"Emanet" (Наследство) с Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу/Тема 2/

• 119 312
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Ново от Халил.
Той е получил награда свързана с youtube канала на Еманет изглежда са преминали границата от 1 милион гледания.

Отново ново от Халил явно е гостувал в някакво предаване. Ако някой може да го преведе да каже дали са го питали за Еманет и Съла?

Нови снимки от сета на сезон 3

Съла продължава да публикува в своя профил снимки от екраната си героиня Сехер, да не би да ни подсказва нещо?

Аз все още се надявам да стане чудо и Съла се върне за сезон 3. Защо не ако феновете отново се възпротивят относно смяна на актрисата в соц.медии може пък с това да върнат Съла в сериала.
Защото химията между Съла и Халил няма да се повтори с друга актриса. Дори и евентуално нова актриса да е много добра няма да замести химията която се получи между Сехер и Яман.

Може ли някой да публикува видео от това интервю?

# 91
Здравейте!

Да Еманет са достигнали един милион зрители в Ютуб канала си и получават златна плоча за 1 000 000 .

Колко жалко, никой дори не споменава Съла и нейният огромен принос за този милион зрители. Тя отдаде две години от живота си, изигра толкова тежка роля, допринесе толкова за гледането на Emanet. Нека не забравяме никога, че въпреки слабият и лош сценарий, зрителите гледаха само и единствено, заради Съла и Халил и така получиха един милион почитатели.
Къде е признаването на труда на Съла. Защо само Халил се признава за звезда. На самият Халил не му прави чест да обира славата сам без Съла. Иначе започвам да си мисля, че просто използваха Съла.

А това видео е от гостуването на Суат и Халил в музикалният телевизионен канал KRAL POP,където в момента се върти песента им Непозволен копнеж.

HIC & Suat Aydogan дадоха интервю в Kral Muzik. Разказаха за сътрудничеството си в музикалната сфера. Халил започна да прави музика с майстора @suataydogan, той беше негов учител, но ХалилИл го нарича Аби. Учителят Суат говори много хубаво за Халил и сътрудничеството им. ХИК, има много песни, които могат да се разпространят по всяко време. Суат бей го оценява както за музикалния му талант, така и за актьорското му изпълнение. Песента Adaletsiz Hasret е за всички, работиха 2 месеца по тази песен, дори през декември, когато работата беше много. Те имат душевно удовлетворение, резултатът е много добър. Песента е преведена на 30 езика. Халил е доволен от получените резултати от работата му.
#HalilIbrahimCeyhan
 Халил нарича Суат аби,което е голямо уважение и го счита за свой учител.Суат казва,че като е прочел текста е попитал защо толкова време не го е дал да направят песента,а Халил е отговорил че сега е дошло времето.Текстът е писан доста отдавна.

https://www.facebook.com/100073478901529/videos/951876996041216/

azisiq,това са официалните профили на Съла  и Халил във Инстаграм.Този,който ти публикуваш какъв е?

А този е на Съла във Фейсбук.

https://www.facebook.com/SilaTurkogluOfficiall

Ето в този видеоклип Съла и Халил напускат снимачната площадка.Този клип накара всички да си мислят,че между тях има връзка.

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 22:58 от Keski1821

# 92
Благодаря Keski1821 за информацията. Ами снимките които публикувам от истаграм мислех че това официалния профил на Съла но след като ги публикува кой е истинския й профил значи аз съм се заблудила за съответния профил може да е някой фенски. Моя грешка извинявам се за което.
Напълно си права че тази награда от ютуб канала е успех и за Съла. Защото без Сехер и Яман нямаше да има Еманет. Именно заради страхотната химия между Халил и Съла всичко гледаха сериала независимо от лошия сценарий в сезон 2.
А за клипа той мисля че беше папарашки и тогава наистина Халил  имаше връзка с Съла след това на концерт заедно също ги изловиха. Дано все още да са заедно като двойка просто да пазят връзката си далеч от камери, папараци и т.н.
Снимки на Халил (май от новия 3 сезон).

