави продукции.Обаче Еманет с двойката Съла-Халил се оказа голяма лъжица за тях и през втори сезон оплескаха нещата със сериала.
И както каза още ,ако искаш да си известен трябва да се измъкнеш от Карамел и Канал 7 и да търсиш реализация в силните продуцентски къщи и канали.Дано Съла успее и смелостта и да напусне я направи известна,защото талант у нея дал господ.Халил избра да остане ,да видим как ще се развият при него нещата.Но той като,че ли заложи на музиката и манекенството.

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 15:42 от Keski1821

# 68
Ако Халил се е  отдал толкова на пеенето и манекенството нищо чудно да зареже и той новия сезон.

Ново от Съла и Халил

# 69
И  още нови от Съла.

Толкова ми се искаше Съла да е в трети сезон дори и кратък,но все повече имам усещането,че няма да я видим отново в Еманет.

От днес започва подготовката за снимките на трети сезон.Снимките започват от къщата,където беше застрелян Азис.Сценичните работници бяха край външната ограда.Може би от утре започват снимките.Имаше снимка,но не мога да я открия.

# 70
Напълно ли вече е сигурно че Съла няма да участва? Дано не е така?
А и не е ли рано за снимките на новия сезон мисля си че актьорите все още са в почивка и като гледам Халил той не е много на вълна снимане на сериал с тези нови музикални проекти и фотосесии?
И още ново от Халил

И от Съла

Ново и от останалите актьори на сериала

Натъкнах се на снимките на които се твърди че това е подготовката за сезон 3. За тези снимки ли имаше предвид Keski1821 ?

Тази снимка е публикувана от страницата на сериала

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 11:21 от azisiq

# 71
Добра вечер!!!

azisiq,да това са снимките.От днес са започнали снимките на трети сезон.

Снимките на Съла са от Бодрум,тя е там.Отново се говори,че е за някакво парти и уж ,че Халил е там,но за мен това са спекулации и фалшиви новини.

Все по-сигурно е ,че Съла не е в трети сезон.За мен единственото оправдание би било ,че имат връзка с Халил в реалния живот,но и това май не е така .Жалко развитие на сериала.Днас намекнаха,че и берат няма да е в сериала,а действието ще е след години и той ще е вече голям,но как ще има скок във времето щом ще гледаме Яман арестуван за убийството на Азиз.Много догадки и никаква информация за новия сезон.

Снимката на Бирхан Тут е от новия му проект и е написал за бебето,което държи-най-сладкият ми партньор.Явно там играе семеен,защото е с пръстен.

Интервюто на Халил след като е взел наградата на 18.06.

https://www.facebook.com/watch/?v=3445215412379718

Превод на интервюто за Червения килим на Халил на наградите Türkiye Gen çlik iadülleri.
“Знам, че беше много тежка работа. Знам, че хората работиха ден и нощ за тази вечер и показаха подкрепата си. В този смисъл, да можем да докоснем това място с работата си и да получим тяхната оценка, ме прави много щастлив, това е истински момент за гордост. Много се радвам, че съм тук. Много благодаря на всички, които работиха [за това]. Те никога не трябваше да се отказват. Искам да кажа, че каквито и да са целите им, каквото и да искат да постигнат, каквито и да са амбициите им, те трябва да работят здраво, за да постигнат това, което искат, като работят ден и нощ, Нека преследват мечтите си и със сигурност ще видят как мечтите им се сбъднат. Аз съм пример за това". ❤️
Благодаря ти Халил бей за тези думи. Вие сте примерът как човек може да постигне мечтите си във всеки момент от живота си с труд, отдаденост и ангажираност. ❤️

Така и не разбирам.Вчера се е оженил  племенникът на Халил или неговата племенница.Но снимки с Халил няма поне за сега.Казват,че е на снимачната площадка,затова не е там.Да видим ще се появи ли друга информация.

# 72
Добро утро!
Keski1821 защо се съмняваш че Халил и Съла са заедно в реалния живот? И ако е така това да е пречка за заснемане на сериала с двамата? Знам че по принцип не е разрешено но така се говореше за тях и по времето на заснемането на 2 сезон когато ги хванаха заедно на концерт,  когато Халил целува Съла и въпреки това тя засне целия сезон.
Аз вярвам че те са заедно а и нали знаеш че в всяка клюка има по нещо истинско.
Като нищо да са били заедно в Бодрум просто да са били далеч от папараците.

А това също е от Бодрум

Да видим с започването на снимките кой щеше появи в тях и кой  не.
Това е от сторито на Халил

А това дали е от сезон 3?

# 73
azisiq ,по договор се изисква да нямат лични отношения .Нали и затова в другия сериал актрисата напусна ,заради връзката си с главния герой.Нищо ,че по-късно май са се разделили.

А и Съла има дело и трябва да е много внимателна,докато не се приключи с делото.Затова не вярвам да са заедно с Халил.Не вярвам ,че Съла ще е в трети сезон.Вече рекламират грузинката Нанука,която е модел,актриса,семейна с дете.Да видим и нея ли ще я тормозят като Съла и дали ще я обличат и гримират толкова зле.
Ясно е,че Съла беше смазана и обезличена във втори сезон.Принудиха я да напусне ,а сега Халил ще е голямата звезда.А това ми напомня как го аплодираха на финала на втори сезон.Огромният труд и тормоз на Съла не баше споменат изобщо.Но то и така се говореше в началото на сериала продуцентката на Халил и Назмие са му уредили главната роля,а Съла застана толкова силно до него,че просто ги издразни.Дано само Халил не е използвал талантливата Съла като трамплин към успеха и популярността си,а тя да е очаквала любов от него.Времето ще покаже,но Халил изигра картите си и получи слава и в Еманет ,и като певец, и като модел!Дано всичко това не е за сметка на отношенията му със Съла.

Халил се познава с Нанука.Миналата година са вземали заедно уроци по езда.

# 74
Като стана дума за делото на Съла  по този въпрос нищо не се коментира в соц.медии.  Как  върви? До къде е стигнало?
Аз съм убедена ако Съла не участва никой няма да гледа сериала  дори и заради Халил.

Ново от Съла

Братята Каръмлъ

Но пък кариерата като певец на Халил върви доста успешно. Коментира се че новата му песен имала над 100 000хил гледания. Ако не провърви сезон 3 ще се отдаде изцяло на музиката и на манекенството.

Това явно е подсказка за предстоящия сезон 3

Халил От снимачната площадка на сериала

В очакване сме да видим и неговата партньорка Съла? Или нов член?

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 13:43 от azisiq

Общи условия

Активация на акаунт