Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 447 433
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 15 570
Ако обичате вие протестиращите сега предложения прозореца на Радев да я плащате цената  която не ви интересува, само да не е на Газпром. Аз претенции нямам.
А дано, ама надали.
За съжаление ще я плащаме всички, защото служебният енергиен министър отказа 6 сигурни танкера на цена 35% по-ниска от сегашната.

# 15 571
  • Пловдив
Левчето за бензина на Добрев го обяснява добре Мирчев от ДБ:
https://nova.bg/news/view/2022/09/01/381407/%D0%BC%D0%B8%D1%80%D … 0%BE%D0%B2%D0%B5/

Въпросът е защо държавата не прави нищо не само по времето на ГЕРБ, ами вече година и половина след тях? Frowning1

# 15 572
  • София
Тази сутрин Газпром е спрял доставките към Германия и Франция !
Дотук с лъжата, че те плащали в рубли !!

Профилактика на единствената турбина на Северен поток 1 за 3 денонощия.
Хммм, тук Копейкин не е на почит, но ей го на, успешно се е покачил на 3-то място. Simple Smile
Едно не може да им се отрече на онези кръгли идиоти - успешно реанимираха Баце.

# 15 573
https://nova.bg/news/view/2022/09/01/381407/%D0%BC%D0%B8%D1%80%D … 0%BE%D0%B2%D0%B5/

Въпросът е защо държавата не прави нищо не само по времето на ГЕРБ, ами вече година и половина след тях? Frowning1

Защото някой ще бъде застрелян, например.
Или просто като единствена рафинерия може да излезе в профилактика за 1 месец и всичко ще спре.

# 15 574
Скрит текст:

Защото някой ще бъде застрелян, например.
Или просто като единствена рафинерия може да излезе в профилактика за 1 месец и всичко ще спре.
Защо не мислят за диверсификация и тук? Или може да запазим "руското влияние". Thinking

# 15 575
Лукойл е излизал за профилактика по шест месеца и в България изобщо не се е усещал недостиг на гориво,защото има фирми,които веднага са заели мястото му и са почнали ударно да внасят горива.

# 15 576
  • София
Кога ни заключват?

# 15 577
От утре се заключва темата май. Или от събота най-късно.
Скрит текст:
24  часа са поръчали на тренд да направят социологическо проучване
ето данните
Герб - 24,4
ПП - 19,6
ДПС  -10,6 (битката за третото място ще се реши с гласовете от чужбина)
Възраждане -10,3
БСП - 8,6
ДБ - 7,3
Български възход 4,5
----
ИТН - 3,9
----
не съм писал Мая, воеводите и пр. защото са далеч от целта.

като цяло това е първото социологическо изследване от много време, което не ме изненадва. ПП са в спад, БСП - също - стават пета политическа сила. Мисля си обаче че "ножицата" между Възраждане и БСП ще се увеличи  -и не в полза на БСП.
В тези проучвания ми е страшно трудно да повярвам на високия резултат на ПП-тата. Кой ще гласува за тези, като сега нямат подкрепата на Радев? Познавам само бивши техни избиратели, които точно заради президента ги избраха. Сега делят един електорат с ДБ, а ДБ си запазва подкрепата. Напълно абсурдно е това.
Освен нагласени резултати, отговорът е в неискрени избиратели, които казват едно, а на изборите ще направят друго.

# 15 578
  • Русе

В тези проучвания ми е страшно трудно да повярвам на високия резултат на ПП-тата.
  Не е ли неадекватно фиксирането върху ПП, а невиждането на липсата на някаква алтернатива, да не кажа никаква алтертанива.

# 15 579
Жасминче,
Недей вярва на соц. проучвания.
Те и миналия път толкова им даваха.
Добави 10% за ПП и ще получиш реалният резултат.
И аз ще гласувам за тях.

# 15 580
Високият им резултат е даден при нагласи за активност 52 процента. За мен ще е странно ако повече от 35-40 процента гласуват, от години вървим надолу, а това ще ги смъкне още, защото нямат "твърд" електорат.
Другото което е - според мен много хора се срамуват да признаят, че ще гласуват за Герб или възраждане и казват други имена. Допускам че резултатите на БВ и на ИТН може да излязат по-ниски, а на Възраждане - по-високи.

10 процента - ама надолу, партиите които са били във властта винаги печелят по-малко отпреди това. дори и с Герб е така . първият път имаха 42 процента, а сега 20-25. Просто са се окопали във властта много яко и трудно слизат надолу. А ПП нямат кметове.

# 15 581
  • Пловдив
Аз лично искам ДБ да изравнят ПП-тата. И ИТН да влязат.
Отрезвяване и смиряване им трябва на "почтените".

# 15 582
Аз лично искам ДБ да изравнят ПП-тата. И ИТН да влязат.
Отрезвяване и смиряване им трябва на "почтените".
И точно от ИТН ще го  получат, да. Те са пък най "почтени" отрезвители и смирители. Не ви ли омръзна този филм да го гледате вече година и половина?

# 15 583
Защо да е лошо България да стане газов хъб,както са ни предложили САЩ?! Хъб означава просто разпределител. Като чешмата,която разпределя водата - топла,студена и т.н.

# 15 584
  • София
Аз лично се надявам искрено онези високомерници и грантаджии от ДБ да не влязат изобщо, както и корнелианците. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт