Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 455 426
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Пуснаха ли тока на Борисов или ползва к-ър " Правец"?🤣🤣
https://m.dnevnik.bg/analizi/edno_na_um/2022/06/08/4355457_boris … o_stava_zashtoto/

# 76
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Трябва да знаете, че в Българското законодателство и в Конституцията няма заложено положение, няма механизъм, при който можеш наказателно да НЕ гласуваш

Ако искаш да наказваш някого, ТРЯБВА да гласуваш. Това е единственият начин

8 лв. струва гласът на всеки един от вас и който не гласува, и пасува, неговите осем лева отиват при събралия най- много гласове. Така е по закон

Няма заложен механизъм, при който ако не гласуваш- наказваш някой.. НЯМА такъв механизъм

Да не гласуваш, досега беше изгодно за ГЕРБ.
Затова те харесват положението на  "всички са маскари"
Купуват едни гласове, нали колко години печелеха, благодарение на циганския вот. Не случайно Цветелин Кънчев и разните Барони са така толерирани в тази държава. Те държат единия златен пръст. Другия е турския вот. И вотът на полезните идиоти Атака, НДСВ, Възраждане, които само отконяват гласове и на балотаж- насърчават да се гласува за този или онзи

е имат си и твърд електорат

Така парите на апатичните отиваха в ГЕРБ. Милиони

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 15:23 от Роузи

# 77
неговите осем лева отиват при събралия най- много гласове. Така е по закон
...
Да не гласуваш, досега беше изгодно за ГЕРБ.
Да не гласуваш е изгодно за всички малки партийки и коалиции. Вземете малко да се запознаете с метода за определяне на мандатите. В България се използва Хеър

# 78
На мен Ива Митева за първи път днес сутринта ми хареса по Нова. Водещите пак бяха много неадекватни.
Само да уточня, че правителство на малцинството, както каза тя , че иска, не означва правителство само на ИТН, както някой написа в темата...

# 79
Да не гласуваш е най- изгодно за големите

При всички случаи, който не гласува- пак гласува, ама за който не иска

# 80
  • София
Както казах в поста, който ми изтриха, неизвестно защо, правителство на малцинството много трудно ще се получи на когото и да е. Днес не са успели да си изберат шеф на комисията за газа в Парламента, защото всеки бламира всеки. Просто не виждам как може да се продължава така.

# 81
Я ми обяснете на мен простото момче от балкана, как като не гласувам, гласувам за големите? Joy

# 82
  • Другата България
В обедните новини Деси Атанасова сподели, че от ГЕРБ /както и очаквах/ няма да искат вот на недоверие на правителството.
Естествено, че няма, и на слепец е ясно, че те не искат да управляват, при и след нови избори, които ще спечелят, какво ще правят после? Никой няма идея, затова и никой не иска.
Призивите пък за вот на доверие дори не заслужават коментар.

# 83
Пуснато входирано писмо от Караджов с което се искат още милиарди за така удобното за крадене строителство. Кога го хвана амнезията този честен човек, че отрича собствения си подпис?
https://eurocom.bg/new/dokazatelstvo-pp-pusna-pismoto-s-koeto-ka … UXvoMRTjecVR6WU1Q

# 84
  • СИ
На мен Ива Митева за първи път днес сутринта ми хареса по Нова. Водещите пак бяха много неадекватни.
Само да уточня, че правителство на малцинството, както каза тя , че иска, не означва правителство само на ИТН, както някой написа в темата...

Правителство на малцинството с мандат на ИТН, няма да е на ИТН. В това никой не се съмнява. А Шнорхели, Барбадоси, Каримановци и прочие капацитети, дори и не искам да си ги представям като министри.
Това което го разправя Ива Митева са някакви болни фантазии на Слави. Същото повтаряха и предните два пъти, когато провалиха съставянето на правителства. Стига им толкова.

# 85
Пуснато входирано писмо от Караджов с което се искат още милиарди за така удобното за крадене строителство. Кога го хвана амнезията този честен човек, че отрича собствения си подпис?
https://eurocom.bg/new/dokazatelstvo-pp-pusna-pismoto-s-koeto-ka … UXvoMRTjecVR6WU1Q

Ами дай сега да не строимЕ, защото някой е решил, че се краде.
И пак и отново - кражба се доказва с решение на СЪДА, а не с публикации в Гугъл. Разберете го най-после.

# 86
  • Другата България
Скрит текст:

Правителство на малцинството с мандат на ИТН, няма да е на ИТН. В това никой не се съмнява. А Шнорхели, Барбадоси, Каримановци и прочие капацитети, дори и не искам да си ги представям като министри.
Това което го разправя Ива Митева са някакви болни фантазии на Слави.
Скрит текст:
Същото повтаряха и предните два пъти, когато провалиха съставянето на правителства. Стига им толкова.
Не са на Слави.
Там е проблема.

# 87
Ама правителство на ИТН без ГЕРБ, ДПС, ПП и БСП и Възраждане аз го разбирам правителство на ИТН, не знам за теб какво е това. Изрично каза, че ще правели правителство на малцинството без тези партии.

# 88
Я ми обяснете на мен простото момче от балкана, как като не гласувам, гласувам за големите? Joy

Може би си мислиш, че негласуването, води до незаети места в Парламента?

# 89
Може би си мислиш, че негласуването, води до незаети места в Парламента?
Ще повторя въпроса за да няма неясноти. Как аз като/ако не гласувам помагам на големите и/или за големите е изгодно аз да не гласувам?

Общи условия

Активация на акаунт