"Emanet" (Наследство) с Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу/Тема 2/

• 119 310
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Добра вечер!!!

azisiq ,както сама се увери Халил е на снимачната площадка и изглежда много щастлив.Явно Съла не му липсва.Бясна съм ,как постъпиха с това младо и работливо момиче.Просто я използваха и като получиха каквото искаха от нея-да направи Халил известен им стана неудобна и я изтормозиха,за да се махне.Дано се провали третият им сезон,защото начело с Халил и Назмие съсипаха Съла и сериала.Сега изтъкват Халил като голямата им и единствена звезда на сериала.Много съм разочарована и няма да съм изненадана ,ако Съла е напуснала ,заради поведението на Халил към нея.Коментирала съм го още в началото на сериала.
А трети сезон и без Съла ще има кой да го гледа.В световен мащаб има заблудени , прехласнати и влюбени в Халил,които чакат с нетърпение новата актриса, като двойка с Халил.

Както виждаш цяло лято никой не каза нищо за Еманет и трети сезон.Не им стиска да обявят,че Съла я няма,защото ще настане бунт и провал на сезона.Има толкова разочаровани,които искат отмяна на сезона ,щом ще е без Съла.И до сега си правят реклама на гърба на Съла с моменти от втори сезон.
Както се оказа в съобщението си в началото на лятото Карамел обвини Съла ,че не е завършила сезона.Както видяхме Съла беше в целия финален епизод.Не е само на финалната сцена където е застреляна,но тази сцена е презаснемана след като е бил приключен снимачният процес на сезона.Само там тя е отказала да се върне отново и да презаснема.Така,че Карамел лъжат и изопачават нещата.
Дано Съла успее с нов проект в някой престижен канал и да им натрие носовете на тия интриганти,които я лишиха от толкова награди за огромния труд ,който положи и зрителите с любов гласуваха да я наградят!!!

След повече от 400 серии ,в които се нагледахме на грозно облечена,гримирана и сресана Сехер,сега Съла блести с цялата си красота и прекрасни тоалети.Компенсира ни за ролята, като бедно селско момиче жена на милионера Яман.Ето така трябваше да изглежда след 117 епизод,когато стана съпруга на Яман,но уви женомразката Назмие я унижаваше ,като най-лошо облечената героиня в сериала.
Каквото и да е имало между Съла и Халил ,Назмие се намеси и не дава любимият си Халил на никого.А и ние виждамеХалил взе страната на Назмие и Карамел и остави младото момиче само в борбата му.Да си стоят двамата ,а Съла да блести с красота и талант!!!

https://www.facebook.com/100025085340913/videos/1023861818320952/

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 21:34 от Keski1821

# 76
Добро утро.
Ако си права Keski1821 за това че Съла няма да участва  това може да означава и че с Халил са заедно, нищо че се прави на щастлив маже да му го изискват за да може да рекламира сериала. Или това да помогне на двамата да си оправят отношенията .
Както казваш може някой да се съгласи да гледа сезона, но съм сигурна че по голямата аудитория ще се откаже да го гледа заради Съла.
А и то от старите актьори има ли информация кой ще участва в новия сезон?
Да видим дали ще се появи на снимачната площадка или не.
А иначе вярно е че сега Съла извън сериала блести от красота такава каквато е трябваше такава да я гледаме в сериала но уви.
Дано делото на Съла приключи в нейна полза.

Малкия Юсуф с майка си и братята си.

Халил е получил цвета от кого ли?

Прекрасна Съла

# 77
Добро утро!!!

От вчера съм много ядосана,но май се получи по-добре.Вчера в международната група на Еманет толкова превъзнасяха Халил,и пишеха постове в защита на новата актриса и да и се даде шанс да е с Халил,че не се въздържах и написах пост в защита на СЪЛА.Първо ми направиха забележка,че в тази група вече не се пише за Съла и не се публикуват нейни снимки,а само за Халил и сериала.После ми отговориха на поста ,че като заблудени овце сме следвали Съла.Ето това ме взриви и им отговорих подобаващо.И понеже в същата група преди месец бях ограничена,заради несъгласие с техните изисквания да не се пише лошо за Назмие,Карамел,а само подмазване,този път явно направо са ме изключили от групата.Така ,че ще имам един източник по-малко за информация,но ще си спестя нерви от така наречените групи ,в които "свободно" да изразяваш мнението си!!!