Аз все още се надявам за завръщане на Съла в сезон 3. Защото минаха няколко дни и никой не публикува уж новата актриса от снимачната площадка. Толкова дни минаха все трябваше да са записали общи сцени нали така? А не се случва защо ли?

# 93
Добро утро !

В групите писаха,че толкова много са почитателите на Съла,че Назмие не смее да покаже новата актриса от сега.Така тя ще ядоса и раздразни още феновете и ще има още по-голям отлив от сериала,а това ще е провал за трети сезон преди да е започнал.Затова и непрекъснато Халил е в светлината на прожекторите с песни,интервюта,награди .Чрез него като звездата на сериала се опитват да се рекламират.Но на всички им е ясно,че това което държеше зрителите пред екрана са общите сцени на Съла и Халил и химията между тях.

Както знаете преди дни Съла бе избрана за актриса на годината за 2022 г.И това точно преди началото на трети сезон.Коментира се,че снимката с плакета на Халил за един милион зрители ,която била стара е публикувана ,за да отклони вниманието от успеха на Съла.
Пишат ,че плакета бил още от февруари още тогава е имало един милион,но защо точно сега.Макар,че аз следя всичко ново и през февруари не се е появявала тази новина.

Може би отново е реклама на сезон 3.Но и Халил се чувства много комфортно като ЗВЕЗДАТА на Еманет,жалко,че така използваха Съла и сега никой не признава приноса и към Еманет и успеха на Халил.Халал да му е- на върха си сам и духа силен вятър от всички посоки.

azisiq ,тези снимки на Халил са стари.Те са от момента още с Джанан.Средата на втори сезон.

# 94
Добро утро!
Благодаря ти за поредната доза информация Keski1821.

Назмие е пуснала кратка реклама с която известява че довечера в нейния профил ще пусне първо промо на новия сезон 3 на Еманет. Да видим с какво ще ни изненада тая психопатка.

Относно наградата на Съла ,Разбира че Съла ще спечели този приз за актриса на 2022 тя го заслужава дано на Назмие да й светне лампичката относно връщане на Съла в сериала.
Сега Назмие крие новата актриса но неможе да я крие вечно нали? Все в един момент ще трябва да я покаже ако не сега то в самия сериал нали така? Но в крайна сметка сериала така или иначе ще излезе провал и това Назмие трябва да го осъзнае докато има още време защото като започне сериала и феновете видят че Съла я няма ще започнат да негодуват да пълнят форумите с призив Съла да се върне дори и Халил няма да може да спаси положението с участието си в сериала защото всички ще искаме Съла и Халил заедно на екран.

Тази мисля че е от новите на Съла но не съм много сигурна

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 11:54 от azisiq

# 95
Хайде,да им е честито на тези,които чакаха с нетърпение тийзъра за трети сезон.Няма Съла има Нанука.

Нищо общо между двете актриси,а и героини.Съла/Сехер/ е добродушно младо момиче с добри очи,блага и лъчезарна усмивка,личи си,че и сърцето и е всеотдайно и добро.За нея вече знаем,че е точно такава.

Нанука /името на героинята и още ни е неизвестно/ е жена тип амазонка със студени и горделиви очи,с леко ехидна и високомерна усмивка.Пресметлив поглед и в нея не виждам нищо от Сехер.

Ето я със съпруга и дъщеря си.

Е,Халил бей,да ти е честито!!!Дано като минахте през Съла да добиете това към което толкова се стремите.

За едно се оказах права.Някъде в началото на сериала бях казала,че Назмие няма да даде Халил на никого и ще си го прави своя главен герой и звезда.Успя да ги скара и раздели със Съла,а Халил май предпочете славата и кариерата направени за сметка на Съла.
Повече не ми се пише!!!

Един от коментарите само час след като Назмие публикува видеото за трети сезон.

