Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 449 846
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 11 850
Въпросът на въпросите е защо "българските" политици крият богатствата си? С едно изключение - Доган. Хайде и Корнелия,донякъде...

Опция да нямат богатства няма ли?

# 11 851
Въпросът на въпросите е защо "българските" политици крият богатствата си? С едно изключение - Доган. Хайде и Корнелия,донякъде...

Опция да нямат богатства няма ли?
Жан Виденов нямаше и няма пукната пара,но нанесе едни от най-страшните вреди на България...

# 11 852
Не разбрах защо изтриха Васи, която написа, че са в пенсионна възраст по-голямата част от правителството. Та исках да допълня, че все пак имаме Пеканов и Крумчо Зарков за цвят и младост.

# 11 853

Ами този специално няма откъде да има богатство по официален начин - бил е все чиновник.

# 11 854
Гледам никой не споменава друго - като гледах имотните декларации на новото правителство и доста се смях, ми то живи да ги ожалиш сиромасите. Специално Гълъб Донев имал наследствена къща, стара кола и офис, купен с кредит... Смях в залата, от над 15 години е все на сладки корупционни длъжности, публикуват скъпи екскурзии, скъпо висше на дъщерята, но иначе по-бедни от повечето пишещи тук...

Амчи и Асен Василев беше декларирал някви смешни пари в банка, ни къща, ни кола...

# 11 855
След една година колелото се завъртя, и пак сме в началото с .....магистралите.  И новият стар служебен министър , някога зам.-министър се чуди защо не е приет закон за "узаконяване" на незаконните бойкови магистрали, конкретно Хемус. Трябвало да ги обявят за търпими строежи, защо....за да се разплатят с пътните фирми, в името на държавния интерес. А на мен ми е интересно кой ще носи отговорност за безопасността на тези строежи? Дори и търпими, те са незаконни. И къде спи г-н Гешев, и една година не е повдигнал обвинения на всички позволили това безобразие. И не, не става въпрос за едни подарени милиони, а  за това утре да не се срути някой мост или друго пътно съоръжение.
И не, не е виновен Б. Борисов. Виновни са К.П. и А.С, и аз в синхрон с радевото правителство.
https://www.24chasa.bg/biznes/article/12206131

# 11 856
Направо ме е страх вече да чета колко още поразии са сътворили харвардците.Head Band

Как така.. "всичко е ЛЪЖА"... и "всички ЛЪЖАТ".. или пък медиите са компрометирани, министрите на служебното правителство са пернати...и така профанските подигравки нямат край. А истината така или иначе ще се разбере, само дето тогава много хара ще са почнали друга песен да пеят.

Най са ми интересни "задълбочените анализи" от такива, които са прочели две статии на кръст. Изказват се като последна инстанция и не търпят възражения.

# 11 857
МВФ: Европа да остави потребителите да понесат тежестта от по-скъпата енергия
По този начин ще се стимулира енергоспестяването и ще се избегне по-сериозен удар върху местните икономики, изтъква институцията.
https://business.dir.bg/ikonomika/mvf-prizova-pravitelstvata-v-e … po-visokite-tseni

# 11 858
Прави са от МВФ, но те говорят за Европа, не за България. Ние сме частен случай с безобразни цени и смешни доходи.

# 11 859
Цитат
Амчи и Асен Василев беше декларирал някви смешни пари в банка, ни къща, ни кола...
В ''офиса'' на ул.''Чаталджа'',където сигурно само преспива,преоблича и др.домашни занимания,е триетажна къща с подзмен гараж и т.н.Ако не е този ''офис'' Асенчо може и за бездомник да мине.

# 11 860
Защо бившият енергиен министър реши да влезе в обяснителен режим?
Когато човек е убеден в правотата на направеното, трябва ли да обяснява/показва какво точно е то и да убеждава, че е добро?
Много странно поведение имат политиците ни.
И аз това се чудя. Вместо да замлъкнат, те не слизат от екраните. Кирчо и той призовал да няма паника, върховна наглост.
Денков също изведнъж взе да разбира от доставки на газ: https://faktor.bg/bg/articles/nikolay-denkov
🤯🤯😨

Мама Нана и аз съм в тотален амок от призива на МВФ.
И въобще не смятам, че изключват БГ от общия кюп.

Последна редакция: пт, 05 авг 2022, 10:20 от Анонимен

# 11 861

И въобще не смятам, че изключват БГ от общия кюп.

Просто са нямали България предвид, а и как да я имат? Аз съм съвсем ок с призива на МВФ.

# 11 862
  • София
Как е уреждат някои
Генчовска се е разбрала с Радев и пробута 10 посланика
https://www.abcnews.bg/bg/news/16596218708503/genchovska-se-e-ra … buta-10-poslanika

# 11 863
...
"Това е резултат от кризата, която предизвика Русия. Не е лесно да предприемем такава стъпка, но се налага, за да можем да гарантираме отоплението и тока за домакинствата и за индустрията", заяви министърът на икономиката на Германия Роберт Хабек."

А, какво се очакваше да направи Русия? Търпеливо да си понесе санкциите, за да не страдат германците (и не само)?! Тези хора на глупави ли се правят или са си такива?!

# 11 864
Това, което може да направи Русия, и по - точно Путин, е да спре тъпата война и да се изнесе от Украйна. Толкова е просто...

Общи условия

Активация на акаунт