azisiq ,както сама се увери Халил е на снимачната площадка и изглежда много щастлив.Явно Съла не му липсва.Бясна съм ,как постъпиха с това младо и работливо момиче.Просто я използваха и като получиха каквото искаха от нея-да направи Халил известен им стана неудобна и я изтормозиха,за да се махне.Дано се провали третият им сезон,защото начело с Халил и Назмие съсипаха Съла и сериала.Сега изтъкват Халил като голямата им и единствена звезда на сериала.Много съм разочарована и няма да съм изненадана ,ако Съла е напуснала ,заради поведението на Халил към нея.Коментирала съм го още в началото на сериала.
А трети сезон и без Съла ще има кой да го гледа.В световен мащаб има заблудени , прехласнати и влюбени в Халил,които чакат с нетърпение новата актриса, като двойка с Халил.

Както виждаш цяло лято никой не каза нищо за Еманет и трети сезон.Не им стиска да обявят,че Съла я няма,защото ще настане бунт и провал на сезона.Има толкова разочаровани,които искат отмяна на сезона ,щом ще е без Съла.И до сега си правят реклама на гърба на Съла с моменти от втори сезон.
Както се оказа в съобщението си в началото на лятото Карамел обвини Съла ,че не е завършила сезона.Както видяхме Съла беше в целия финален епизод.Не е само на финалната сцена където е застреляна,но тази сцена е презаснемана след като е бил приключен снимачният процес на сезона.Само там тя е отказала да се върне отново и да презаснема.Така,че Карамел лъжат и изопачават нещата.
Дано Съла успее с нов проект в някой престижен канал и да им натрие носовете на тия интриганти,които я лишиха от толкова награди за огромния труд ,който положи и зрителите с любов гласуваха да я наградят!!!
След повече от 400 серии ,в които се нагледахме на грозно облечена,гримирана и сресана Сехер,сега Съла блести с цялата си красота и прекрасни тоалети.Компенсира ни за ролята, като бедно селско момиче жена на милионера Яман.Ето така трябваше да изглежда след 117 епизод,когато стана съпруга на Яман,но уви женомразката Назмие я унижаваше ,като най-лошо облечената героиня в сериала.
Каквото и да е имало между Съла и Халил ,Назмие се намеси и не дава любимият си Халил на никого.А и ние виждамеХалил взе страната на Назмие и Карамел и остави младото момиче само в борбата му.Да си стоят двамата ,а Съла да блести с красота и талант!!!
https://www.facebook.com/100025085340913/videos/1023861818320952/