Хората бъдете сериозни.
Наз напълно се издуха на страницата си в коментарите на видеото.
Отиди и виж това. , Вече има 3 441 неприязнени коментара.
Дори ми стана жал за нея.

Ето Халил го е поместил в ИГ историята си.

И тук в ИГ историите на Нанука ,а после и Халил я е поместил в своята история.Както виждаме отборът е пълен
Карамел
Халил
Назмие
Айхан
Севда
този дори не знам кой е/srknmt/
еманет канал 7
Нанука

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 22:41 от Keski1821

# 96
Keski1821 видях трейлъра и изпаднах в ужаш. Все едно гледам рекламата на 4 сезон на Обещание Емир в гората и среща Гюлпери само дето тя не беше на кон а тичаше в гората. Назмие е толкова тъпа че неможе да измисли нещо а само копирва от предишните си проекти
Като гледам Халил и тази Нана изобщо няма да си подхождат няма химия, даже не и красива нищо.
Аз до последно се надявах да стане чудо и Съла да се върне. Все пак ми бяха любимци Сехер и Яман въпреки лошите епизоди към края.
Феновете които бяха за Съла явно не успяха в соц.мрежи да повлияят на Назмие и тя да направи някакви опити да я върне.
Тая новата никакво излъчване не виждам в нея .  Че язди това се вижда но до там и тая дълга коса като грива не е чак от големите красавици.
Да видим каква друго Назмие е взаимствала от Обещание е да го сложи на Еманет в новия сезон.

Сигурно съм че много малко хора ще гледат сериала. И самия сериал ще пропадне. Явно феновете не успяха да повлияят на Назмие и продуцентите относно Съла но само те ще загубят.
Надявам се поне сега като Съла не участва двамата с Халил да излязат да обявят имат ри връзка, обичат ли се , заедно ли са. Сега вече могат да кажат като не участват заедно в общ проект и така не нарушават никакви договори.
Keski1821 Моля Те не спирай да пишеш в темата добре че сме ние двете да я поддържаме жива .
Знам че като мен не си съгласна с новата актриса в сериала но може да продължаваме да публикуваме снимки на Съла и Халил някои новости свързани с тях. Нали така?

# 97
Добро утро!!!

Мисля си,че Съла е отказала да се върне в трети сезон.За мен това е малка утеха,че едно младо момиче на се подчини на този унищожаващ октопод наречен Карамел япим и Назмие.Така че ,това е решила Съла и се радвам за нея,защото има световна известност и е в трендовете на много държави.Искам сега по-добър проект и много успешен рейтинг ,за да докаже на хората от Еманет ,че е била права,а те отказаха да я подкрепят.А Еманет за мен е приключена история ,но дори и да удари дъното ще го дават,защото Назмие е спонсорирана от държавата и пълни телевизионно време в Канал 7.Както се казва връзкарка е ,тя и затова пренебрегна мнението на милиони зрители относно Еманет и си пише малоумщините.

Както писах по-рано говори се,че Съла ще започне снимки в нов  проект наречен Капанът,който ще се излъчва по Канал 8 с Акин Акинозу.Стартът му ще е през март.Дано Съла успее да приключи с делото,защото е ясно,че Назмие ще направи всичко ,за да я съсипе.

Колкото до тиизъра на трети сезон някои неща ми се набиха в очите.Първо Нанука пристига на кон с черно наметало-това ме навежда на мисълта,че ще е тъмен герой.Второ властна е ,гледа надменно и подчини коня,като го изправи на задни крака.Първите звуци  в трея са от писък на птица зловещи, като от орел или сокол.Това са прийоми на исторически сериали.Така започват и Осман и Алпарслан с писък на същата птица и много често властните владетели подчиняват конете си по-същия начин.
Така че,тази героиня няма да има нищо общо с образа на Сехер,даже ще е точно обратното властна,подчиняваща ,а как ще пасне на Яман е въпрос.

Ето я новата безкрайност на Яман

Берат на снимачната площадка.