Явно, както писах и в предния си пост има вманиячено влюбени в Халил фенки,които не приемат критики по адрес на любеца им и сериала ,в който вече е голямата звезда в трети сезон.

Ето и обобщението на Патрисия за началото на сезона до момента.

С любезното съдействие Ablas,
Дните минават и всички изглеждат еднакво, имаме само малки трохи, които да сложим под зъбите за нашата сапунена опера.
Ето обобщение на това, което научихме след края на снимките. Знаем, че мнозина са се завърнали на сетовете, Халил присъстваше, както и Казим, Идрис и вероятно други актьори, които още не сме виждали. Юсуф ще присъства но не цял сезон,щеше да има само 60 епизода засега които ще играят и ще видим от самото начало коментарите на публиката както и на публиката. Знаем, че ще дойдат много нови лица, включително две жени със сигурност, така че ще разберем каква роля ще играе всеки герой, ще има змии, някои и хубавите, които няма да останат, защото знаем, че Наз елиминира бързо добрите хора, но преди fer to Пазете дяволите.
Нямаме новини от Сила, има твърде много въпросителни за завръщането ѝ в Еманет и плановете ѝ да дойде. От друга страна са показани много снимки на новата актриса Нанука, която щеше да играе в сериала. Да не мислим че ще замени Сила не е възможно никой не може да я замени тя ще играе друга роля но няма да е до Яман. Ще е по добре за сериала, защото сигурно е, че мнозина ще гледат първия епизод, за да знаят какво ще се случи от любопитство, но веднага ще видим в надписите дали ще бъде тази, която искаме да имаме в нейната роля присъствие. Тук част от Emanettes ще последват или ще спрат да гледат останалите епизоди. Бъдещето на нашата сапунена опера ще се играе от надписите. Наз иначе ще трябва да напише красива завладяваща история,ако иска да запази някои от феновете на двойката ни, или Яман.
Както често се казва хиляди сме които го казват Сехер си е Яман а Яман си е Сехер също като Сила и Халил правят Еманет без тях Еманет не съществува. И така, успех на писателите и да им пожелаем да работят добре сценарият за всички нас, които чакаме първата глава на третия сезон в средата на септември. Дано не ни подведат в сезон, който ще съжалява. Вече загубихме много през втория сезон или повтарящите се дълги периоди на лошотия просто продължаваха да валят. Можехме да броим щастието, имаше много малко, 3 дни и 2 месеца страдание. Дори и да е драматичен сериал, не очаквахме любов всеки ден, но по-дългите сцени щяха да ни направят щастливи. Сега вземете си химикалките и ни зарадвайте.
  ·

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 08:47 от Keski1821

# 78
Keski1821 не се ядосвай на такива фенки с болни мозъци.
Да видим колко ще издържи сериала без Съла.
А и остава да видим кой ще се появи до Халил няма до рамо да снима с него  . Я си представи че е Съла .
Защото както ти беше сповинавъра по рано за 2 сезон също се коментираше че Халил няма да участва и хоп той се завърна така може да стане и с Съла  .
Толкова са сладки.

Халил зад кадър

А да те попитам коя е тази международна група на Еманет да я разгледам да видя какво се пише в нея и т.н.

# 79
Здравейте!!!

azisiq,групата е Emanet Legaci Global Fens -има около 55 000 члена .Международна е ,но при мен вече не се появява .

Берат е поместил в инстаграма си снимка от сета на трети сезон.Явно ще се започне с чичо и племенник.

Не вярвам много на публикациите на арабите,но пишат,че Халил е пял на сватбата на племенника си или племенницата си,не разбирам ,защото всичко се превежда в един род- мъжки.

Явно партито е с дрескод в бяло.

# 80
Нова от Халил

От сторито на Халил

Значи Берат ще участва в 3 сезон така ли?

Значи Яман и Юсуф със сигурност ще ги видим в новия сезон остава да видим какво ще стане със Съла ще я видим ли или не?

Това незнам дали е нова снимка на Халил с фенка или е стара

Днес май актьора Юмер има рожден ден и Халил го е поздравил с тази снимка в сторито си

От стори на Съла . Явно тези дни е доста активна.

Дали не е на почивка на морето?

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 15:55 от azisiq

# 81
Добра вечер!

Днес се пише много ,но всичко е догадки и предположения според мен.

Първо се пише,че режисьорът е нов.Идва от Yamin и се опитва да върне Съла в трети сезон.

Пише се също ,че Назмие и екип също се опитва да върне Съла в трети сезон.Много добре знаят,че без нея сезонът ще е провал.

Но пък се пише,че Съла има доста оферти за нови проекти.Единият е по Канал 8 сериалът се казва Капанът и ще си партнира с този млад красавец Акън Акинозу.Син на актриса и ресторантьор.Участвал в сериалите Вятърничав,Кьосем Султан.Роден на 22.09.1990 г. в Анкара.

Другият проект е В сърцето на планината по ТРТ1 с Берк Атан за втори сезон.Берк е роден на 26.09.1991 год. в Измир Турция.

Халал и любимият му актьор Брад Пит

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 23:14 от Keski1821

# 82
Добър вечер.
Дано това което казваш  Keski1821, че Назмие и екипа се опитва да върнат Съла за сезон 3 се окаже истина. Дано успеят защото всички знаят че без Съла сериала няма да е същия а и никой няма да иска да го гледа та дори ако участва само Халил.

Ново от Съла

За малкия сладур е сигурно че ще участва

Халил е поканен на фестивала Kadikoy Noah на 24 септември.
Чудя се дали и Съла е поканена?

Междувременно Халил продължава да получава цветя от фенове.

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 23:54 от azisiq

# 83
azisiq ,а на мен ми се иска да видя Съла до тези млади и красиви актьори в едни по-стойностни проекти.
За мене Еманет с този слаб втори сезон и с тези грозни интриги около Съла вече е безмислен и изчерпан.Имаше толкова грозни и безмислени епизоди,че нищо не може да ми върне тръпката към сериала.Изпитвам гняв и горчив вкус дори като преглеждам епизодите.Сега си давам сметка,че още с влизането на героинята Дойгу към 220 епизод Съла и Халил имат много малко екранно време.Прехвърлям с мишката и гледам само тях ,но на две минути с Яман и Сехер после следват поне десет минути с Али,Дойгу и лудата и майка.До такава степен е съсипан сценария и е променен сюжетът на идеята за наследството на Сехер и Яман в лицето на Юсуф.
Не виждам какво могат да ни предложат по-интересно и различно дори и Съла да се върне.Освен Идрис да замести Джанан в трети сезон и да гледаме нови тъпотии.

За седем дни от представянето на новата песен на Халил Дълбоко ми липсваш/Липсваш ми много/ вече има 592 071 гледания на официалното видео.

А проектът му със Суат Айдоган -Непозволен копнеж от 16.06 .до днес има 1362  824 гледания.

А  Халил ще участва в този фестивал на 24 септември, като певец с новата си песен сигурно.

Моделите на Фарук Каракашли пред модната му къща.И Халил е там.

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 00:33 от Keski1821

# 84
Наистина 1 сезон беше уникален, бяхме свидетели как се зароди любовта на Яман и Сехер.
2 сезон макар повечето гадости , интриги, лъжи,  убийства имаше от части и романтични моменти. Първата нощ на Сехер и Яман . И дори да превърнахме епизодите с мишката на компютъра всички гледахме заради Съла и Халил.
Ако стане чудо и Съла се върне аз съм съгласна за гледам стига тези двамата да са си заедно въпреки очакващите гадости които съм сигурна че Назмие ще измисли.

