Така поне мисля аз де, и според мен тази /евентуална/ коалиция ПП/ДБ е именно по инициатива на ХИ и ДБ, защото електората им намалява драстично, намаля драстично. С ПП имат повече шанс не толкова да влязат в бъдещ парламент - те ще влязат така или иначе, но имат по-голям шанс да се доберат до ново /евентуално/ управление.
Не виждам въобще как ще има ново управление на ПП. БСП ще намалее като дял депутати. ИТН и да влязат, и да не влязат - все тая - те повече няма да са им съюзници. Откъде ще намерят толкоз депутати? възраждане всички сочат, че вдига, дори най-ниските резултати показват за него 9,6 процента спрямо 5 процента сега, т.е. двойно Откъде ще дойдат толкоз много депутати, само за ПП, ДСБ и БСП?
----
По другия въпрос - за уволнената Алексиева. Днес пуснаха Татяна Дончева. Тя обясни, че "уволнената" Алексиева въобще не е специалист по БДЖ, нито е инжинере, нито архитекта, нито строител, а е завършила...журналистика. При това не е някакъв международен авторитет. И не била уволнена, а понижена една позиция. Отново лъсват лъжиете на Нинова, за някакви страшни репресии.