Един коментар за героя му и  участието му в трети сезон:

Горкият Юсуф, ще остане сирак за втори път от тейзата си. Това дете ще бъде шокирано дори травмирано, че не вижда майка си (леля) с него в сезон 3.
Тази проклета наз не се е сетила за малкия Юсуф, не, тя предпочете да изтрие Сила (Сехер) и да я смени с друг, когато не знае. Несправедливо е, тъй като Юсуф също напредва със сериала и също така изигра ролята си добре, както трябва, тъй като заглавието на сериала е Emanet, Legacy, което означава "Наследство", говорейки за Юсуф. Наз трябва да уважава заглавието на сериала и да не обръща всичко с главата надолу.
Сега, когато Юсуф ще бъде лишен от тейзата си, не е ли новината, която ще я замени в сърцето му? Или ще му бъда майка. Семейство КИРИМЛИ ще бъде разбито от глупостите на сценариста. Бяха трима, сега ще са двама, Яман, амка и Юсуф.
Какъв трагичен край? Какво да кажа, ще видим. Както се казва.
Кой ще живее, ще види!!!!

Искам да ви кажа,че фейсбук и инстаграм са като кошер от оси.Феновете,които искат Съла и Съла и Халил в сериала са полудели и неудържими.Гневна фенка е писала и публикувала пост в профила на сестрата на Халил Худа.Явно поста е гневен и обиден и се отнася с критики към Халил,а сестра му е отговорила на феновете.

Говори се ,че Худа се е обадила на Съла във връзка със заплашителните коментари.И ето преди пет минути това бе публикувано от Съла в профила и.Давам го с превод:

Винаги съм защитавал доброто и красотата. Независимо какво живея, виждането ми за живота винаги е такова. Казването на лоши неща на някого няма да доведе доникъде Очаквам същата чувствителност от всеки, който ме обича и подкрепя. Пожелавам ви лека вечер 🌹

Прекрасна Съла!!!Въпреки ,че бе предадена и ощетена с доброто си сърце иска да успокои и спре феновете да не ескалират повече напрежение.Уникално и добро момиче!!!

Нанука Стамбошвили днес е заключила профила си в ИГ,защото снощи след публикуването на тийзъра е получила стотици гневни и обидни коментари.

Просто не знам как ще се удържи положението.Не, че одобрявам тези действия на феновете,но така се получава когато подведеш и излъжеш очакванията на зрителите.Те го знаеха и сега ще понесат последствията за лошото отношение към Съла и смяната на историята.

А в това време Съла отново е на върха .Днес краткото и видео от списание Gardrop Magazinin мина един милион гледания.Нов пореден успех на това младо и красиво,а още повече талантливо момиче.

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 21:21 от Keski1821

# 98
Keski1821 изгледах трейлъра към сезон 3  и си много права има прилики с Обещане  в гората  и тяхната среща,  разликата е че тя се появява на кон и съдейки по изражението и не мисля че показва уплаха, страх и бягство от някой преследващ или нещо преследващо като при Гюлпери . Има хубава вълнообразна коса, очите и не мога да кажа с точност може би  целеустремени, спокойни и нещо друго. Разбира се може и да греша в преценката си . Ще ми е интересно миналото и но не мога да предположа дали е мрачно и проблемно, но клоня към второто. Съдейки че се появява и язди кон най - вероятно живее в ферма или чифлик, но  ми е интересно да не би Яман да се е преместил като Емир, но и не ми се вярва,а и дали около къщата има гористта местност е точно това не съм явно наблюдавала докато гледам сериала. Новата жена явно е опитна с конете като Яман и по това за сега си приличат. Дали и доколко ще е пълна противоположност на Сахер откъм характер, но от към визия Яман закратко може да я оприличи на Сахер , но по погледа му съдя че е впечатлен и омаен от красотата и. Мисля, че в очите му  се четат въпроси и коя е тази мистериозна жена и недоверие просто към жена след майка му Жанан и съпругата му Сахер .Като гледам  жената много ми прилича с тази коса, визия в черно и скули  на Мортиша Гомез жената на Адамс Гомез от семейство Адамс само дето тя не е на кон. Интересно ми е дали с новата новообразувала се двойка ще има екранна химия и дали ще е отново в стил красавицата и звяра или друга приказка. Как ще се случи тяхния фиктивен брак, защото определено ще има такъв в името на Юсуф, но ще има ли друга причина освен малкия господин. Определено тя има своето минало  и непроследствено ще има нови персонажи и ще доведе след себе си неприятности на Яман. Не, не мисля, че ще е властна и подчиняваща все пак тя е главната актриса, не е лоша, но не е и Сахер . Не е тъмен герой, но ни се представя като мистериозната дама от гората. Не е редно според мен да има  негативни коментари за новата актриса все пак това и е работата да замести достойно Сахер, а и играта и може да  се получи, но за химия трябва доста да се постарят и двамата
за да ни въздействат магнетично. Да опазнаем новото без негативизъм. Назиме  не е тъпа ,таланта и се усеща, тя извърта страхотно историите, ще свикнем и с новата така както свиквахме с Гюлпери и Фериде все пак историята трябва някак да продължи нали? Любопитството винаги наделява над необратимите обрати и Яман не е изключение със сигурност и на него му е любопинто за тази мистериозна жена както и на мене, съдя по погледа му. Този поглед, който няма как да забрави човек е същия който опознах в началото на първи сезон и май ще го видя отново да го упражнява над тази жена, но да се надяваме с развитие на историята да е с по малко гняв в очите и стискане на юмрук в знак на ревност и други обстоятелства засягащи нрава му. Ще чакаме следващия трейлър и подсказки придружени с коментари, защото в следващите новооткрития тотално ще се изменят коментарите ни в друга посока и малко или много ще избледнеят сегашните ни изказвания.

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 23:07 от Яница88

# 99
Добър вечер!

Халил бей ви кани на участието си на 24 септември на фестивала в Кадъкьой.Ще изпее няколко песни и ще се радва да отидете да го чуете и видите!

https://www.facebook.com/reel/3164202110467686

А сега искам да ви споделя коментара на Олга Ирис,една от администраторките на бразилската група.Написала е такива коментари за всеки един епизод до сега.Много обстойни и обяснени със символики и психологически.Насладете му се!Превода е малко непрофесионален ,но смисълът е ясен.