Ново от Халил (от снимачната площадка)

Ново от Съла била е на концерт с приятелки.

Халил продължава да получава цветя от фенове.

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 12:36 от azisiq

# 85
Здравейте!!!
Сега Сила е в тренд в Белгия, Швеция, Франция и Бразилия
Кралица на трона на този тренд е различна от арабските страни

Ето ви Бирхан Тут ,който слуша новата песен на Халил ,докато го подготвят за снимки.Лично Халил го е постнал в Инстаграма си.Интересното е дали Бирхан участва в нов проект или е още в Еманет,защото от два дена се публикуват негови снимки от снимачната площадка.

https://fb.watch/eCq1t3_a-1/

И самият Бирхан се е постнал

Сехер и Кевсер

Последна редакция: нд, 31 юли 2022, 21:05 от Keski1821

# 86
Добър вечер момичета.
Много се радвам че Съла е в тренда, току виж това спомогне тя да се завърне в сериала защо не.

Зад кадър на Еманет

Яман

# 87
Добър вечер!!!

Нови от Съла.

Изумрудът Съла със 109 000 туита в Турция и 111 000 туита в Либия!

Вече официално и в пресата Нанука Стамбошвили е новата партньорка на Халил.

Така като гледам от снимката споделена от Бинназ Екрен/Адалет/ от сета на сериала режисьорът е старият Айхан.Това ме навежда на мисълта,че Съла няма да се върне в трети сезон.

Последна редакция: пн, 01 авг 2022, 22:54 от Keski1821

# 88
Добро утро.
Аз много не вярвам на писах А докато не видя въпросното актриса на сета на сериала. За сега само Халил с малкия "Юсуф " се публикуват.
Но ако въпреки всичко излезе вярно за съжаление сериала е обречен на провал, нисък рейтинг въпреки и заради участието на Халил.
Защото дори и лошия сценарий сериала се гледаше заради Халил и Съла .

Още от сета на сезон 3

Ново от стори на Съла

Съла е публикувала в своя профил снимки от времето на фотосесиата когато е играла Сехер в сериала Еманет.  Това случайност ли е?