🎯 por Emanet: Първи трейлър Трети сезон et 🎯 (31)
"В живота и в любовта нямаме гаранции. Така че не ги търсете. Живей това, което трябва да живееш. Не се страхувай. Страхът е един от най-лошите врагове на любовта и щастието. ” – Арналдо Джабор
Поздрав, приятели, прегръдка от благословии. Току-що изгледахме първия тийзър на първа глава от трети сезон ЕМАНЕТ. Интересен, но объркващ трейлър, защото имаме на разположение само да анализираме външния вид, жестовете Е, най-накрая взеха нова актриса Нанука Стамболишвили. Този вход се опашки с десния крак благодарение на всички спекулации, с които е свързано името му. А Direction се заинтересува да ни представи персонаж, различен от Сехер, точно не само, за да избегне сравнения, което ще е невъзможно, но и да развие нова история в историята на Еманет. Интересно ми беше, че в началото на трейлъра се чува писък на орел с ясно намерение, докато актрисата язди. И така започват символизмите; ПЪРВИЯТ, предпочитаният език на писателя, който да ни каже нещо важно. Да чуеш повика на орел представлява действие, подобно на призива, направен преди битка, звукът на орела ти дава кураж и жизнена сила да преодоляваш препятствията и да се бориш с предизвика Викът на орела ви показва, че сега е моментът да действате. Те могат да се появят, когато сте насочили поглед към цел, стремеж или предизвикателство. С тази информация можем ясно да заключим, че това може да означава, че среща, заредена с неоспорими погледи на любов или омраза, докато тази на ЯМАН отразява само мъката му, човек уморен от страда
🎯 Без романтика- От първия ми анализ по темата заявих скок във времевия период от шест месеца до година. Без съмнение ЯМАНът, който ни представиха предварително, скърби с черния цвят, който го характеризира. Всъщност, все още има човек, който боли и мрачен, което предполага, че изпитва мъката от загубата на любовта на живота си, но времето е минало. Пише 22 на Еманет: За Трети сезон, където развивам темата с горепосоченото съдържание. Но казвам и "има много трудности от логическо естество, невъзможно е да се наложи главен герой, който споделя ролите с ЯМАН. В този смисъл негодуванието е натрапник и е невъзможно мъжът, който се е клел в безкрайна любов, да мисли за друга жена. ” В писане No 20 на Emanet: За Трети сезон на 20 юли 2022 г. посочих, че не “приемам нова връзка за сърцераздирателя.. това заради интензивността и дълбочината на чувствата им до степен да се кълнат "любов завинаги". Това, което не можем да чакаме нито момента, нито следващите глави". Това се поддържа от две основни причини „смъртта на героя Сехер представлява края на темата за безкрайната любов, вечно прекъсване на „движването на нишката“ аргумента за любовната история между ЯМАН и СЕХЕР. И втората причина, „това би бил последният удар по сериала в моменти, когато зрителите твърдят, че има главния герой. ” (Еманет: Говорейки за последната глава, Олга Ирис, 9 юли 2022 г.) След като изясних този аспект, мога въз основа на него да анализирам днешния напредък без диалог, който вече започваме в първия абзац със скок във времето на ретроспекция или видение. Мисля, че не беше случайна среща, защото и двамата са били там преди.
🎯ПРИЯТЕЛИ или ВРАГОВЕ - Имайте предвид, че героят идва по познато трасе, наблюдаван е безопасно и с посока. И тук имаме ВТОРА символика, когато Амазонка повдига коня "галопинг" или на два крака. Обикновено, когато това се случи, това е предупредителен знак или вик. Вдигне ли лапа, но стои сам, това означава заплаха. Не искам да пренебрегвам тези прекрасни въздушни снимки, които се правят в днешно време с "дрон". Плюс зрелищни планове на дълги разстояния и добре определени ъгли до точката, в която бяхме Продължавайки с темата, детайлът е важен, защото изглежда се познавахме, но и двамата се съгласиха на място, без да са цитирали за тази среща. Сега въпросът дали се познават приятели ли са или врагове?. Лицето на момичето изглежда като контракция в челюстта, причинена от стрес или тревожност, така че заключвам, че те са известни. Така че това не е случайна среща, а събиране на мъж с миналото и жена наранена и възмутена. Това се обозначава в очите му, погледът му е неспокоен, от оплакване, от разочарование в момичето. За разлика от ЯМАН се чувства неудобно, не мърда, целият е твърд, раздразнен, не е видът, който се предлага на любов или приятел. Само да си спомня как е гледал СЕХЕР е достатъчно да знаеш, че мъжът няма любов към тази жена. Повече ми прилича на първи сезон на ЯМАН и СЕХЕР. Тъй като е такъв, може да бъде ретроспекция на някаква жена, която е поддържала спорадични излизания и която при среща със СЕХЕР е отказала да продължи. Или по негова вина не беше взаимна любов, която се връща в настоящето на ЯМАН, реалност след година вдовица. Забелязаха, че нито кон или вид транспорт на ЯМАН не се наблюдава поне в това, което е заснела камерата. Това може да предполага, че той е стигнал до известно място, може би за да си спомни Може би мястото, където щяха да строят новия си дом, видяхме гора, когато Сехер с амнезията бягаше в неразбирателство и ЯМАН успява да я убеди да се съберат отново.
🎯 АМАЗОН- Мисля, че сценаристите и ръководството познават разстройените, затова решиха да развият сюжет, подобен на този, който живее със СЕХЕР, започнал с отвращение, вражда и конфронтации, които еднакво ще започнат от нулата. Това ще позволи тази фиксация да ги накара да видят какво се е случило с това момиче. Трябва да имаме предвид, че сюжетът на Еманет е кръгов, където един цикъл се затваря, завършва и започва друг повтарящ се важни аспекти от историята. Помнете, че това е нова история, различна, но изпълняваща разказателната структура на началото на цикъла в контекста. Първата е, че я асоциират като Амазонка, непокорна, рискована жена, войн, която в гръцката митология не допускат мъже сред себе си. Но това като ТРЕТА символика - предпочитаният ресурс на писателя - се отнася до жената със силна, борбена външност или характер, яздяща кон. Всъщност, от извършеното търсене, което споменах, изглежда, че това е архетипът, който режисьорите най-много свързват с нея, защото преживяванията ѝ като актриса са били на средновековни теми или древни култури, където тя е войн на хо rseback. Сега Защо отива на война и с кого?. На този въпрос ще бъде отговорено в следващия трейлър, където ще чуем и Юсуф. Пишеше в писмена форма номер 27 Еманет: За Третия сезон на 30 юли"... С други думи, тя трябва да има уникална и специална личност. Все си мисля, че ще видим Амазонка и ЯМАН да яздят също. ". Но не виждам в емоционалното състояние, в което се намира, да може да мисли за друга жена. Още повече, че възприемането ми продължава да бъде, че няма да има романтичен подход. Инклузивно може да бъде висящ въпрос от света, в който YAMAN се социализира или за смъртта на Азиз като Yahyaoglü. Сега какво се случи на вратата на болницата, че Недим не разказа за Сехер? Какво е правил ЯМАН в тази гора? СЕХЕР жената в гората ли е? Жена дразни мъжа, когото обича, но ѝ изневерява, кой не се променя? Нов СЕХЕР, напълно променен? Всички те са валидни въпроси в новия пъзел, който сглобяваме. Играта не е с

# 100
Как няма да са гневни феновете с месеци умоляваха Назмие да върне Съла в сериала и така заедно с Халил да приключат историята която двамата започнаха. Аз се радвам на феновете че въпреки всичко продължават да настояват за Съла да се върне, дори и дъното да удари сериала в което не се и съмнявам незнам как Назмие от всичко това печели пари, хубаво канала излъчва сериала ама като няма кой да гледа тогава от къде ще идват парите?
С този сезон и трейлър Назмие преди да е започнал сезона тя си изгуби аудиторията и  накрая тя самата и продуцентите ще си гледат сериала.  Като гледах трейлъра ами той е едно голямо нищо, тя язди кон из гората а той Яман стои като дърво никаква химия по между им нищо не ме грабна и то не е само заради това че Съла не участва самата актриса изобщо няма чар, няма скромното привличане на Съла абе нищо не е тя.

Ново от Съла

Ново и от Халил

Това че сестрата на Халил се обажда на Съла и тя веднага се отзовава да не значи че въпреки всичко Халил е със Съла в реалния живот. Дано е така.

Халил е пуснал видео с което ни напомня че на 24 сепември ще присъства на фестивал и ще представи своите песни. Как ми се иска и Съла да го предружи сега когато не са заедно в сериала.

А за Юсуф какво мога да коментирам Назмие ще съсипе и неговия образ, горкия, от къде тръгна неговата история а на къде отива към едно НИЩО.

Последна редакция: пт, 05 авг 2022, 00:37 от azisiq

# 101
Добро утро!!!

След заплахите на фенове със смърт към сестрата и семейството на Халил,Съла пусна снощи своя пост ,че това отношение на феновете не води до никъде и всички ,които я обичат да не постъпват така.За мен обаче успокоение няма да настъпи,докато Тя и Халил, или двамата заедно не направят изявление в което да обяснят на зрителите си ситуацията и намеренията си за в бъдеще.Когато феновете го чуят от самите тях ще настъпи успокоение,а сега с това мълчание нагнетяват обстановката и нещата излизат извън контрол.Отново ще кажа,че цяло лято Карамел и Назмие залагаха на скандален пиар на сериала с интриги и клюки без ясна позиция и дори сега продължават по същия начин.Както виждаме от това страдат Съла и Халил и техните семейство ,но продукцията остана встрани и печели популярност.