# 89
Като гледам снимката от публикацията и на двете актриси явно са избрали актрисата въз основа на приликата на персонажа, което е доста добре и ме навежда над мисълта, че Сахер е жива, а просто актрисата е друга тоест надявам се да не греша в предположението си. Дано да е така, което е по - добрия вариант според мен отколкото всичко да е ново и непознато, а самия той да е изпълнен с гняв и болка, а персонажа ѝ да разказва нейната нова история, която да бъде прикрепена към историята на Яман.
Не бива да съдим новата актриса въз основа на това което виждаме освен това може да е добра  в работата си и да повярвяме искрено на таланта и не е ли така  ?  Все пак достойно трябва да заеме мястото до Съла . А дали ще се получи екранната химия между тях това е друг въпрос ? А ще ми хареса ли актрисата ? Но въпреки многото въпроси  аз със сигурност ще го следя сериала няма да допусна предишната грешка от преди години. След като я видя на екрана вече тогава ще коментирам, но това няма да ме спре да следя развитието в историята, в никакъв случай .
А какво да кажа за Юсуф  ще има ли нова леля, която да го утешава и обича в скръбта му като се има напредвид че е преживял загубата на родителите си и сега може би и на леля си или Сахер ще е до него докато друга актриса  най вероятно играе нейната роля ?  Въобще каква би била неговата реакция, ако нещата се променят както за него така и за чичо му затова би било добре нова  актриса да влезе в ролята на Сахер за да няма  нов прочит на  приказката за красавицата и звяра при евентуален нов персонаж.
Възможно ли е статията за смяната на актрисата да е клюка, но не ми се вярва да хвърлят подозрения върху читателите, които следят сериала, но пък предпочетох да изкажа мнението за хипотезата сега.
За Али  няма какво да кажа освен че ми е жал за него, но за  Дуйгу и нейните скрупули, които са си направо безпочвени обяснения в писмо при предположене, че тя е влюбена в Али. Интересно ми е не се ли заклева човек пред олтара, присъстващите и Бог в болест и здраве че ще съм с теб докато смъртта ни раздели , но  това явно не важи при нея съдейки от написаното писмо, с което чисто и просто се оправдава намирайки си аргумент  да го напусне просто ей така осъзнавайки че нямат бъдеще  ? 100% процента е виновна . Сякаш забрави какво са преживели преди нейното нелогично поведение спрямо Али да го нарани. Нищо чудно той да бъде озлобен и изпълнен с гнав и недоверие към жените и то с право. Леля Султан също ще е наранена, племеника и ще страда от незаслужена раздяла. За нова жена в живота му защо пък да не, но е малко вероятно много ще му стане на Али трета жена, докато Яман може да има втора. Със сигурност трябва да се разкрие по някакъв начин чрез леля Султан  истината, че Яман и Али са братя. Че някога са били четерима( те не са го знаели), след това трима (това им е ясно)и сега отново са трима, но Яман и Али никога не са знаели и дори подозирали за това. А аз не знам все още причината да изостави Джанан Али освен парите и охолния живот разделайки го от братята му. Джанан няма и как да обясни, остава Султан да разкаже тяхната история поверена им от чичо Осман и татко Ариф, следователно ще се гледа ретроспекция . На преден план сега най - важното е да се разбере за актрисата каква позиция ще заеме и разкриването на истината, че Али и Яман са братя. Останалото е свързано с Идрис и неговия план да се отърве от Яман със скалъпен капан. Моята хипотеза : Плана на Идрис, който предполагам какъв ще е въз основа на последния епизод  и началото на сезон 3 много ми напомня на сериала Клетва / Обещание  в сезон 2 еп 101 с  известни изминения, че Емир не влезе в затвора, а Яман евентуално може до посети затвора, но и при двамата има и ще има подправено видео на уж пресъплението. Как  ще се измъкне Яман от тази клопка в последсвие, но Али и Фърат ще помогнат и ще повярват на Яман, че не е убиец за целта са нужни неуспорими  доказателства за невинност, които те ще търсят преследвайки Идрис като основен заподозрян. А и Фърат според мен няма да добусне същтата грешка като преди и да повярва че Яман е убиец  и ще търси истината докрай. Идрис някъде се е скрил след хипотетично постигане на целта . Новите злодеи ще дирижрат своето отмъщение при евнтулна нова жена в живота на Яман  или ако Сахер е жива то Идрис ще продължва делото си за отмъщение. Да не забряваме написаното писмо от Азис в последниея епизод, то може да има двупосочен отговор за невиност и виновност. Но със сигурност ще има нова злодейка, която да замести  Икбал, Зухал и Джанан  въпроса е колко зло ще причини, което вече не е било сполетяно до сега  при условие че Сахер е жива, но ако новата жена  на Яман е част от живота му то тя може да преживее почти същото като предшественичката си  дори и по лошо ? С една дума Яман трябва да е готов за всички евентулни сценарии - болка, гняв и нова приказка в живота му изпълнена с прошка, надежда, любов и шок или шок (имам брат ) и нови перипетии с любимата му Сахер . На ход е Назиме какво ни е подготвила ? Дали съвпада с моята хипотеза ?
За Кара и Ибрахим нищо не мога да кажа . Дали Фърат и  Неслихан биха били наистина двойка ? Въобще не е ясно кои ще останат, но със сигурност Сахер няма да я има . Какво следва ? Чакаме новини и изявлението  на Карамел Япим, трейлър и новия епизод  с новата актриса в ролята на .... ?
Ще видим, остава месец до септмеври.

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 17:24 от Яница88

Общи условия

Активация на акаунт