Добре е ,че семействата им стоят зад тях и ги подкрепят.

Толкова ще ми липсват и толкова съжалявам,че отношенията им се развиха така.Но вина имат най-вече Назмие и оная Севда,които съсипаха и сериала и отношенията на Съла и Халил ,които две години ни радваха и ни караха да се надяваме на щастлив край.

Нанука е затворила и профила си в Туитър

Нанука и брат и рекламират Грузия

Последна редакция: пт, 05 авг 2022, 08:01 от Keski1821

# 102
Добър ден.
Имаш право Keski1821 трябва Халил и Съла да излязат заедно и да изкажат своето мнение и позиция въпроса. Няма за какво да мълчат. Много време мълчаха. А и това само вреди на самите тях.
Тая гадна Назмие ако иска да постигне пияр явно го постига но пияра не е в нейна полза а в отрицателна.
Тая Нанука какво очаква да я заобичат феновете? Няма как да се получи, неможе да влезеш по средата на някой сериал който вече си има утвърдени имена герои и да станеш известна и популярна. Сигурна съм че феновете няма да се откажат и ще продължат с нападките  тяхната цел е една да видят отново нашите любимци заедно. Аз тайно се надявам въпреки всичко някой от двете страни до поддадат и да стане чудо и да видим Сахер и Яман заедно.
Защото от това може само да спечели Назмие.

От сторито на Съла май е била на концерт?

# 103
Добър вечер!!!

За първи път от много време в ИГ профилите и на Халил и на Съла не са активни от снощи.Явно ще ограничат общуването си с феновете.

Милата ми тя държи лъка,но всъщност тя беше простреляна .

Форумите жужат и докато Съла е повече хвалена,то за Халил чета разнопосочни коментари от суперлативи до коментари,че е човекът с 1000 лица .Че плакетът за един милион гледания в Ютуб е от втори февруари,а сега когато Съла е наградена като най-добра актриса на Турция за 2022 г.Назмие и екип са написали името на Халил на плакета той се е подписал и са го представили като награда връчена сега,за да засенчат успеха на Съла и да си направят реклама за новия сезон.Уви,фен и администратор на група е открил истината и вместо успех историята с плакета се обърна срещу Назмие,екип и съответно и срещу Халил.
Румънките пишат,че Халил бил много отслабнал,изглеждал тъжен и изтощен и се шегуват ,че му липсва Съла.....пък знае ли човек.

Първи сведения за първите работни дни на Нанука.От първия ден работата вървяла трудно и с напрежение ,дори някои се съмняват дали изобщо ще се случат с нея нещата.Всички на сета били изнервени,как ли се чувства Халил,като знаем колко го успокояваше и му помагаше Съла????

azisiq,тези снимки не са от концерт,а са празнували деня на Измир и приятелката на Съла пее-Ще изпеем всички песни за теб, мой Измир.Но си мисля,че Съла е в Истанбул и са и пратили видеото,защото има и видео.

# 104
Добро утро момичета!.
Спорна събота ви пожелавам.
Съла и Халил да затворят акаунтите си в ИГ това е сериозно .
Явно никой от феновете не приемат отсъствието на Съла. И затова реагират така.
А за Нанука какво да кажа не й е мястото в този сериал. Като нищо може да спрат снимките заради това, и то ще е напълно нормално защото Халил е свикнал с Съла те си бяха двойка които си имат доверие.
Като нищо може Назмие да спре снимките и се опита да върне Съла. Като вижда реакциите на феновете.

Общи условия

Активация на акаунт